• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv dem yapsa kavga çıkar!!!

Arkadaslar bende bır kayın valıde adayıyım benı korkutuyorsunuz bana fıkır verın ne yapmamam lazım ne yapmam lazım acep

Arkadaslar bende bır kayın valıde adayıyım benı korkutuyorsunuz bana fıkır verın ne yapmamam lazım ne yapmam lazım acep
Sen melekte olsan kaynana gözükçen gelinine :) Bol bol gelininin tarafını tutup, hiç bir şeye yorum yapmaman lazım. Yanlış anlaşılmamak için

Evlenınce gelınler degısıyormu veya kayın valıdeler Kızlar bana bıraz tıyo verın lutfen
Gelinler evlenmeden önce kv deye güler yüzlü sempatik davranıyor. Kendini beğendirecek ya!! evlenince de başlıyolar yok ona karıştı, yok buna laf attı. Tabi konuşurken genelleme yapıyor gibiyimde istisnalar tabi ki mevcut. Siz olunca o da iyi olacaktır heralde. Misal Benim kayın validem dünya iyisi bir kadın nasıl kıyıpta kadının hakkını yiyeyim saygısızlık yapayım

Annemlerdeyim kalktım evi süpürdüm yarım saat sonra baktım annem arkamdan evi süpürüyor. Ne oldu beğenmedin mi yaptığım işi dedim. Yok kızım olurmu görmedim dedi. Kv aynı şeyi yapsa art niyet arardım ama annem bu ne kötü niyeti olacak ki. O gün kv bakış açım değişti, söylediği yaptığı şeylerde art niyet aramıyorum. Neden mi anlattım bunu yaşamasaydım böyle bir ders alamazdım belki aramızdan birilerine de örnek olur :)
ne güzel tebrikler...

Bir derdim var kisminda dert edinip cozum aradigimiz seyleri paylasiyoruz. Ibretlik kissalar icin baska topicler kullaniliyor :/
çok iyi yapmış bilmeden yapmış ama iyi olmuş bazı arkadaşlara belki ders niteliğinde olur...aynı cümlelerle savaş ilan edip buraya yazan insanlar var ne yazık ki..

çok iyi yapmış bilmeden yapmış ama iyi olmuş bazı arkadaşlara belki ders niteliğinde olur...aynı cümlelerle savaş ilan edip buraya yazan insanlar var ne yazık ki..
:) Öyle mesajları gördükten sonra açmıştım zaten. Öyle bir set çekmişler ki kv leriyle aralarına orda yazsam kavga çıkacak :KK58:

Annemlerdeyim kalktım evi süpürdüm yarım saat sonra baktım annem arkamdan evi süpürüyor. Ne oldu beğenmedin mi yaptığım işi dedim. Yok kızım olurmu görmedim dedi. Kv aynı şeyi yapsa art niyet arardım ama annem bu ne kötü niyeti olacak ki. O gün kv bakış açım değişti, söylediği yaptığı şeylerde art niyet aramıyorum. Neden mi anlattım bunu yaşamasaydım böyle bir ders alamazdım belki aramızdan birilerine de örnek olur :)
Canım doğru ama biri seni 25 30 bilmem kaç yıldır bakan sırtında taşıyan salyanı sümüğünü afedersin bklu bezini çeken biri yeni ne yaparsan yap öz annen gibi olmuyor et tırnak misali
Önyargılı veya kötü niyetli olmamak lazım ama kayınvalidem benden sonra evi süpürürse ben mesaj ararım açıkcası

Canım doğru ama biri seni 25 30 bilmem kaç yıldır bakan sırtında taşıyan salyanı sümüğünü afedersin bklu bezini çeken biri yeni ne yaparsan yap öz annen gibi olmuyor et tırnak misali
Önyargılı veya kötü niyetli olmamak lazım ama kayınvalidem benden sonra evi süpürürse ben mesaj ararım açıkcası
Bilmem ben örnek almayı tercih ettim :) Egomu bırakmadan tam mutlu olamayacağımın da farkındaydım biraz. Bir de anlayabiliyorsun ki karşındaki insan samimi mi art niyetlimi. Yani karşıma geçip saydırırsa gözümü kapatmam (o zamada yüz göz olmam oğlunu sokarım devreye) ama böyle basit şeyler içinde ne kendimi strese sokarım ne de kv kırarım.

Bilmem ben örnek almayı tercih ettim :) Egomu bırakmadan tam mutlu olamayacağımın da farkındaydım biraz. Bir de anlayabiliyorsun ki karşındaki insan samimi mi art niyetlimi. Yani karşıma geçip saydırırsa gözümü kapatmam (o zamada yüz göz olmam oğlunu sokarım devreye) ama böyle basit şeyler içinde ne kendimi strese sokarım ne de kv kırarım.
Peki canım nasıl istersen öyle yap ego süperego id falan ben çoktan unuttum:)))

Canım hayırlı olsun bence en önemli şey dürüstlük
Gelininle bi sıkıntın varsa oğlunu araya sokma al kızı karşına oğlun da yokken kızım bak bende senşn bir annenim şudur budur de açık açık diyorum ne arkandan oğluma bi laf derim ne 3. Kişiyi sokarım (kien iticisi de adamı arya sokmak)ben böyle bir kayınvalidem olsa var ya sırtımda taşırım
Yani satranç gibi düşünme ne varsa açık açık kızla konuş

Back
X