- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Bende ha şimdi bişey dicek ha dedi diye kalp çarpıntısı başladı ve sinirlendiğimde resmen kafama biri vurmuş gibi zonk zonk ediyor kulaklarım cinliyor keşke benimkide böyle kavga etse bidaha hicccc konusmasa ama malesef o kadar yüzsüZ ki bugün bağırır çağırır yarın normal konuşur bu yüzden bende sinir hastası oldum
Aminn ama takma inan eğer kocan birşey demiyorsa hiç umrunda olmasin ben olsam ileriye bakardım hiç yokmuş gibiBekarken anlatırlardı çok tuhaf gelirdi ne zormuş Allah sizinde yardımcınız olsun
Onu bırak dayak atan bile var annemde annem diye karısınaYat kalk şükret eşin seni de yaka paça zorla milyon triplerle götürmüyor seni de.Neler okuyoruz burada.
Zamanla geçer inşallah düşüncelerin.
Sen gitmiyormuşsun da ne önemi var ki
Sokakta bir deli saymış o lafları gibi düşün
Bir de her düğünden sonra çıkar o kız tarafına önce servis ettiler bizimkilere içki az geldi muhabbeti
Siz cevap da vermedi iseniz düğünü de erkek tarafı yaptığına göre size neden hakaret etti
Ya da ne dedi
Sen Orayı istedin rezil olduk gelinliğine özendiğin kadar düğüne özenseydin bak dünya para saydık da B.k gibi oldu vs vs mi
Beni aldı çıktık evden ne yapsın annesine babasıyla eşim susturmaya çalıştı susmadı kadın eşimde beni aldı çıktı. Burada gariplik nerede hanımefendi.. ben ondan annesini silmesini bekleyemem zaten! Kendi görüşüyor, bana da bu konuda tek kelime etmiyor.
Onu bırak dayak atan bile var annemde annem diye karısına
Eşimin ailesinden bırının bana hakaret etmesi için yürek yemiş olması lazım. Kendine yapılsa belki O da susar ve çıkar ama bana yapılana susmaz.
Kv ve kp ile bende tartışmıştım zamanında bu şekilde ama hakaret olmadı. Yüksek ses ile emir kipiyle çirkin bir şekilde kavga ettiler benımle ve eşim öyle bir tepki verdi ki anası özür dileyip sarılmaya başladı.
Bikaç ay boyunca hiçbişekilde iletişim kurmadı yoksaydı hepsini ki buzların erimesine yine ben vesile oldum. Tabıkı silmez anne babasını eninde sonunda görüşülür ama bu kadar da pişkinlik bana fazla geldi.
Yani o yüzden diyorumki bende hazır eşinde zorlamıyorken bence hiç huzursuzluk çıkarıp uyuyan devi uyandırma Allah'tan bizim eşlerimiz bizleri savunuyor da yoksa ortada evlilik denen birşey kalmazdiDirek boşanma sebebi.. zaten eşimin tutumu sayesinde devam ettim evliliğime
Hımmm konuşulmuş demekki annesiyle o da barıştırma yoluna gidebilir de sizden ışık alamamış bana göreOnun konusu açıldığında çılgına dönüyorum.. bir keresinde eşimle yemeğe çıkmıştık orada biraz konu açıldı eşim bana annem ne yapsa onunla konuşursun dedi bende şuan konusunu bile duymak istemiyorum dedim. Kendi içimde bu olayı atlatamıyorum psikolojik destek bile almayı düşünüyorum
Hımmm konuşulmuş demekki annesiyle o da barıştırma yoluna gidebilir de sizden ışık alamamış bana göre
Şu düğün dediğiniz şey eğlence akabinde işkence
Akıl fikir diliyorum şu millete
Onun konusu açıldığında çılgına dönüyorum.. bir keresinde eşimle yemeğe çıkmıştık orada biraz konu açıldı eşim bana annem ne yapsa onunla konuşursun dedi bende şuan konusunu bile duymak istemiyorum dedim. Kendi içimde bu olayı atlatamıyorum psikolojik destek bile almayı düşünüyorum
Yani o yüzden diyorumki bende hazır eşinde zorlamıyorken bence hiç huzursuzluk çıkarıp uyuyan devi uyandırma Allah'tan bizim eşlerimiz bizleri savunuyor da yoksa ortada evlilik denen birşey kalmazdi
Ben daha pişman olmayanı duymadımDüğün yaptığıma bin pişmanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?