Kv Bizimle artik konusmayin dediler

Cicsk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
495
539
53
29
Meraba kizlar asilama yapacagim diye bu ay bir plan kurmustuk tabiki istedigimiz gbi gitmedi bazi maddi durumlardan dolayi yapamiyorum asilamayi bunu kayinvalideme guzel dinle anlattim sen cocukmusun bir yapacam diyon yapmiyon git altinlarini sat ve bu asilamayi yap dedi yoksa bizle konusmayin.artik dedi bnde siz bilirsiniz diyip telefonu kapadim Yani esim ve ben istemiyoruz ama kayinvalidem paramizin olmadigina inanmiyor illa yapacaksiniz bu kadar herseye karismasi normal degil sizce napmaliyim esiminde fikrini degistirdi yapalim diyor bana bn ise yanlis birsey yapmak istemiyorum ve icimden bir ses asilamanin tutmyacagini soyluyor off bilemiyorum akil verin su kafa ile hic normal degil bu surecc ?? Fikriniz onemlidir

Kayınvaliden çok istiyorsa kendisi yapsın ya da “Tedavi masraflarını ve çocuk doğduktan sonra kendimizi düzeltene kadar her türlü masrafına ortaksanız yapalım” de. Hadi torun istemeyi anlarım da olmazsa benle görüşmeyin ne :KK45: Canıma minnet görüşmeyiz falan de, diyemezsen içinden sevin boşver

Kayınvaliden çok istiyorsa kendisi yapsın ya da “Tedavi masraflarını ve çocuk doğduktan sonra kendimizi düzeltene kadar her türlü masrafına ortaksanız yapalım” de. Hadi torun istemeyi anlarım da olmazsa benle görüşmeyin ne :KK45: Canıma minnet görüşmeyiz falan de, diyemezsen içinden sevin boşver
Borc para ver bana sana cocuk dogduktan sonra veririm dedim taksitlerim var borcum.var diyor ev aldik biz cok zorlandik yoksa hic bir sekilde kimsye muhtac olmazdik size dedim ozamn karismayin kararlarimiza dedim az oncee😋

Kv söyledigi dogru degil ama büyük ihtimal o kadar ümitlenip sizin sürekli yaninizda olup süreci takip edince böyle birsey beklemiyodu.

Bence önce esinizle konusup anlasip sonra tekrar beraber kv ile konusun. Ve mutlaka hazir oldugunuzda böyle bir ise kalkisin.

Allah hayirlisiyla gönlünüze göre versin🙏🏼

Meraba kizlar asilama yapacagim diye bu ay bir plan kurmustuk tabiki istedigimiz gbi gitmedi bazi maddi durumlardan dolayi yapamiyorum asilamayi bunu kayinvalideme guzel dinle anlattim sen cocukmusun bir yapacam diyon yapmiyon git altinlarini sat ve bu asilamayi yap dedi yoksa bizle konusmayin.artik dedi bnde siz bilirsiniz diyip telefonu kapadim Yani esim ve ben istemiyoruz ama kayinvalidem paramizin olmadigina inanmiyor illa yapacaksiniz bu kadar herseye karismasi normal degil sizce napmaliyim esiminde fikrini degistirdi yapalim diyor bana bn ise yanlis birsey yapmak istemiyorum ve icimden bir ses asilamanin tutmyacagini soyluyor off bilemiyorum akil verin su kafa ile hic normal degil bu surecc ?? Fikriniz onemlidir
Cnm hayat senin hayatın . Buna eşin ile oturur karar verirsin kimsenin de fikrini sormazsın. Karıştırmazsın eğer karışmaya çalışırlarsa. Aşılama eşinde bir sorun varsa önerilen bir işlemdir. Yaşın kaç bilemem ama ben aşılama denedim olmadı ve keşke yaptırmasaydım dedim. Tabi belli olmaz bu işlen ile çok gebe kalan var.

Kv söyledigi dogru degil ama büyük ihtimal o kadar ümitlenip sizin sürekli yaninizda olup süreci takip edince böyle birsey beklemiyodu.

Bence önce esinizle konusup anlasip sonra tekrar beraber kv ile konusun. Ve mutlaka hazir oldugunuzda böyle bir ise kalkisin.

Tesekkur edrmm 🤗sanirim konismamak daha iyi olur uzak kalalim yoksa sonu kotu biter 😂

Cnm hayat senin hayatın . Buna eşin ile oturur karar verirsin kimsenin de fikrini sormazsın. Karıştırmazsın eğer karışmaya çalışırlarsa. Aşılama eşinde bir sorun varsa önerilen bir işlemdir. Yaşın kaç bilemem ama ben aşılama denedim olmadı ve keşke yaptırmasaydım dedim. Tabi belli olmaz bu işlen ile çok gebe kalan var.
Evet bnmde icimden bir ses kader yapma diyor ve benim.icimdeki sesim hic yanilmaz hep onu dinlerim ve dogru yola cikarim ama iste zman bakalim neyi gostrecek tsskkur edrmm🤗

Amin insllah yaa seninde gonluns gore versin🤗

Normalde hastane bize uzak araba gitmek zorundayiz bize araba bulup tedaviye goturuyordu .ve birde kayinvalidem halam olur duygusal olarakdaa yanimda oluyordu ne
Siz kendiniz neden halledemiyosunuz? Yetişkin insanlarsınız.

Siz kendiniz neden halledemiyosunuz? Yetişkin insanlarsınız.
Halledebiliriz evwt ama bu surecde duygusal davrandik esim ile 8 bin tlmizi kaybettik yani bir buyugumuzun yanimizda olmasi biizim kararimizdi

Yaaa ama her turlu yanimizda olmasini istedik iyi gunde kotu gunde suan paramiz yok yine yanimizda ol bor caresine bak niye kesip atiyor ki oyle degilmi
Paralı oluşunuz da parasız kalışınız da sizin probleminiz. Lazımsa borç istersiniz. Varsa verirler. Ama bunlar çocuk gibi sizi eğitme peşinde ve siz buna izin veriyorsunuz. Artı halanızın çocuğuyla evlenirken oluşturabileceği sonuçların farkında mıydınız? Mesela tüp bebek yapıp embriyoya genetik test filan yaptırmanız gerekiyor. Bunu biliyor muydunız?

Kayınvalideniz ile ilgili mevzuya şaşırdım.. O da çok istiyor belli ama bizimle konuşmayın demesi biraz saçma olmuş ama ben çok takıp uzatıp da dert edinmezdim herhalde..

Diğer mevzuya gelince eşiniz fikir değiştiğine göre maddi durumunuz var aslında.. Ama siz hazır hissetmiyorsunuz bence.. Tabi ki de siz ne zaman inanırsanız ve hazır hissederseniz o zaman yapın.. Ama ben olsam kesinlikle yapardım.. Tutmazsa tekrar yapardım yani sonuna kadar mücadelemi verirdim.. Hakkınızda hayırlısı olsun 🤗

Back
X