- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
Abooo neymiş o yorgan morgan benim annemdede var 2 tane biri bana biri bacima vermek istedi almadım dantelleride almak istemedim bende fakir bir genc kiza veririm madem almiyorsun diye surat astı dayanamadim tamam anne ver dedim dantelleri(cok yer kaplamıyor)Nişanlıyken bir yorgan mevzusu yaşamıştık. İstemiyorum dedigim halde defalarca yinede yorgan yapmıştı. Hemde öyle söylenerek yaptı ki. Belim ağrıyo oram buram ağrıyo diye.
Kırmadan yüz defa açıkladım. Anne sana kıyamıyorum zahmet etme dedim.biz kiracı olacaz şehir şehir gezicez ne gerek var dedim. Ben hazır aldım ztn bi sürü dedim. Yaptıklarını alırım onlar yeter başka yapma dedim vs vs.
Sonuçta her evde yatakdolabı olmuyor. Bazaların altına koyarsın diyo. Ee ben çeyizlerimi nereye koyayım dedim. Neyse sonuç altı yün yorgan yaptı üç yastık yaptı üç tane daha yapacaktı.
Neden yaptın dedigimde de oğlum yap alırız dedi, dedi.
Direk tepki verdim. O evin hanımı oğlun değil benim dedim. Ben hiç istemedigim halde kırmamak adına bi kaç tane alırım demiştim dedim. Oğlun yerleştirmeyecek okdr eşyayı dedim. Ee bi odaya koyar üstünü örtersin diyo. Dedim iki senede bir ev taşıycam ben neden beni anlamamakta ısrar ediyosn dedim.
Sonuç benim dedigim oldu. Bir daha da evimle alakalı hiç bi konuya dahil olmadı. Eşimede anlatmadım. Oda anlatmadı.
Bazen çizgiyi belirginleştirmek gerekli. Saygıyı bozmadan...
Yorgan mevzusunu kaynanaya soyledim. Eee ne guzel isteee dogal en azindan ısıtır misitir. Biz zaten soguk bi sehirde yasamiuoruz ev dogalgazli. Kaynananin resmen gözü döndü yorgan icin hahahahahahaha. Su yorgan yatak döşek yastik ceyiz isi cok sakat
Benim hazır marka yani yatak örtüm ve 2 tane yastığı var . Evime sadece misafirlige biri gelcegi zaman gezmek ister kaygısıyla örtüyorum yatak örtüsünü ve başımın belasi kayiyor saten hicbi yere sığmıyor makinaya girmiyor kocaman cildircammm nefret ediom ondan