- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 123
- 42
- Konu Sahibi craving_node
-
60tl mevzusunda da arkadaşlar kadın öldü artık vurmayın yeter
neden 60lira istemesini para istemesini bu kdr yanls buldunuz . durumlari iyiymis anne sonucta yabanci degilki
Bencede madem degistirdi 60 tl bie zahhmet kendisi ödeseydi ayipiçten içe ne hissettiginizi anladım ama tavrınızı dogru bulmadım, en azından aile albüm parasını ben isteyemezdim, bir de 60 lira borcun var demen, ne bileyim benim yapabilecegim şeyler degil.
Siz evlisiniz ne senin ailen nede esinin ailesi size para vermek zorunda...Kızlar derdim annem,
18aylık evliyim, çalışıyorum, kendi anneme yakın oturuyoruz ama on günde bir gideriz nerdeyse.Çünkü her gidişimizde bana bir laf sokar. Evimin çokta üstüne düşmediğim eksikleri var, her seferinde bunları söyler, eve yaptırdığım bazı şeyleri keşke öyle yaptırmasaydın der, kendi bi fikir söyler ama ‘anne öyle olmazdı’ desemde yok inanmaz. O gelmeden evi silip süpürüyorum ama yinede bişey buluyor, ya anne dediğin eksik bulurda laf sokar mı yaa..Kendi 30yıllık ev hanımı aynı performansı bendende bekliyor. Evlenmeden önce maddi manevi herzaman arkanızdayım demişti,(ailemin durumu çok iyidir) alışverişte bazen sepete kendimede birşeyler atıyorum alıp eline bakıyor…Son olayımız şu; fotoğraf albümümüz için biraz sıkıştık bazı şeyler üstüste geldi; aile albümlerinin parasını annelerden almaya kadar verdik, 200tl de ondan istedim bize yaptırmayın istemeyiz ozaman dedi.bir ay geçmeden annem bana 300tlye dg hediyesi evime süs aldı. Fiyatını öğrenince çok üzüldüm.Hediye evime uygun olmadığı için bende 360tlye halı ile değiştirdim, 60tlde borcun var diye aradım söyledim. Yaptığım ayıp mı ? Bu arada kv bi kazak almıştı oda olmadı onuda değiştirdim (kv üstüne nekadar verirse söylesin demiş eşime)ben eşime bile söylemedim fiyatını ama kv yinede 50tl para göndermiş eşimle.Kv her dg de bayramda neye ihtiyacın varsa onu alalım diye sorar.benimkide süs alır birde bak çok pahalı der, ama sonra evime gelince eksikleri yüzüme vurur.Kendi annemden beklediğim merhameti bönkörlüğü kv gösteriyor maalesef. Annem 60tl istedim diye bana kızdı tartıştık , senden ihtiyacım olduğnda istedim vermedin, gittin daha pahalı şey aldın bu beni çok üzdü dedim. Ama değer bilmez ben oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?