Kv dem yatıya gelecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar kv başka şehirde yalnız yaşıyor. Ama sıkılıyor sürekli istanbula kardeşine geliyor. Biz bayağı bir ağırladık geçen seneler kendisini ama çok uzun kaldığı için bıktım ve anlamıştı. Bir iki sene gelmedi ama şimdi yine geliyormus . Gelince kardeşini bizim eve günlük oturmaya çağırıyor eşim ve ben buna kızıyorum. Kendi kendilerine ana oğul program yapıyorlar eve yemeğe misafir sonuçta. Gitsinler kardeşlerinin evi gayet müsait.
Şimdi size soracağım ben mi abartıyorum. Hazır gelmemisken şimdiden eşime diyeyimmi ben bu benden habersiz yaptığınız programlarınızdan rahatsız oluyorum yapma diye. Misafir gibi otursun evimizde ben onu ağırlayayım kardeşlerini değil. Doğruyu göremiyorum şu an. Dışardan görülen nedir doğru olan?
Yapma demek itici oluyor açıkçası evlilikte gerilim istiyorsanız öyle yapın.
Ama planlarınız için bana da haber verin sonuçta işleri ona göre ayarlamam gerekiyor diyebilirsiniz.
Bir de açıkçası bir kek ve çayın lafını yapmazdım sanırım.
Ama sizinkisi rutine binmiş ve çok uzun. 6 ay ne ya o misafirlik değil ki yazlık kışlık yapmış kendisine resmen

Bana tuhaf geliyor bu tarz düşünceler. Bu ev sadece benim değil. Bende eşime sormadan misafir davet ettim. Eşimde davet eder. Arayıp haftaya şu kişileri davet ettim yemeğe der. İyi yapmışsın derim. Hiç darılmak, kızmak aklıma gelmedi. O da arkadaşlarını, ailesini en iyi şekilde ağırlamak ister ve bu çok normal. Geçenlerde benim arkadaşım geldi yatılı. Eşime sadece haftaya X geliyor birkaç günlüğüne dedim. Ailesi çok gelemiyor ama gelselerde hiç bu evin hamımı benim demem. İşime gelir. Eli lezzetli kadının. Annecim yemekleri sen yapsana özlüyoruz diyorum çekiliyorum kenara :) bayılıyor çeşit çeşit yapıyor. Nasılsa yapacak o yemeği. Girecek o mutfağa. Ne ben sinir oluyorum böylece ne de eşimi rencide ediyorum. Sadece konu sahibi için değil ama bu konular bana ne bileyim bencillik gibi geliyor. Baktın çok duruyor yine belli edersin bir iki sene daha kafa dinlersin ama bırakta eşin ailesini istediği gibi ağırlasın. Ne kaybedersin ki. Biraz yorulmakla ne olur?
hay agzina saglik. cok itici geliyor bana konu sahibi gibi bayanlar, gercekten cok itici.

• Beğen
Reactions: 114
Kızlar kv başka şehirde yalnız yaşıyor. Ama sıkılıyor sürekli istanbula kardeşine geliyor. Biz bayağı bir ağırladık geçen seneler kendisini ama çok uzun kaldığı için bıktım ve anlamıştı. Bir iki sene gelmedi ama şimdi yine geliyormus . Gelince kardeşini bizim eve günlük oturmaya çağırıyor eşim ve ben buna kızıyorum. Kendi kendilerine ana oğul program yapıyorlar eve yemeğe misafir sonuçta. Gitsinler kardeşlerinin evi gayet müsait.
Şimdi size soracağım ben mi abartıyorum. Hazır gelmemisken şimdiden eşime diyeyimmi ben bu benden habersiz yaptığınız programlarınızdan rahatsız oluyorum yapma diye. Misafir gibi otursun evimizde ben onu ağırlayayım kardeşlerini değil. Doğruyu göremiyorum şu an. Dışardan görülen nedir doğru olan?
Bende habersiz misafir sevmem ama habersiz gelende onda göre ağırlanır rahat olur neyse o. Sonuçta eşinizin annesi ama tabiki yinede eşinize çıtlatın belki hassasiyet gösterir.

6 ay misafirlik olmaz bir de kayınvalidenizin kendi kardeşi mi yoksa eşinizin kardeşi mi anlamadım ..Allah sabır versin bence eşinize söyleyin iki ayda bir gelsin gerekirse ama bir hafta on gün kalsın bir seferde 6 ay nedir bu arada bakıma muhtaç vs olmadığını farzediyorum

6 ay misafirlik olmaz bir de kayınvalidenizin kendi kardeşi mi yoksa eşinizin kardeşi mi anlamadım ..Allah sabır versin bence eşinize söyleyin iki ayda bir gelsin gerekirse ama bir hafta on gün kalsın bir seferde 6 ay nedir bu arada bakıma muhtaç vs olmadığını farzediyorum
Kv nın kardeşi. Eşimin teyzesi ve eniştesi cnm. Muhtaç değil. Kocaman bir evi ve lüks semtte oturma sevdası var. Biz kiraciyz. Ev alacak gibide değiliz. Yani demem oki biz muhtacız ona kıyasla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X