KV bile demiyorum ona..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben abarttığını düşünüyorum açıkçası , neden bu kadar ciddiye aldın ki kv yi? Bir arkadaş söylemiş yakında oğlunun gönlünü alır , anne bu. Atsan atılmaz satsan satılmaz.

O an aranızdaki konuşmayı ben pek canlandıramadım açıkçası gözümde , eksik birşeyler var gibi ya olay sırasında ya öncesinde yada kv niz manyak. Manyaksa eğer bu tek olayda anlaşılmaz zaten , nişan süresince çıkardı ortaya. Düğün sonrasına kadar hiçbir sorun yaşamayıp düğün sonrası böyle çıldırmak garip...

Ha oğlunun gönlünü aldıktan sonra eşiniz azar azar başlar bayramda gidelim hiç değilse , annem evime gelmeyecek mi hiç vs... siz hayır dedikçe zamanla siz kötü olacaksınız. Eşiniz de size cephe almaya başlayacak. Kim ister ki eşiyle annesi düşman olsun? Bu olayı eşim yaşamış olsa ona bile derdim annem böyle işte , benim hatrım için yüzyüze bakacak yüzünüz olsun, uzatma lütfen diye.

Ömür boyu konuşmam ben evimde mutlu Mesut yaşarım , oğlu istiyorsa gitsin kendi görüşsün düşüncesi bizim toplum yapısı için ütopik. Ki bunun torun zamanı da olacak.

anlattığın kadarıyla sen haklısın , peki eşin annesiyle konuşmuş mu hiç anne neye o kadar sinirlendin kendini kaybettin diye? Kv ne düşünmüş de delirmiş öyle?

Biz çok eskiden bir kez daha tartışmıştik.. o zaman ben gereken cevabıda vermiştim yüzüğü falanda fırlatmıştım evlenmeden önce. Sonra eşim kıyameti kopartmıştı annesi ağlaya ağlaya benden ve ailemden özür dilemişti. O zamanlarda çok zor atlatmıştım ama bu kadar etkilenmedim hatta o olaydan sonra annesi peşimden hiç ayrılmadı canım aşkım bitanem güzel kızım sen ne istersen öyle olsun hep böyle konuşmaya başladı ta ki evlendikten sonraya kadar! Kadın resmen şizofrene bağladı yıllardır bugünü bekliyormuş gibi tepki verdi. Diyorum ya normalde asla susan bir tip değilimdir şoka girdim inme indi sanki tek kelime edemedim çıldırmuş gibi bağırmaya başladı. Eşimle babası bile şok oldular. Daha bir haftalık evliyken boşanmayı düşündüm eşim hep yanımda oldu ama ben kendimi toparlayamadım. Sinirle ona bile çattığım zamanlar oldu. O zamanlar bu konuyu böyle konuşamıyordum bile direk ağlama krizilerine giriyordum. Konusunu dahi açtırmıyordum.. Illaki konuşuyorlar şuan bizim evimizde bu konular hiç konuşulmuyor. Ama sürekli bir şey olacak korkusu yaşıyorum. Aileme anlatmasaydım kafayi yerdim en büyük gücü onlardan aldım. Bu yüzden herkese diyorum kız çocuğu olan aileler çocuklarınızın hep yanında olun ne olursa olsun. Benim maddi anlamda sıkıntım yok çok şükür iyi bir eğitimim var iyi bir işim var fakat buna rağmen dibe vurmuşken ailem sayesinde birazda olsa kendime geldim. Şu hayatta başımıza herşey gelebilirlyormuş

kac yillik evlisiniz? belki yazdiniz onceden ama.ben goremedim... ozur dileyerek sunu soyleyecegim.. kv ile bu konuda keske hic tartismasaydiniz... nasil soylesem yanlis anlasilmaktan da korkarak yaziyorum burda ne yazilsa birileri baska yere cekebiliyor. kv ile gelin yada kv ile damat fark etmez bence asla yuzgoz olmamali. keske kv niz size oyle konusmasaydi ve keske siz de ona cevap vermek yerine kalkip gitseydiniz. acikcasi tek kelime etmis olmaniz pek olasi degilmis gibi geldi bana. yani sadece ailem hakkinda boyle konusmayin diyip sustumuz mu ? ve o cildirdi deli gibi. yani boyleyse psikolojik sorunlari vardir bunu da ailesi ve oglu yani esiniz biliyordur. surekli bir sey olacak gibi geliyor demissiniz bircok kez yazmissiniz. neden boyle bir ruh haline girdiniz? surekli bisey olmasi derken evinize gelip kavga cikarmasi gibi mi? gelip kapiya dayanir gibi mi geliyor yada telefon acar gibi mi? ozetle kv bir olay cikaricak gibi mi hissediyorsunuz

Canım eski konularını şimdi okudum , şimdi anladım tam olarak... ne diyim ki zaten bu işi nasıl bozsam diye yer arıyormuş, niyeti de gayet açık... iğrenç kadın! Yaşadıkların yıpratıcı ve zor olmuş. Ben sadece düğünde ondan bundan rahatsız oldu saçma sapan konuştu sandım, alt yapısı kötüymüş zaten ilişkinizin. Aileme laf etme deyişini falan şimdi anladım.

