KV bile demiyorum ona..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen gitmiyormuşsun da ne önemi var ki

Sokakta bir deli saymış o lafları gibi düşün

Bir de her düğünden sonra çıkar o kız tarafına önce servis ettiler bizimkilere içki az geldi muhabbeti

Siz cevap da vermedi iseniz düğünü de erkek tarafı yaptığına göre size neden hakaret etti

Ya da ne dedi

Sen Orayı istedin rezil olduk gelinliğine özendiğin kadar düğüne özenseydin bak dünya para saydık da B.k gibi oldu vs vs mi

Bekarken anlatırlardı çok tuhaf gelirdi ne zormuş Allah sizinde yardımcınız olsun

Yat kalk şükret eşin seni de yaka paça zorla milyon triplerle götürmüyor seni de.Neler okuyoruz burada.
Zamanla geçer inşallah düşüncelerin.

iki farklı yöre bizim taraf çok oynamış sonra teyzelerim müdahele etmiş oturma şekline, servis arabaları beklemeden gitti bizim ilgilenmemiz gerekirmis vs vs. bende ailem hakkında bu şekilde konuşmayın dedim. Der demez birden bi patladı şoka girdim resmen! Ağzına ne geldiyse!

Eşimin ailesinden bırının bana hakaret etmesi için yürek yemiş olması lazım. Kendine yapılsa belki O da susar ve çıkar ama bana yapılana susmaz.

Kv ve kp ile bende tartışmıştım zamanında bu şekilde ama hakaret olmadı. Yüksek ses ile emir kipiyle çirkin bir şekilde kavga ettiler benımle ve eşim öyle bir tepki verdi ki anası özür dileyip sarılmaya başladı.

Bikaç ay boyunca hiçbişekilde iletişim kurmadı yoksaydı hepsini ki buzların erimesine yine ben vesile oldum. Tabıkı silmez anne babasını eninde sonunda görüşülür ama bu kadar da pişkinlik bana fazla geldi.

Ayrıca düğündeki bütün paraları verdim o yapmış olmuyor! Eşimde bende kendi ayaklarımızın üzerinde duran insanlarız kimseye ihtiyacımız yok çok şükür

Onun konusu açıldığında çılgına dönüyorum.. bir keresinde eşimle yemeğe çıkmıştık orada biraz konu açıldı eşim bana annem ne yapsa onunla konuşursun dedi bende şuan konusunu bile duymak istemiyorum dedim. Kendi içimde bu olayı atlatamıyorum psikolojik destek bile almayı düşünüyorum

Direk boşanma sebebi.. zaten eşimin tutumu sayesinde devam ettim evliliğime
Yani o yüzden diyorumki bende hazır eşinde zorlamıyorken bence hiç huzursuzluk çıkarıp uyuyan devi uyandırma Allah'tan bizim eşlerimiz bizleri savunuyor da yoksa ortada evlilik denen birşey kalmazdi

Hımmm konuşulmuş demekki annesiyle o da barıştırma yoluna gidebilir de sizden ışık alamamış bana göre

Şu düğün dediğiniz şey eğlence akabinde işkence
Akıl fikir diliyorum şu millete

Konu sizin için kapanmamış bu yüzden takılı kalmışsınız. Çünkü verilmesi gereken tepkiler kendi tarafınızdan ve eşiniz tarafından verilmemiş. Bu yüzden sindiremiyorsunuz diye düşünüyorum. Bu konuyu psikolog ile mi kapatırsınız içinizde ya da kvniz özür mü diler bilemem ama dilemeli büyük olması, eşinin annesi olması istediği gibi hakaret savurabilecegı anlamına gelmıyor. Siz annesıne hakaret etsen kıyanetler kopardı emınım.

Yani o yüzden diyorumki bende hazır eşinde zorlamıyorken bence hiç huzursuzluk çıkarıp uyuyan devi uyandırma Allah'tan bizim eşlerimiz bizleri savunuyor da yoksa ortada evlilik denen birşey kalmazdi

Çok haklısınız ama kendi kendime sürekli aklıma o anı getiriyorum. Bunu sindirmem uzun sürecek sanırım

Yanlis hatirlamiyorsam nisanliyken de sirf kapalisin diye kayinvaliden istememisti seni. Hatta yine kavga cikmosti sen ayrilmistin oglu cok uzuldu diye ozur dilemisti senden sende geri donmustun nisanlina.

Kadinin evlendikten sonra icinden canavar cikmadi nisanliykende vardi o canavar.

Nisanliyken esin sana hak veriyordu insallah oyle devam eder.

Esin yanindaysa bosver gerisini uzak dur.

Bu kadin degismez bu saatten sonra.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…