kv ceyizinden bana düşenler

evlenirken aile yadigari olarak bir hediye vermislerdi dediginiz gibi dantel falan olsa tuhafsamayacagim mutlusa olacagimda giyilmiz kazak bornoz ne alaka bilemedim
sizinki degisikmis biraz takilmayin ama keske atmasaydiniz naptin diye sorarda :))) sonrasi vay kiymet bilmeyen gelin boyle seyleri bir iki yil dolap kosesinde tutup sonra atma taraftariyim ben

aslinda sorun şu kaynanamda acayip bir ceyiz vardi dunyanin danteli oyasi ben dantel oya sevmem yanlis anlamayin goz koydugim icin yazmiyorum bunu okadar esyadan bir yazma gelseydi mesela giyilmis kazak ne ya

sizinki degisikmis biraz takilmayin ama keske atmasaydiniz naptin diye sorarda :))) sonrasi vay kiymet bilmeyen gelin boyle seyleri bir iki yil dolap kosesinde tutup sonra atma taraftariyim ben
sormaz bence sormamali yani bide pesine duamesin bence onlarin

Sizin adetiniz değil ama ilk defa duyuyorum böyle adeti.Gelin kıza en güzel temiz paketli hediyeler götürülür
bunlar ben evlendikten 3 sene sonra geldi gelin kizida eskimis gordu sanirim :)) evlenirken gelin bohcasi gelmemisti acaba ona binayenmi geldiki :)

Anlatım tarzınıza bayıldım konu sahibi çok yaşayın :))

Bence o çeyizlerin çeyiz kısmını görümceniz almış size de saçma sapan parçalar kalmış, atın gitsin

Anlatım tarzınıza bayıldım konu sahibi çok yaşayın :))

Bence o çeyizlerin çeyiz kısmını görümceniz almış size de saçma sapan parçalar kalmış, atın gitsin
ya inanin geldiginden beri uzerinde kendi kendime dusunuyorum gulesim geliyo insan yazarken utaniyor gecenlerde abimin dugunu vardi bizim kiza bohca icinde goturduklerimizi aldiklarimizi dusununce daha cok kafa yoruyorum bu bornozdan kirma sabahliga giyiote cikayim karsisina dicem kadin cok uzun bornoz bende bir boy daha yerlerde surunuyo kestirsem bir bornoz daha cikardi yani canim kaynanacim nasilda sever beni

Saçmalamışlar. Kafanıza takmanıza gerek yok. Atmakla iyi yapmışsınız.
hiç getirmese daha iyiydi bu şekilde hem ben kendimi degersiz hissettim hemde kendisi bense kalan tirnak kadar degerinide yok etti simdi birde orda burda ceyizimden esya verdim diyodur gerine gerine

Amann kafa yormaya bile değmez, eşinizle mutluysanız sallayın gitsin. En ideal kv dediğimiz bile böyle saçmalıklar yapıyor arada ama görümcenizin verdiği cvplar iyiymiş, yani getirdikleri şeylere nasıl bir anlam yükledilerse artık... insan poşetten çıkartmaya utanır, görümce üstüne açıklama yapmış yani ibretlik

hiç getirmese daha iyiydi bu şekilde hem ben kendimi degersiz hissettim hemde kendisi bense kalan tirnak kadar degerinide yok etti simdi birde orda burda ceyizimden esya verdim diyodur gerine gerine

Allah aşkına kendini niye değersiz hissediyorsun. Eşimin annesi ve kızkardeşi meczupmuş deyip geç...

Sağda solda böyle birşey söylediğini duyarsan, o zaman söylersin bunları bunları getirmişti diye.

esimle mutluyum evet zaten mutlu olmasam ogullarinida bornoza sarar yollardim bunlarda benim ceyizden size dusen diye gorumce zaten fena bne var ne yok toplamis ceyizden kaynanam bunlari zor kurtarmis gibi bir surat ifadesiyle duruyodu bide kizima saklayacakmisim kokmus kazaklari delimi ne :)

Allah aşkına kendini niye değersiz hissediyorsun. Eşimin annesi ve kızkardeşi meczupmuş deyip geç...

Sağda solda böyle birşey söylediğini duyarsan, o zaman söylersin bunları bunları getirmişti diye.
amann ben bunlar konusurken dinlemiyorum bile hmm dogru falan diyorum bide laf yapip bunu getirmisti diye cenemimi yorayim utanirim ben soylerken bile bunlar almis getirmis

Bana da mustakbel kayinvalidem uzerinde etiket bile olmayan 60 lardan kalma gibi bir pijama takimi ve yine uzerinde etiketi olmayan bir tisort vermisti al ceyizine koy diye. Onun yaninda bakamadim.ayip olmasin diye, sonradan baktigimda inanamadim. Yani ben kirk kat yabanciya bile boyle bisey hediye etmem. Hele ki ceyize koymak! Kendisi zevksiz desem degil. Ustelik uzerlerinde etiket yoktu ve bir posette yoktu, oylece katli verdi. Cok uzulmus ve kirilmistim bunu mu layik gordu diye. Kenara koydum, kizilay giyim konteynirina aticam.

getirdiklerinin de kendi gibi içi geçmis oluyo demekki nediyim :))

Evet ayni duygu benim yasadigimda. Bunu mu layik gordu diyor insan. Ustelik biz daha nisanliyiz ve bir hediyesini bile gormedim, ben her gittigimde elim kolum hediyelerle dolu dolu gidiyorum.

Evet ayni duygu benim yasadigimda. Bunu mu layik gordu diyor insan. Ustelik biz daha nisanliyiz ve bir hediyesini bile gormedim, ben her gittigimde elim kolum hediyelerle dolu dolu gidiyorum.
bende oyleydim oyle kotu seylerde almazdim kendimin bile giymedigim giyinemedigim yerlerden alirdim simdi hic istifimi bozmuyorum cunku anlamiyorlar biz bu kafalara fazlayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…