- Konu Sahibi Thes ise saff
Başka bir örnek istiyorum yaşadığınız.yoksa degerlendiremiyecegim.bu örnek. Yaşanabilir birşey cunku
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence ses cıhazı var bakın hertarafına .esın soylemerse nerde duyacak kaynanan.
Super bir şey bu. Bunu kullanabilirsin. Kaynanani yönlendirebilirsin. Demek ki dediklerinden etkileniyor. Mesela bi gün de ki kocana. " annen çok güzel arnavut ciğeri yapıyor ama sana hayatta yapmaz " .
O yapsın sen ye)
Her geline lazım böyle kaynanaya can kurbanBenim kv, ne almayı dusunuyorsam onu hediye alıyor.
Ben de bu olayı çözemedim.
Eşofmana ihtiyacım var diye düşündüm. Ertesi gün hediye etti. Kızımın çorabı yoktu ve bayram günü açık tuhafiye nereden bulacağım diye düşünüyordum, onu ziyarete gittiğimizde birkaç tane külotlu çorap almış onu verdi. Ve bunlar sadece iki tanesi. Bunu nasıl yapıyor hiç bilmiyorum.
Ama senin olayda, kesinlikle esin yumurtluyor![]()
sakın evinizin bir köşesine dinleyici cihaz koymasın bu kaynanan ...olur mu olurBen ne konuşursam sanki hepsini duyuyor yada eşim söylüyor diyecem ama eşimde söyleyecek biri değil
ne söylesem aradan zaman geçtikten sonra o lafı veya savunmasını laf arasında geri söylüyor bana
mesela geçen eşime dedim annen ne güzel ibadetlerini yapıyor ama çok dedikodu yapıyor acaba kabul oluyor mu dedim
bugün kadın bana hayatta ben dedikodu yapmam hiç sevmemde diyor artık yanımda kimsenin dedikodusunu da yapmıyor hata kötülediği insanlarıda övüyor
Ayrıca biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz bunu ben kendi evimde söylemiştim bu kadın ya ermiş ya evde ses cihazı var yada eşim söylüyor kafam çok karışık korkuyorum konuşmaya artık..
O nu kayinvalide degil siz yapiyorsunuz aslinda dusunce gucuyle falan.Ev araba gecir icinden corap bulurduk bizBenim kv, ne almayı dusunuyorsam onu hediye alıyor.
Ben de bu olayı çözemedim.
Eşofmana ihtiyacım var diye düşündüm. Ertesi gün hediye etti. Kızımın çorabı yoktu ve bayram günü açık tuhafiye nereden bulacağım diye düşünüyordum, onu ziyarete gittiğimizde birkaç tane külotlu çorap almış onu verdi. Ve bunlar sadece iki tanesi. Bunu nasıl yapıyor hiç bilmiyorum.
Ama senin olayda, kesinlikle esin yumurtluyor![]()
ahahahahO nu kayinvalide degil siz yapiyorsunuz aslinda dusunce gucuyle falan.Ev araba gecir icinden corap bulurduk biz![]()