kv değil kendi annem :(

Hem hediyeyi değiştiriyosunuz,hem daha pahalı bişeyle değiştiriyosunuz,hemde aradaki farkı ''borcun var'' diye annenizden istiyorsunuz.Ben şok oldum şuan.Hayır hediye değiştirilir tamam.Daha pahalısıylada değiştirilir tamam.Ama o zaman eksik kısmını kendi cebinizden vericeksiniz annenizde olsa çok ayıp sizin bu yaptığınız.Ben annenize üzüldüm resmen açıkcası. Böyle bişey olabilirmi yahu.Bidaha şaşırdım şuan.

Ayrıca ben öğrenciyim buna rağmen fazladan annemden babamdan para isteyemiyorum para bittiyse paramın yatıcağı günü bekliyorumki siz evli barklı insansınız artık.Sizin annenize vermeniz lazım.Mantığınızın acilen değişmesi lazım çok ayıp şeyler yapıyosunuz gerçekten.

Diğer konulara birsey diyemem ama 60 lira borcun var demek hiç doğru değil ayıp olmuş. Anneniz bu konuda size kizdiysa haklı kizmakta.

Benim annem ise bana biseyler aldirir ve ben su kdr borcun var asla diyemem,demem..o kadar da yoluyor ki...

iyi de beğendiğiniz yolluk 260 Tl olsaydı al bu da fazla verdiğin 40 TL deyip geri mi verecektin

değiştirdiğinde farkı kendin ödersin

sonra anne eve gelip yolluğu beğenirse o zaman istersen laf sokarsın sen gidip almamışsın bana abajur almışsın ben de üstüne bir de 60 TL daha verip de aldım dersin

bir de cidden anlamadım evde yolluk yok hediye abajur mu

madem durumu iyi bir yolluk alamadılar mı evlenirken

60 tl istemek nedir Allah askina? bide arayip borcun var diyorsunuz...gercekten cok cirkin bi davranis.
bunca sene zaten yedirmis icirmis bakmis size anneniz,kalkmis burda kv 50 lira gonderdi diye bonkor oluyor.
Gun gibi ortada nankor oldugunuz kusura bakmayin

kusura bakmayın da çok komiksiniz yani hem kadının aldığı hediyeyi değiştirip, üstüne de telefon edip 60 tl borcun var demek hangi akla ve mantığa sığar yahu... beğenmediğiniz ve değiştirdiğiniz için mahcup olacağınız yerde, ne yaptım ki modundasınız... sizin isteklerinizi ve ihtiyacınız olan şeyleri almak veya karşılamak zorunda değil ki, içinden o gelmiş onu almış... sizin böyle bir beklentiye girmeniz çok garip...
ozaman siz ihtiyaçlarınızı liste yapıp verin eline, her yıl doğum gününüzde sırayla alsın bari.. ne saçma..

Anneniz bir cok konuda sizin bos yere ustunuze geliyor belli ki. Ama siz de hediyeyi degistirince 60 tl yi niye soyluyorsunuz. O tamamen sizin sorununuz. Odeyemiyorsaniz degistirmeseydiniz.

Hiçkimse hiçkimseye birșey almak zorunda değil, nekadar zengin olsa dahi, sen evlisin kendi evin var, ayağını yorganına göre uzatacaksın canım.
Evine aldığına karıșıncada net bir şekilde, ben böyle uygun gördüm diyeceksin

hem albüm için para istemeniz yanlış hemde aldığı hediyeyi değiştirip üstüne para istemeniz.. ilk defa da böyle birşey duydum ayıp yahu borcun bu kadar denir mi hiç.. beğenmemiş olmanız sizin probleminiz üstünüde siz ödeyeceksiniz..

bide kv den istemem o sorar hep ihtiyacın var mı diye demişsinizde her sorduğunda bir ihtiyaç mı söylüyorsunuz kadına merak ettim..

ayrıca annenizin yaptığı market alışverişinde de sepete birşeyler atmayın .. kendi sepetinizi alın ve ödeyin..

Ben annemle kv demin aldığı hediyeleri götürüp değiştirmem. Kıyafet alırlar bedeni olmazsa ancak deģişirim. Uyumsuzsa sadece onlar varken giyerim. Ev hediyesiyse sadece onlar geleceği zaman çıkarır kullanırım. Kv evime gitmiş rengarenk bardak almış. Kaldırdım o geldiği zman kullanıyorum. Üzülüyorlar kullanmazsam. Temizlik işi, seni begenmemesine gelince anne olan kendisi iyi ögretseydi sende iyi yapardın.

annenizin davranışlarını onaylamıyorum fakat siz de annenizin karakterine göre davranmıyorsunuz. Anladığım kadarıyla maddi konularda biraz gösterişçi bir de para mevzusunu fazla önemseyenlerden. Bu yüzden ondan para istemeniz sonrasında çıkan çatışmayı aslında biraz da siz tetiklemiş oluyorsunuz.
Ev düzeni konusunda annem de bana çok kızıyor :) ama evimi savaş alanı gibi gördüğü durumlarda, temiz düzenliyken de "işte böyle ol bak ne güzel" diyor ama o da bir yargılama sonuçta
sizin anneniz modeli bir ablam var. aşırı titiz ve düzenlidir. iki yardımcı kadınla evi temizledikten sonra beğenmeyip bir daha baştan yaptığını bilirim. Annemin evini de benim evimi de hiç beğenmez ona göre biz pislik içinde yaşıyoruz onun fikrini değiştirmek mümkün değil çünkü titizliği hastalık boyutunda, o yüzden umrumuza gelmiyor siz de umursamayın moralinizi bozmayın maddi konuları da açmamaya gayret edin üzülen siz oluyorsunuz. Bu arada 5 sene önce düğün albümlerine verdiğim 650 tl hala içime oturmuş vaziyettedir. Açıp bakmıyorum bile kroluk alanında bir baş yapıt. Şimdiki aklım olsa yaptırmazdım.

Burda annenize karsi yaptiginiz ayibi (60 tl borcun var'ı) kvye asla yapmayin. Ne olursa olsun o anne ne kadar kizsanizda; sizin nazinizi kaprisiniz sonucunda size "amaan el kizi iste" demez , kv ummadiginiz zaman feleginizi sasirtabilir. Ben gelinime nezaketle ustunu tamamlayalim diyecem gelin de "60 lira borcun var " diyecek. Ohhoooooom
Yasanmamis ama sizden beklerim bu tavri vallahi ne derse desin asla asla hediye ustu tamamlatmayin kimseyeye. Hele kvye asla yapmayin. Oper
Elbette ki o kv. Kv size nazik davraniyor olmasi sizin onun hediyesinin ustunu tamamlattiracaginiz anlamina gelmez.
Dunyanin neresine giderseniz gidin degistirilen hediyenin ustu kimseden istenmez. Bu boyledir. Asla asla kv'nin "ben tamamlarim" latifesine karsilik " su kadar borcun var" demeyin.
Vallahi beklerim sizden. Bakis aciniz cok farkli. Saskinliklara duserek okudum.

Öncelikle madem aile albümlerinin parasını odeyemeyorsunuz annenizden albümünün parasını sen ise demek yerine borç para isteyebilirsiniz. Sonra durumunu olduğunda da geri verirsiniz bu pek hoş olmamış. 60 lira konusu ayrı bir konu zaten o da hiç hoş olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…