kv değil kendi annem :(

60 istemek çok garip, yani kendi anenden çok ters şekilde para isteyebiliyorsun, KV istemiyor verince seviniyorsun çifte standart bu. Annene bu kadar ters davranma bence.

Baba evindeki maddi rahatlığı koca evinde bulamadığınız için belli ki annenizi ferahinizi sağlama konusunda mecburi mesul tayin etmissiniz.
Ama böyle bi hakkınız yok siz artık ayrı bi ailesiniz evinizin paranizin idaresini siz bilecek yapacaksiniz anneniz bişeyleri karşılamak zorunda değil.

He tabi yeri geldiğinde istenebilir ama anneniz bile olsa üsluba dikkat etmek gerek.

Açıkçası benim annemde ablamın evini de benim evimi inceler durur.Sanırım bizi mükemmel görmek istiyorlar.Hani anasına bak kızını al durumu varya ondan galiba.Biz ne kadar iyi olursak,güzel yerlerde yaşarsak onlar da iyi hissederler.O yüzden eksikler için başınızın etini yiyor olabilir :)Biran önce tamamlayın da rahatlasın bari kadın.

60tl mevzusunda da arkadaşlar kadın öldü artık vurmayın yeter

Valla evlendim butun esyalarimizi esimle biz yaptik.. annemlerin durumu iyi oldugu halde hicbisey istemedim... 50 milyonu bende kalsa rahat hissetmem geri veririm...onunlayken bisey alsak ben veririm parasini cunku ben calismaya baslayana kadar bakmis buyutmus bir suru masraf yapmis...

Size cook sasırdım..ilginçsiniz...nasıl yetiştirildiniz merak ettim şimdi...

Şaka mısın? Kadın hediye almış, gidip takas etmişsin bi de 60tl borcun var diye arayıp istemissin yuh! Evlenip gitmissin market alisverislerine niye ortak olmaya çalışyosun? Bırak ennen düşünsün. Valla boyle davranislarda bulunuyorsan sonucuna katlanirsin. Hakli gibi anlatiyorsun bi de annen melek gibi kadinmis. Sorun sensin.

Bende ayip ettiginizi dusundum.Hatta 60 tl borcun var kismini iki kez oyudum hatta.
Kayinvalidenize gosterdiginiz inceligi annenize de gostermeyi deneyin.

Aile albumunun parasi aileden istenmez. Album parasini bile cikaramayan insanlar ne diye evleniyor bilmiyorum.

Hediyelerdeki aradaki fark da istenmez. Eksik cikarsa geri vermezsin fazla cikarsa sen odersin durum budur. Bahanesi olmaz.

Saka gbisin bide borcun war diyorsun kadına :)o senin annen o uyarmicakta kim uyarcak başka.kızını kıskanacak hali yok ya.doğruyu göstermek görevi.

Ayip olmus ama sanirim annenizle aranizdaki bu seyler sorun olmuyor oda sorun etmediyse mesele yok gonlunu alirsiniz bende annemle arkadas gibiyim boyle yapsam ben oderim der sorun cikmazdi cunku bilir o an musait degilimdir oda karsilar kayinvalideniz saolsun ama oz anneniz kizsada hakaret bile etse aranizdaki bag kopmaz ona konsantre olun bazi anneler gercekten memnun edilemiyor saha iyi olalim istiyorlar haklilar ama uslup hatasi yapiyorlar ama ciddi sorun degil aciklama yapin ayip oldu anne ozur dilerim ama o an farkli dusunmustum gibi acillama yapmaniz kafidir sizi anlayacaktir

Kesinlikle bi aile kurmak için yeterli olgunluğa ulasmadan evlenmissin. Alisveriste sepete kendine de bi şeyler atmak nedir ya. 9 yasında gizli gizli çikolata almaya çalışan bi çocuk değilsin. Ailenin maddi manevi arkandayiz dediği böyle basit durumlar değil. Bi hastalık olur,cçocuğun olur ev alırsın vs tabiki arkandaolurlar ama evinin alışverişini bile ailesine yıkmak isteyecek olgunluktakiler evlenmesin mümkünse. Artık farklı bir ailenin farklı bir bütcen var. Onların parası seni hiç ilgilendirmez. Annen sen biraz kendi ayakların üzerinde dur kendine yetebil diye kasıtlı olarak yükleniyor bence sana. Hediye ve albüm konusuna değinmek bile istemiyorum zaten gerekeni söylemiş arkadaslar

annem geri ödemeli emeklerini istiyor gibi benimde. insan evinin düzenine karışan her türlü gıcık olur.annen tüm analar gibi kendine bağımlı psikolojisi ile yetiştirmiş seni.en merkez benim demiş gerisi tırt.kendi evindede merkez sensin.herkesin evi kendine.

Siz iyiliği para sanıyorsunuz. Kayınvaliden iyi çünkü çok bonkör, anne 60 lira vermedi kötü. Neden sürekli beklenti içindesiniz o da ayrı. lütfen biraz makul olun.

içten içe ne hissettiginizi anladım ama tavrınızı dogru bulmadım, en azından aile albüm parasını ben isteyemezdim, bir de 60 lira borcun var demen, ne bileyim benim yapabilecegim şeyler degil.
Bencede madem degistirdi 60 tl bie zahhmet kendisi ödeseydi ayip

Siz evlisiniz ne senin ailen nede esinin ailesi size para vermek zorunda...

Annen şahşaha ve gösterişi seven bi tip
O eksik bu eksik demeyi bilip nasıl hala süs eşyası hediye eidyor ilginç
Bazı kadınlar böyle maalesef
Deseydin hop diye olmuyo her ay biraz biraz tamamlayacağız eksikleri, sen 30 yılda tamamlamışsın diye halden anlamıyosun anne deseydin

Ama albüm parası ya da 60 TL istemezdim ben
Olmasa da isteyemem, yapıma ters

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…