Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen melekte olsan kaynana gözükçen gelinine :) Bol bol gelininin tarafını tutup, hiç bir şeye yorum yapmaman lazım. Yanlış anlaşılmamak içinArkadaslar bende bır kayın valıde adayıyım benı korkutuyorsunuz bana fıkır verın ne yapmamam lazım ne yapmam lazım acep
Aynen öyleGörmıcen duymıcan acıkcası suscan ozaman
Gelinler evlenmeden önce kv deye güler yüzlü sempatik davranıyor. Kendini beğendirecek ya!! evlenince de başlıyolar yok ona karıştı, yok buna laf attı. Tabi konuşurken genelleme yapıyor gibiyimde istisnalar tabi ki mevcut. Siz olunca o da iyi olacaktır heralde. Misal Benim kayın validem dünya iyisi bir kadın nasıl kıyıpta kadının hakkını yiyeyim saygısızlık yapayımEvlenınce gelınler degısıyormu veya kayın valıdeler Kızlar bana bıraz tıyo verın lutfen
ne güzel tebrikler...Annemlerdeyim kalktım evi süpürdüm yarım saat sonra baktım annem arkamdan evi süpürüyor. Ne oldu beğenmedin mi yaptığım işi dedim. Yok kızım olurmu görmedim dedi. Kv aynı şeyi yapsa art niyet arardım ama annem bu ne kötü niyeti olacak ki. O gün kv bakış açım değişti, söylediği yaptığı şeylerde art niyet aramıyorum. Neden mi anlattım bunu yaşamasaydım böyle bir ders alamazdım belki aramızdan birilerine de örnek olur :)
çok iyi yapmış bilmeden yapmış ama iyi olmuş bazı arkadaşlara belki ders niteliğinde olur...aynı cümlelerle savaş ilan edip buraya yazan insanlar var ne yazık ki..Bir derdim var kisminda dert edinip cozum aradigimiz seyleri paylasiyoruz. Ibretlik kissalar icin baska topicler kullaniliyor :/
:) Öyle mesajları gördükten sonra açmıştım zaten. Öyle bir set çekmişler ki kv leriyle aralarına orda yazsam kavga çıkacakçok iyi yapmış bilmeden yapmış ama iyi olmuş bazı arkadaşlara belki ders niteliğinde olur...aynı cümlelerle savaş ilan edip buraya yazan insanlar var ne yazık ki..
Canım doğru ama biri seni 25 30 bilmem kaç yıldır bakan sırtında taşıyan salyanı sümüğünü afedersin bklu bezini çeken biri yeni ne yaparsan yap öz annen gibi olmuyor et tırnak misaliAnnemlerdeyim kalktım evi süpürdüm yarım saat sonra baktım annem arkamdan evi süpürüyor. Ne oldu beğenmedin mi yaptığım işi dedim. Yok kızım olurmu görmedim dedi. Kv aynı şeyi yapsa art niyet arardım ama annem bu ne kötü niyeti olacak ki. O gün kv bakış açım değişti, söylediği yaptığı şeylerde art niyet aramıyorum. Neden mi anlattım bunu yaşamasaydım böyle bir ders alamazdım belki aramızdan birilerine de örnek olur :)
Bilmem ben örnek almayı tercih ettim :) Egomu bırakmadan tam mutlu olamayacağımın da farkındaydım biraz. Bir de anlayabiliyorsun ki karşındaki insan samimi mi art niyetlimi. Yani karşıma geçip saydırırsa gözümü kapatmam (o zamada yüz göz olmam oğlunu sokarım devreye) ama böyle basit şeyler içinde ne kendimi strese sokarım ne de kv kırarım.Canım doğru ama biri seni 25 30 bilmem kaç yıldır bakan sırtında taşıyan salyanı sümüğünü afedersin bklu bezini çeken biri yeni ne yaparsan yap öz annen gibi olmuyor et tırnak misali
Önyargılı veya kötü niyetli olmamak lazım ama kayınvalidem benden sonra evi süpürürse ben mesaj ararım açıkcası
Peki canım nasıl istersen öyle yap ego süperego id falan ben çoktan unuttum:)))Bilmem ben örnek almayı tercih ettim :) Egomu bırakmadan tam mutlu olamayacağımın da farkındaydım biraz. Bir de anlayabiliyorsun ki karşındaki insan samimi mi art niyetlimi. Yani karşıma geçip saydırırsa gözümü kapatmam (o zamada yüz göz olmam oğlunu sokarım devreye) ama böyle basit şeyler içinde ne kendimi strese sokarım ne de kv kırarım.
Alkışladımtabi ki ..
kayınvalideler de kızları gibi davransa sıkıntı yok ..
herşey karşılıklı ..
En güzeli dert yok sıkıntı yok :) Evlilik bunu gerektirmiyor mu zaten sıfır ego :) :)Peki canım nasıl istersen öyle yap ego süperego id falan ben çoktan unuttum:)))
Alkışladım
Böyle birşey de mimkin değil biyerden fire veriyorlar emin olun
Kendi kızlarının hiiiiiiiç birşeyi batmaz bknz bizim anneler:)))
Canım hayırlı olsun bence en önemli şey dürüstlükArkadaslar bende bır kayın valıde adayıyım benı korkutuyorsunuz bana fıkır verın ne yapmamam lazım ne yapmam lazım acep
Aynen neyseki annem yaptı det sahibi olmadım :)Eğer kvniz yapsaydı buraya gelip yaptığım işi beğenmiyor diye konu açardınız biz de bidaha yapma boşver diye akıl verirdik hahaha
Hayat işte![]()