- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
Bencede berbat bisey.. Allah herkesi evinde sag etsinZaman meçhul. Kimbilir... bu bilinmezlik de kötü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede berbat bisey.. Allah herkesi evinde sag etsinZaman meçhul. Kimbilir... bu bilinmezlik de kötü
Valla gencligimde bir yılda 6 ay kendi kocamla aynı evde kalmisligim yok...hayır başlığı gören de sizin 5/10 gün KV katlanamadiginizi düşünecek.Bildigin ikameti size taşımis KVGeçen gelişi öyleydi. Tadi kaçtı zaten anladı gitti. Ben de artık çekemiyorum ki . 40 yaşındayım bu arada. Gençlikte çekiliyor bunlar.
Cocuklariniz vsr mi? Onlar raharsiz olmuyolar mi?Geçen gelişi öyleydi. Tadi kaçtı zaten anladı gitti. Ben de artık çekemiyorum ki . 40 yaşındayım bu arada. Gençlikte çekiliyor bunlar.
Anlamadım?Ne meraklısınız ev hanımı olmaya...
1 oğlum var 11 yaşında. Daha küçükCocuklariniz vsr mi? Onlar raharsiz olmuyolar mi?
Kuzum 6 ay kalan misafirin olunca, ve tekrar geleceğini duyarsan burada buluşalım. Bakalım nasılmış 6 ay evde oh be deyip oturmamak. Kocanla yalnız kalıp konuşamamak.
O bile bile lades olmuş birazKv altımda oturuyor gelme gitme sorunum yok hep birlikteyiz ben napayım![]()
6 ay çok fazla.Ayrıca evet o ev sizin eşinizin ve çocuğunuzun.Çekirdek aile kavramını öğrenemedik toplum olarak.Gelsin n'olucak diyenler burda öyle yazıyor.Gerçekte hiç de öyle olduklarını düşünmüyorum açıkçası.En fazla 2 haftadan sonra sıkılmak normal.
kaynanamlar bayramdan sonra uc dort gun kadar kalcaklar gelip, ben simdiden gunler nasil gecicek diye düşünüyorum
alti ay olsa bavulu alir sen rahatsız olma ben kendim giderim derim heralde![]()
O bile bile lades olmuş biraz![]()
25 yaşındaydım yine çekemiyordum 32 oldum aynı. Yaşla hiç ilgisi yok bence,sınırınızı belirleyin baştan,gelmesin o kadarGeçen gelişi öyleydi. Tadi kaçtı zaten anladı gitti. Ben de artık çekemiyorum ki . 40 yaşındayım bu arada. Gençlikte çekiliyor bunlar.
Çok kalmış gerçekten, evet eşinizin annesi iki tarafinda ailesi gelip kalabilir vs vs. Ama şu da bir gerçek ki hiçbirimiz bu kadar uzun misafirlikten haz etmeyiz. Benimde KV ve kardeşi gelip kalmışlar di çok önceden ellerini hiçbirşeye surmediler sabah öğle akşam yemek hazırlama, yatak indir kaldır, sosyal hayatım bitti, eşimle karı koca münasebeti bitti. Gerçekten çok zor oldu yoruldum , usandım. Elimden geleni yaptım asla memnun olmadığımi belli etmedim ama Allah biliyor gittiklerinde özgürlüğüme kavuştum diye ustumden yük kalktiCanım 6 ay kalmıştı geçen geldiğinde. Ilk önce sorun yok diye düşünmüştüm sonra baktım evin hanımı o olmuş
Bende anlamıyorum , kendi yatağın, her zaman uzandigin koltuğun , mutfağın dururken uzun misafirlik niye ? İnsanin evi gibisi var miBen başkasının evinde kalanları asla anlayamıyorum. Benim kendi evime misafir gelince lavobaya ayıp olacak diye gidemiyorum. İlk defa otelde kaldım dusakabine çıplak ayak basmaya iğrendim. Ama tabi onlara göre ev oğullarının yani kendilerinin.