Yıpratma kendini çok fazla, kv ile barışsan da onun bu manyaklık atakları tekrarlayacak gibi duruyor. Aynı şehirde yaşıyorsanız ve imkanınız varsa farklı bir şehire taşının. İlişkiyi kesin mümkün mertebe. İlerde nasıl olur bilmiyorum ama haklısın bu kadın her an sizi huzursuz edebilir...

Dün bu konuyu açtığımda çok bunalmıştım evde tektim yine.. kendi kendime konuşmaktansa buraya gireyim dedim
Bu yüzden çok detaylıda yazmamışım eskiden yaşananları falan. Emek edip okumuşsunuz çok teşekkür ederim..
Şu an yaşadığım tramva eskiden olanlarında birikimi şuan yüzünü görmüyorum ama hep bir şey olacak korkusuyla yaşıyorum. Aklım almıyor yaşadıklarımı sindiremiyorum.
Beynim o günü bana tekrar tekrar yaşatıyor hiç aklımdan çıkmıyor yüzü ses tonu sürekli beynimde. Özür dilemesini bile istemiyorum.
Ruh sağlığımı tamamen bozdu.. en yakın zamanda destek almayı düşünüyorum umarım işe yarar

Ben de arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Bence de eşiniz bişey demiyorsa görüşmenize zorlamıyorsa sizden mutlusu olmamalı. Hiç gerek yok.Ben de arada bir öyle oluyorum. Özellikle regl dönemlerimde sadece kayınvalidem değil herkesin eşimin bile yaptıkları gözüme batıyor hep o dönemlerde psikolog yardımı almayı düşünmüşümdür. ama sonradan geçiyor. Zamana bırakın. bir süre sonra bu takıntı geçer

Esinle herhangi bi sorunun var mi? Görüşmemen problem oluyor mu?

Yok hayır konusu dahi geçmiyor evde.. Zaten gözünün önünde oldu herşey bu konuda bana hiç birşey diyemez. Hatta ilk evlendiğimde evimde eksikler vardı yetiştirememistik moralim bozuk diye gitti hepsini tamamladı. Zaten onun bu tutumuna evliliğimi devam ettirdim yoksa bu durum katlanılacak gibi değil benim için

İçimden sürekli birşey olacak korkusunu atamıyorum

E tamam iste ne guzel.. Allah'a sukur deyip esine evine onune bakman lazim.. Ne tipler var; karisi %100 hakli iken ve bunu bilirken kadini ailesine köle etmeye calisan..
Takinti haline getirip zamanindan, huzurundan caldiriyorsun aslinda..

Eski sorunlarınızı bilmeyince konu havada kalmış, kv seni sırf ötekileştirdiği için sevmiyor ve istemiyor, zamanında da haddini çok çok aşmış büyük terbiyesizlikler yapmış.

Spartacus izlerken millet adamların fiziğine hayran kalırdı ben eşiyle olan diyaloğuna hayran kalmıştım. İkisi de kendi inancını yaşıyor ve karşılıklı mükemmel bir saygı duyuyorlardı birbirlerine. Değiştirmeye çalışmadan sadece saygı duyabilsek birbirimize keşke....

Allah yardımcın olsun canım... umarım daha büyük sorunlar yaşamazsınız....

Herkes moralim düzelsin diye böyle diyor ama inanın yaşamayan anlamaz. Ben bunları nasıl yaşadım diye kendime inanamıyorum.. ailem olmasa bu kadarını da atlatamazdım.
Ne güzel işte herkes sana doğruları söylüyormuş. Niyetin ne barışmak falan mı? Hayatının hatasını yaparsın. Ha yok kendimi savunamadım o yüzden böyle kötüyüm diyorsan onu anlarım. Sen zaten kocanın desteği ile ona en büyük cezayı veriyorsun. İçini ferah tutmaya çalış. Kafanı dağıtacak şeyler ile uğraş. Aciz insanlar yapamıyorum der. Güçlü insanlar başardım der.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…