çok ilginç yorumlar yazılmış gerçekten Konu sahibi derdini açmış,yok nasıl avukatmış böyle mi yazı yazılırmış Benim çok fazla avukat arkadaşım var günlük konuşmalarda ve yazışmalarda dilekçe yazar gibi konuşup yazmıyolar.Bu kompleks neden anlamadım doğrusu :44:
Konuya gelince öncelikle Allah sabır versin kimse kaynanası ile birlikte oturmak istemez çok çok haklısınız heleki sorunlu ve henüz oturmamış bi evliliğin üstüne bide bu sorunu ekleyince patlamanız gayet normal Size sonuna kadar hak veriyorum ama bunları kendi kendinize düşünüp kendinizi yemeyi bırakın.Eşinizle açık açık konuşup bu kadar sorumluluğu tek başına kaldırmak istemediğinizi söyleyin.Kvalideniz daha 43 yaşında ofiste işlerinize yardım etmesini istemişsiniz yanaşmamış
Benim annemle babamda ayrıldılar 4 sene önce Annem 47 yaşında haftanın hergünü çalışıyo sırf kirasını faturalarını ödemek için kimsenin sırtından geçinmeye çalışmıyo Bence k.valideniz dediğiniz gibi hiçde saf bi kadın değil gayet uyanık
Mutsuz olacağınız hiç birşeyi kabullenmek zorunda değilsiniz Bi karar verildiyse herkes elini taşın altına koysun Kendinizi ve geleceğinizi düşünün
elını kımse uzatmıyor bende bole olucaksa neden ben mutsuz oluyım dıorum..herseyı acık acık konusmaktan baska care goremıyorum.dogurdugu oglu bır an dusunmuyor nolcak dıe esım herseyın ustesınden gelıcegını sanıyor..ayrı hayaller ıcınde..kv kendı sorumlulugunuda almak ıstemıyorkı...