• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv bunları nerden biliyorrr

Thes ise saff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
229
184
103
37
Ben ne konuşursam sanki hepsini duyuyor yada eşim söylüyor diyecem ama eşimde söyleyecek biri değil

ne söylesem aradan zaman geçtikten sonra o lafı veya savunmasını laf arasında geri söylüyor bana

mesela geçen eşime dedim annen ne güzel ibadetlerini yapıyor ama çok dedikodu yapıyor acaba kabul oluyor mu dedim

bugün kadın bana hayatta ben dedikodu yapmam hiç sevmemde diyor artık yanımda kimsenin dedikodusunu da yapmıyor hata kötülediği insanlarıda övüyor
Ayrıca biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz bunu ben kendi evimde söylemiştim bu kadın ya ermiş ya evde ses cihazı var yada eşim söylüyor kafam çok karışık korkuyorum konuşmaya artık..

Sorunuzun cevabını bilmem de şu insanların ibadetlerini sorgulayan insanları çok itici buluyorum.

Yok efendim kalp kırıyor ibadeti kabul olur mu, yok dedikodu yapıyor ibadeti kabul olur mu? Kimse peygamber değil, herkes az çok dedikodu yapıyor. Siz rahat olun, allah herkesin ibadetini uygun şekilde değerlendirir.

Bugün eşin evde yokken onunla telefonda konuşuyormuş gibi yapıp kv hakkında bişeyler söyle, bak bakalım geri dönüşümü oluyormu.
Benimde alt komşum öyle, eşimle kısık sesle konuştuğumuz bişeyi en kısa zamanda onlardan duyuyoruz ya kapı dinliyor (ki kapı dinlemeyi sevdiğini söylemişti) yada evde dinleme cihazı var.

İki ihtimal var .

1.sadece eşinle konuştukların hakkında sonradan konuşuyorsa EŞİN anlatıyordur.

2.eşinle ve başkalarıyla konuştuklarını sana sonradan konuşuyorsa dinleme cihazı olabilir.

NOT: dinleme cihazı zor bi şey değil. MP3 çaları bile kayıt modunda bırakıp gitsen bir sürü kayıt yapıyor. Çok abartı üstün bi durum değil yani

Kayinvalide baska sehirdeyse sizi dinlemesi zor cunku uzaktan dinleme yapmak icin bocek tarzi alet lazim oda maksimum 10 gunluk bit kayit alabilir sonrasinda gelio onu almasi ve sarj etmesi laZim. Ama yakininizda olsa muhtemelen dinliyor olabilir derdim. Baska bir arkadasin dedigi gibi esiniz direk soylemese bilr annesini uyariyordur kadinda anliyordur.
İlle de emin olmak istiyorsan evde esinde yokken. Cok apsurt bir konusma yap mesela. Sanki telefonda biriyle konusuyotmus gibi yap oyle birsey de ki kaynanan dayanamayip soylesin yinr sana. O zaman emin olursun bu laflarin netden gittigini

Back
X