• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv dem yapsa kavga çıkar!!!

Gelinler evlenmeden önce kv deye güler yüzlü sempatik davranıyor. Kendini beğendirecek ya!! evlenince de başlıyolar yok ona karıştı, yok buna laf attı. Tabi konuşurken genelleme yapıyor gibiyimde istisnalar tabi ki mevcut. Siz olunca o da iyi olacaktır heralde. Misal Benim kayın validem dünya iyisi bir kadın nasıl kıyıpta kadının hakkını yiyeyim saygısızl

Gelininle bi sıkıntın varsa oğlunu araya sokma al kızı karşına oğlun da yokken kızım bak bende senşn bir annenim şudur budur de açık açık diyorum ne arkandan oğluma bi laf derim ne 3. Kişiyi sokarım (kien iticisi de adamı arya sokmak)ben böyle bir kayınvalidem olsa var ya sırtımda taşırım

Çok tesekur ederım ıkımızde bırbırımıze dürüst davranıyoruz yapmacık deyılız .sımdılık aramız. Iyı bakalım sonumuz nasıl olcak ben sevmiyorum onu ben 42 Yasında gelınım ıse daha yenı. 19 oldu ne gelınlık beklıcem onda kı

Annemlerdeyim kalktım evi süpürdüm yarım saat sonra baktım annem arkamdan evi süpürüyor. Ne oldu beğenmedin mi yaptığım işi dedim. Yok kızım olurmu görmedim dedi. Kv aynı şeyi yapsa art niyet arardım ama annem bu ne kötü niyeti olacak ki. O gün kv bakış açım değişti, söylediği yaptığı şeylerde art niyet aramıyorum. Neden mi anlattım bunu yaşamasaydım böyle bir ders alamazdım belki aramızdan birilerine de örnek olur :)
Ne kadar güzel bir bakış açısı.Keşke herkes bu şekilde empati yapabilse.

Bence de herşey karşılıklıdır.
Kendimden örnek vereyim;
Eşime sürpriz yaptım ve bayramdan önce + 1 haftalık tatili eşimin ailesinin memletenine ayarladım.Eşim çok sevindi.
Gittik.Ve kv bir tel.görüşmesinde arkadaşına oğlum bana dayanamadı geldi dedi.
Şimdi deseydi ki gelinim sürpriz yapmış eşine diye benim de gönlüm olsaydı olmazmıydı?

Sürpriz mi o kelimeyi lügatımdan şimdilik çıkardım kv için.

Bence de herşey karşılıklıdır.
Kendimden örnek vereyim;
Eşime sürpriz yaptım ve bayramdan önce + 1 haftalık tatili eşimin ailesinin memletenine ayarladım.Eşim çok sevindi.
Gittik.Ve kv bir tel.görüşmesinde arkadaşına oğlum bana dayanamadı geldi dedi.
Şimdi deseydi ki gelinim sürpriz yapmış eşine diye benim de gönlüm olsaydı olmazmıydı?

Sürpriz mi o kelimeyi lügatımdan şimdilik çıkardım kv için.
Çok da güzel olurdu ama belki alınacağını düşünememiştir. Sen ince düşünmüşsün o yapamamış :)

bu konuyu tepeye iğnelesek mi? :KK53:
Bu konudan cikarilan sonucla birlikte onyargilara hitap eden kocaman bir ilkeler listesi asmali bence tepeye. Sabitlemeli. Gelinlerin kompleksleri ve onyargilari olmasa, su bdv'ye acilan kaynana konulari ceyrege inerdi eminim. ;)

Bu konudan cikarilan sonucla birlikte onyargilara hitap eden kocaman bir ilkeler listesi asmali bence tepeye. Sabitlemeli. Gelinlerin kompleksleri ve onyargilari olmasa, su bdv'ye acilan kaynana konulari ceyrege inerdi eminim. :KK66:
:) Valla olmayabilir de. Her nekadar temennimiz o olsada, Anlayana sivri Sinek saz anlamayana davul zurna az. Misal Yeni de öyle başlıklar açılmış ki ağzım açık okudum:KK57::KK34:

Back
X