- 27 Nisan 2018
- 139
- 114
- 18
- Konu Sahibi chamallows
-
Çok saçma olmuş değil mi,hadi kendi kızı olsa annemin eşyası diye saklasın,annemde annesinin bir bluzu var,annesini çok küçükken kaybettiği için ondan bir anı olarak saklıyor.Geline vermek saçma olmuş,ben de olsam tutmam evde.Kislik yazlik ayiklamasi yapip atmaya kiyamadiklarini mi size getirdi acep hatira olarak giyilmis kazak hic duymadim
Ortu el emegi goz nuru isleme ,seccade,ortuler danteller olur genelde hatiralik bizde veya taki gelin saklasin kendi cocuklarinada versin diye veren varda o tarz seyler
bizimkilerde evlenirken 3 gobek oteden bir sey vermislerdi onu tuhafsamadim mesela ama bunlar bi garip geldi al eskilerim sende kalsin kokladikca beni hatirla der gibi
Lohusayken giymiş ha,öğrendiğim iyi oldu,gelinlere kakalarım toz bezi yapacağıma,özledikçe bakarlar canım kaynanacııım diye,ayy çok taatlııışaynen oyle oldu lohusayken giymis o bornozumsu seyi kazaklar yine oyle giyilmis amaci cozemedim attim bende onlar gittikten sonra
El işi birseyler olsa hadi anlarım damerhaba herkese
aslinda bu konuyu neden açtım bilmiyorum sadece beni rahatsiz etti anlatacak soracak kimsem yok icimi buraya dökmek szilerden fikir almak istedim
geçenlerde kaynanamlar bize geldi baska sehirde yasiyorlar gorumcemde gelmis.
gidecekleri gun bana 2 tane posetten milattan kalma 2 3 tane kaynanam tarafindan giyilmis kazak bir tane ne oldugunu anlamadigim muhtemelen sabahlik olan bornoz gibi yine giyilmis birsey birde boyun kismi orulme zahmetinde bulunulmamis bir el ormesi mutfak onlugu cikti bunlar ne diye sordugumda gorumcem annemin ceyizinden sana düşenler dedi bana
bende ben napayim bunlari anlamadim ki dedim sakla kızına verirsin sende dedi sacma bi sekilde gulerek anlam veremedim boyle bir sey neden geldi sizlerinde kaynanalariniz size boyle seyler getiriyormu boyle bir adetmi var amac neydiki acaba
Kayınvalideniz hatıra olsun diye kızına verebilir ama geline kendisinin kullanıp eskittiği bu tarz şeyler hatıra olsun diye verilmez, aynı durum benim de başıma gelmişti ben de verdiği eskileri toplayıp paket yapıp evine bıraktım, saygısızlık olarak düşünenler olabilir ama o kadının bana yaptıkları karşısında benim bu davranışım az bile olduyani hatira tamamda koskoca ceyiz insan hatira diye islenmis bir mendil bir dantel bir havlu patik falan getirmezmi giydigi kazaklar yani okadarda sacma sapan seylerki sanki gorumcem icinden secmiste banada bu pespayeler kalmis kim onlardan ne istemis anlamdim
merhaba herkese
aslinda bu konuyu neden açtım bilmiyorum sadece beni rahatsiz etti anlatacak soracak kimsem yok icimi buraya dökmek szilerden fikir almak istedim
gidecekleri gun bana 2 tane posetten milattan kalma 2 3 tane kaynanam tarafindan giyilmis kazak bir tane ne oldugunu anlamadigim muhtemelen sabahlik olan bornoz gibi yine giyilmis birsey birde boyun kismi orulme zahmetinde bulunulmamis bir el ormesi mutfak onlugu cikti bunlar ne diye sordugumda gorumcem annemin ceyizinden sana düşenler dedi bana
bende ben napayim bunlari anlamadim ki dedim sakla kızına verirsin sende dedi sacma bi sekilde gulerek anlam veremedim boyle bir sey neden geldi sizlerinde kaynanalariniz size boyle seyler getiriyormu boyle bir adetmi var amac neydiki acaba
Sacmaymis gercktn ben kesin almazdim. Kizina al senin olsun falan derdm madem o kadr degrli. Bosuna tutma evde ya geri ver. Duzgnse ihtyaci olana yada cope:)merhaba herkese
cope attim canim napim ben o gereksiz seyleri beni gectim torununa laik gordugu seylere bak yaniSacmaymis gercktn ben kesin almazdim. Kizina al senin olsun falan derdm madem o kadr degrli. Bosuna tutma evde ya geri ver. Duzgnse ihtyaci olana yada cope:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?