kv değil kendi annem :(

bende o yüzden değiştirdim zaten, bende birine hediye aldığımda kullandığını görmeyi istediğimden, nişanlılığımdan beri alınan her şeyi hep onlar geldiğinde kullanırım giyerim. ben çalıştığım için temizlik fln çok yapmazdım, hem çalışıp hem evi düzenlemeye yvaş yavaş alışıyorum..

yaaa aslında şu an çok üzgünüm çünkü en sevmediğim anlaşmazlık konusudur maddiyat, bi an gerçekten çok kızgın bi anıma geldi ve öyle davrandım.hayatımda ilk ve sondu. kv me asla öyle bişey demem, hatta eşim üstüne ne kadar verdin diye sorduğunda ona bile söylemedim.
içtenlikle söylüyorum yok yok beklemeyin benden öyle kötü davranışlar

vallaha öldüm,bittim kahroldum

Anne kız ilişkileriniz biraz garip gerçekten,
Mesela ben ile annem arasında bunun lafı bile olmaz
Annem alsada değiştirsem mesela kendi çıkarır verir ,hatta almasam oraya bırakır
Ama bırakmasada sorun değil gönlünden geçeni almış yani
Sizin farkını isteme cesaretinize şaşırıp kaldım yani !!
Yahu ne olursa olsun böyle birşey istenmez ki !!enteresansınız.
Bide bunu sanki siz haklıymışsınız gibi sormuşsunuz ya değilsiniz yaptığınız çok ayıp !!

annen haklı
kusura bakma
hedıye degıstırılmesı cok ayıp bence

hem aıle albumu mevzu hem alısverıs sepetıne utanmadan bır kac bısey attıgınız ıcın
ve 60 tl ıstedıgınız ıcın utanın bence
gercekten
annenızı uzdugunuzu hıcmı dusunmuyorsunuz?

Annelerimze birşey anlatmamaliyiz ben anlatmam tersi buluyorum hep. Cekinirim kocama diyorum söylemek istemiyorum diye. Pat diye solemem ben. Kaynanamada anlatmiyorum öyle.:)

neden 60lira istemesini para istemesini bu kdr yanls buldunuz . durumlari iyiymis anne sonucta yabanci degilki

Şimdi ihtiyacın olur gerçenten tabi istersin. Eminim de hangi anne olsa elinden geleni yapar. Fakat arkadas 300tl olan annesinin hediyesini magazaya geri goturmus onun yerine 360tl olan bi hali ie degistirmis. Aramis 60tl borcun var demis. Sende bunun normal bise oldugunu dusunuyorsan al birini vur ötekine

Çok enteresansın cidden.
Evlenecek olgunluğa geldiysen başının çaresine bakmayı öğrenmelisin.
albüm parası ondan, halı parası bundan, sepete çaktırmadan kendine bir şeyler..
Suçlu ailen mi şimdi?
Çalışıyor musun sen?
Ona göre bir cevap daha vereceğim.

Kusura bakma da senin ki resmen evlendim ama aklım ailemin parasında kaldı olmuş.

Artık o evin küçük kızı değilsiniz. Kendi evinizin hanımı olacak yaştaysanız, ayağınızı yorganınıza göre uzatacak olgunlukta da olmalısınız.

Yok annen alışveriş yaparken sepete bişey atmalar, albüm ücretini ödetmeler, hediyesini değiştirip 60 tl borcun var demeler, ne koparırsam kardır gibi bir tutum olarak algılanması çok doğal.

Son düzenleme:
ya benim ananem de bunları anneme yapar. devamlı anneme evle ilgili bir şeyler söyler misafirlerin yanında laf sokar. sanarsın annem genç kız yani. annemin beni arayıp bu konuda ağladığını çok bilirim. ama bir şey de yapamıyoruz tabi çok küstüler bu konularda ama barıştıktan sonra bir şey değişmedi aynı tas aynı hamam
bir de kadınlar yaşlanınca biraz huysuzlaşabiliyor anneniz de öyle mi oldu acaba alttan alıp duymazdan gelmekten başka çare yok sanki

60 Lira borcun var mi dedin?
Durumlari iyi diye soyup sogana mi cevirmek lazim? Anneniz 300 lira senin icin gözden cikarmis zaten. Belki 300 luradan fazla harcamak istemedi? Ona danismadan nasil buna karar veriyorsun ki? Annein haberi rizasi olmadan "borca" sokmusun Kendin ödücektin üstünü... Asil cimri sensin
Sastim kaldim

tatlım kaynanana git sıkı sıkı sarıl. çok iyisin de kadın seni daha çok sever

Tamam bütceye göre secicektin o zaman bence ...

annenızden para ıstemenızı anlarımda dugun albumu ıcın anlamam...ustelık albumu damat oder erkek tarafının ısıdr....madem borç isyecektınız kaynananızdan ısteseydınız...hoş olmamış ve yukarıdakı yazan arkadasa katılıyorum annenz sıze mesaj vermek ıstemıs...hanı ben paradan kısmıyorum bak 300 tllık hedıye aldım ama fotonun parasını kendım vermek ıstemedım dıye....haksızmı hayır
hedıyeyı degıstırmenız normal ama çıkarıp 60 tl yı ondan ıstemenız kendı annenız bıle olsa cok ayıpp...demez mı bunun kocası 60 lırayı bıle odeyemıyor dıye
ben olsam kayınvalıdenın aldıgı hedıyeyı degıstırmezdım dogru gelmedı bana
ayrıca anneler hep boyledır hep eksık bulurlar...benım annemde oyle mısal....

Ooo kayınvalide arkadaşı ölçüp, biçmiş ona göre davranıyor zaten. Yoksa kimse kimseye hediye değiştirecek diye 50 tl göndermez. Bir kere ayıptır, bana hediye+üstüne para gelse utancımdan yerin dibine girer ve çok kızarım. Siz neden takdir ediyorsunuz anlamadım. Bu tavırlarınızı törpüleyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…