KV bile demiyorum ona..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok mıç mıç olmadığım halde bunları yaşadım.. şuan onunla konuşmaya haxır hissetmiyorum kendimi hiç bazen düşünüyorum ona olan nefretim eşime olan sevgimin önüne geçiyor.. herşeyi kesip atasım geliyor ama eşimin bu tutumu karşında ona haksızlık oluyor diye düşünüyorum

Şu an onun özür dilemesi bile bana samkmi gelmez sanki içinde yaşadıklarını bir anda dile getirmiş gibiydi.. bu olay onun bahanesi gibiydi.

Şu an onun özür dilemesi bile bana samkmi gelmez sanki içinde yaşadıklarını bir anda dile getirmiş gibiydi.. bu olay onun bahanesi gibiydi.
Şimdi özür dilemesinin hiçbir mantığı yok .o anda sıcağı sıcağına yapılması gerekiyordu .ozurden sonra da büyük bir mesafe koyardın ,sen sağ ben selamet diye ..şimdi yaptığının ne sana faydası ne ona zararı yok .o yüzden bi terapi dene .kendini rahatlat..imkanın varsa bir haftasonu tatili yap biraz uzaklaş oralardan. Mümkün mertebe aklinin sınırlarına kayinvalideni ve o olayı yaklastirma. Hamile kaldığında bu psikoloji seni dibe çeker . Bir an önce kendin için birşeyler yap

Tam olarak nasıl oldu konuşma peki? Teyzenler çok oynadı dedi buna cevaben mi ailem hakkında böyle konuşma dediniz anlayamadım ben tam ?

Hayır bizim taraf çok oynamış.. ben kınamı çok büyük yaptım ve her iki tarafın gönlünüde hoş tuttum. Düğünde de iki taraf eşit olacaktı ama o taraf çok oynamadığı için eşimde onların davul zurnasını durdurtup bizim tarafı oynatmış. Benimle hiç alakası yok bu arada benim kuzenlerimle eşim çok iyi arkadaşlar onlar oynamak istemiş eşim falan ayarlamış. Teyzelerim konusuda oturma düzeni çok karışıkmış keşke önceden planlama yapılsaydı falan demişler tabi bu kata kata başladı anlatmaya senin teyzenle4 söyle yapti söyle oldu derken bende ailem hakkında böyle konuşmayın dedim

Ohhh kendi etmiş kendi bulmuş. Düşünsene o an onu yapmasaydı o canavar ruhlu kadınla hep yüz yüze bakacaktın. Bakalım sana daha neler yapacaktı. Her şer de bir hayır var. Umarım psikolojik olarak kendini toparlayabilirsin.

İnanın bu yüzden çocuk falan istemiyorum hiç.. havalar biraz daha düzelsin tatili düşünüyorum. Ama tek başıma atlatanayacağım sanırım destek almayı düşünüyorum.

Herkes moralim düzelsin diye böyle diyor ama inanın yaşamayan anlamaz. Ben bunları nasıl yaşadım diye kendime inanamıyorum.. ailem olmasa bu kadarını da atlatamazdım.

gorusmediginiz halde neden bu denli takinti yaptiniz o kismi anlamadim. tamam keske boyle olmasaymis ama olmus. bu kadar takilacak bir durum degil gormuyorsunuz iste. esinizin bu gorusmeme olayi yuzunden sizden uzaklasacagini mi dusunuyorsunuz? yani tek gittigi icin sizin hakkinizda onu doldurmasindan mi korkuyosunuz?

Ailem hakkında böyle konuşmayın dedikten sonra mı kaybetti kendini? Başka hiçbir şey demedin mi?

İnanın bu yüzden çocuk falan istemiyorum hiç.. havalar biraz daha düzelsin tatili düşünüyorum. Ama tek başıma atlatanayacağım sanırım destek almayı düşünüyorum.
En mantıklısı bu ..Babam hasta (grade 4) hergün ne olacağını düşünmekten beynim durdu .hayatım olağan akışının dışına çıktı uçuruma surukleniyorum. Sonum tımarhane gibi gelmeye başladı .bu sebeple bende terapi almayı düşünüyorum .sen de kafana çok taktığın için aynı şeyi önerdim .sağlıklı bireylerin sağlıklı çocukları olur .bu kararında da haklisin ,bebek biraz bekleyebilir. Önce manevi huzur ..

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim Babanıza. Bende öyle düşünüyorum dünyaya gelecek çocuğa haksızlık yapmış olurum sağlıklı bir şekilde bakamam ona

Sürekli bir şey olacak korkusu yaşıyorum her akşam yatmadan dua ediyorum sorunsuz bir gün yaşayım diye.. ablamla bu kadar detaylı konuşuyorum bir tek o da hasta olacaksın bir ömür bu şekilde gitmez çık gel diyor..

Normalde çok güçlü bir yapıya sahibim.. kendi ayakları üzerinde durabilen ve dimdik duran biriyim.. ama şuanda çökmüş gibiyim. Evde kendi kendime kaldım mı gözlerim doluyor ağlama krizine giriyorum.. bir çoğunuz belki abarttiğimı düşüneceksiniz ama resmen bunalımdayım. Kendi kendime insanlarin ne dertleri var düşünme desemde elimde değil. Inanın bana ne olduğuna anlam veremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…