- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Nıye ki, yanınızda olunca ne olcak?Yaaa ama her turlu yanimizda olmasini istedik iyi gunde kotu gunde suan paramiz yok yine yanimizda ol bor caresine bak niye kesip atiyor ki oyle degilmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nıye ki, yanınızda olunca ne olcak?Yaaa ama her turlu yanimizda olmasini istedik iyi gunde kotu gunde suan paramiz yok yine yanimizda ol bor caresine bak niye kesip atiyor ki oyle degilmi
valla bir tek buna takıldım, halanızın oğlu ile mi evlendiniz? inşallah genetik sorunlar veya bağışıklık sorunları çıkmazNormalde hastane bize uzak araba gitmek zorundayiz bize araba bulup tedaviye goturuyordu .ve birde kayinvalidem halam olur duygusal olarakdaa yanimda oluyordu ne
Neden halanın oglu ile evlendın, asık mı oldun?Normalde hastane bize uzak araba gitmek zorundayiz bize araba bulup tedaviye goturuyordu .ve birde kayinvalidem halam olur duygusal olarakdaa yanimda oluyordu ne
Yaa niye yanimizda olmasin ki kim istemez kafa dengi bir kaynana moral veren iyi biri cunku oNıye ki, yanınızda olunca ne olcak?
Cok sukur bir sorun cikmiyor abim ilede baska halam kizi evli tosun gbi cocuklari varvalla bir tek buna takıldım, halanızın oğlu ile mi evlendiniz? inşallah genetik sorunlar veya bağışıklık sorunları çıkmaz
sorunuz ise: birşey yapmayın, çok istediği için öyle söylemiştir, bugün yarın der oyalarsınız, bebek gelince hepsi unutulur
aslında yaşınız çok genç, nedne bu kadar acele ediyorsunuz, birkaç sene zaman verin kendinize, kendiliğinden de olabilir. İlle tedavi olmanız gerekiyorsa tüp bebek ve ilk 13 hafta içinde fetal dna testi yaptırmanızı öneririm, akraba evliliği yapmışsınız, bunu hafife almayın
Bakin hanimefendi biz bir aileyiz KV buna dahil anlayabiliyormsunuz kimse kimseyi egitmiyor buyugumuz onun kararlarina saygi duyan birisiyim evet herseyim farkindaydim cocugum olmadan once butun tetikleri yapacagim iciniz rahat olsunParalı oluşunuz da parasız kalışınız da sizin probleminiz. Lazımsa borç istersiniz. Varsa verirler. Ama bunlar çocuk gibi sizi eğitme peşinde ve siz buna izin veriyorsunuz. Artı halanızın çocuğuyla evlenirken oluşturabileceği sonuçların farkında mıydınız? Mesela tüp bebek yapıp embriyoya genetik test filan yaptırmanız gerekiyor. Bunu biliyor muydunız?
Cunku bu surecde herseyimiz ile yanimizdaydi yani olmamasina cook uzuluyor diye bu tepkiyi verdigine inaniyorum.arkadas gbiyiz kaynana gelin iliskimiz yook onunla o yuzden ratahca herseyi konusuyoruz. Oyuzden yaniAsılama yapmıycaz dıye ızah edersen o da karısır.
Neden asılaman hakkında kaynanana acıklama yapıyorsun ki, ne munasebet?
Kayınvalideniz ile ilgili mevzuya şaşırdım.. O da çok istiyor belli ama bizimle konuşmayın demesi biraz saçma olmuş ama ben çok takıp uzatıp da dert edinmezdim herhalde..
Diğer mevzuya gelince eşiniz fikir değiştiğine göre maddi durumunuz var aslında.. Ama siz hazır hissetmiyorsunuz bence.. Tabi ki de siz ne zaman inanırsanız ve hazır hissederseniz o zaman yapın.. Ama ben olsam kesinlikle yapardım.. Tutmazsa tekrar yapardım yani sonuna kadar mücadelemi verirdim.. Hakkınızda hayırlısı olsun
Dert ediyorum cunku kayinvalidemi bir gun gormezsem ozluyorumKayınvalideniz ile ilgili mevzuya şaşırdım.. O da çok istiyor belli ama bizimle konuşmayın demesi biraz saçma olmuş ama ben çok takıp uzatıp da dert edinmezdim herhalde..
Diğer mevzuya gelince eşiniz fikir değiştiğine göre maddi durumunuz var aslında.. Ama siz hazır hissetmiyorsunuz bence.. Tabi ki de siz ne zaman inanırsanız ve hazır hissederseniz o zaman yapın.. Ama ben olsam kesinlikle yapardım.. Tutmazsa tekrar yapardım yani sonuna kadar mücadelemi verirdim.. Hakkınızda hayırlısı olsun![]()
Ev aldik diye maddi skinti yasadik biraz o yuzden fikrimiz degistiSiz bugüne kadar aşılama yaptıracağız diye gidip gelirken maddi durumunuz aynı değil miydi? Son dakikada ne değişti de yaptırmamaya karar verdiniz?
kaynana genel olarak iyi bir kadın demişsiniz, duygusal tepki vermiş benimle görüşmeyin o zaman diye... son dakikada fikir değiştirmenizeymiş aslında o tepki benim anladığım..
sonuçta siz hislerinize güvenin ve kimsenin lafına bakmayın içinizden geleni yapın. Herkes buna saygı duymak zorunda..
Hala teyze çocukları nasıl evleniyorsunuz nasıl içiniz alıyor ben hiç anlamıyorum, çok ilginç ve çok riskli gelenek bu bana göre.. hakkınızda hayırlısı olsun.
Sevdim. EvetNeden halanın oglu ile evlendın, asık mı oldun?
bdv ne demk? Anlamayamadim
Vallahi konuya odaklanamıyoruz ortadaki dev yanlıştan. Maalesef farkında olduğunuz bir şey yok.Hanimlar benim kararim benim hayatim
Evliligim akraba oldu zorla birsey degildi ailelerimiz baskisi ile olmadi sevdik biz birbirimizi ve cok mutluyuz suan esime ile cok guzel giden bir evliligimiz var saygili huzurlu lutfen akrabamis sudur budur biz herseyin farkindayiz ve herseyin onlemini alacaz lutfen konu disina cikmayin konu ne ise oyle yorum yapin Kimse kimsenin cok hayatina elestiride olsa fikir de olsa karisaamaz tesekurler
Dert ediyorum cunku kayinvalidemi bir gun gormezsem ozluyorumaslinda onu oglundan cok takiyorum bu biraz tartisilacak bir konu da hic desmeyin
Benim mucadalem 2 yildir basladi esimij degerleri kotuydu baya savastim.basardim iyi bir sonuca vardim sayilir
Bazi sorunlar da hal olursa esimin degerlrinde dogal yolla bile cocugumuz olacagina inaniyorum yasimiz genc cunku
Ben suan hazir degilimm asilama yapmaya evet dogru gormussunuz sansimi dnerim skinti yok da ama acele ile menzil alinmaz
Ben zmana birakmak istiyorum olur ya neden olmasin ki