• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv bunları nerden biliyorrr

Başka bir örnek istiyorum yaşadığınız.yoksa degerlendiremiyecegim.bu örnek. Yaşanabilir birşey cunku

Super bir şey bu. Bunu kullanabilirsin. Kaynanani yönlendirebilirsin. Demek ki dediklerinden etkileniyor. Mesela bi gün de ki kocana. " annen çok güzel arnavut ciğeri yapıyor ama sana hayatta yapmaz " .

O yapsın sen ye :KK66:)

Sinsilik bu kadar masum olabilirdi :KK70:❤❤❤

Örnek çok sıradan ama başka şeylerde var diyorsanız tabiki eşiniz söylüyor.
Ses kayıt cihazının belli bir kapasitesi vardır gelip gidip değiştirmesi falan gerekir yada epey teknolojik bir şey canlı yayın gibi iletecek, Ayrı şehirler diyorsunuz :) ne bileyim benim teknoloji ufkum böyle şeylere yetmiyor pek..
Ermiş kv ihtimalini değerlendirmeye bile almıyorum :))

Benim kv, ne almayı dusunuyorsam onu hediye alıyor.
Ben de bu olayı çözemedim.

Eşofmana ihtiyacım var diye düşündüm. Ertesi gün hediye etti. Kızımın çorabı yoktu ve bayram günü açık tuhafiye nereden bulacağım diye düşünüyordum, onu ziyarete gittiğimizde birkaç tane külotlu çorap almış onu verdi. Ve bunlar sadece iki tanesi. Bunu nasıl yapıyor hiç bilmiyorum.

Ama senin olayda, kesinlikle esin yumurtluyor :-)

Aynı sorun bizde de var :KK43:
Eşimle ne konuşursam konuşayım onların ev halkı her şeyi harfi harfine biliyo (:
Eşime soruyorum yemin ediyo ben demiyorum diye, o zaman kim diyo :mad:

Eşofmana ihtiyacım var diye düşündüm. Ertesi gün hediye etti. Kızımın çorabı yoktu ve bayram günü açık tuhafiye nereden bulacağım diye düşünüyordum, onu ziyarete gittiğimizde birkaç tane külotlu çorap almış onu verdi. Ve bunlar sadece iki tanesi. Bunu nasıl yapıyor hiç bilmiyorum.

Her geline lazım böyle kaynanaya can kurban :halay:

İlginçmiş! Evde cihaz var mı söyle anlayabilirsin: kocanla dışarıya çıktığınızda kocana kv ile ilgili bir şeyler söyle bakalım. Eğer kv biliyorsa kocan söylemiştir. Eğer bilmiyorsa bir de evde dene. Var mı yok mu anlaşılır. Velev ki varsa cihaz ara bul.. sonra mahkemeye verirsin. Görür dinlemeyi sizi. Ay çok acayip bunun olmasını hayal edemiyorum her şeyi dinlediğini düşünemiyorum :))))

Ben ne konuşursam sanki hepsini duyuyor yada eşim söylüyor diyecem ama eşimde söyleyecek biri değil

ne söylesem aradan zaman geçtikten sonra o lafı veya savunmasını laf arasında geri söylüyor bana

mesela geçen eşime dedim annen ne güzel ibadetlerini yapıyor ama çok dedikodu yapıyor acaba kabul oluyor mu dedim

bugün kadın bana hayatta ben dedikodu yapmam hiç sevmemde diyor artık yanımda kimsenin dedikodusunu da yapmıyor hata kötülediği insanlarıda övüyor
Ayrıca biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz bunu ben kendi evimde söylemiştim bu kadın ya ermiş ya evde ses cihazı var yada eşim söylüyor kafam çok karışık korkuyorum konuşmaya artık..
sakın evinizin bir köşesine dinleyici cihaz koymasın bu kaynanan ...olur mu olur

O nu kayinvalide degil siz yapiyorsunuz aslinda dusunce gucuyle falan.Ev araba gecir icinden corap bulurduk biz :D

Back
X