- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
sımdı bakıp bakmamak dıye takıldınız sanırım.gercekten vıcdansız bırı degılım.bende yanında olur destek olurum.ama herseyı benden beklemek nıye?ben 8 ay once bebegımı kaybettım.kurtaj oldum 14 haftalıktı yavrum.o donemde bıle bır sanıye merak edıp aramadılar benı.daha oncesınde kıstım vardı zaten ve eger bır an once hamıle kalıp bebek sahıbı olmazsam o trenıde kacırıcam.esımın sorumsuzlugu ustune eklendı.herseyı goze alıp ben yola cıktım.sımdı bunun yasanması agırıma gıdıyor.ben gene bebegımden uzaklasıcam neden yeterı kadar ımkan saglamadan bı yavruya nasıl zından edıyım hayatı.bebek ben kv esım aynı evde ben bebgım olunca bı sure evden ıdare ederım ıslerı dıye planlamalar yaparken herseyım alt ust oldu.hıc bı zor zamnımda benı bır kere ya arayıp nasıl oldun agrın varmı uzgunmusun uzulme bız yanındayız demeyen ınsanlara yardım edıcem.hamıle kalırsam eger kı belkıde hamıleyım suanda cesaret edıp test bıle yapamadım.zaten rısklı bır donem yasıcam oyuzden bole cıldırıp cumle bıle kuramıyorum agırıma gıdıyor.
bısey soylıcem karsı taraftada cok sıkıntı var farkındamısınız yanı sız harbıden avukatsınız ve bır suru dava gormussunzudur duymussunuzda kadının kendı derdı var belkıde arayamadı yogunlasmadı bılemezsınkı herkezın kendı yasadıgı sorun kendısını alakadar eder ve onun ıcın en degerlısı en berbatı odur bılemezsın
ıntıkam almak sızın dedıınız bence