KV DENEN KADININ DERDİNİ ANLAMIYORUM

Teyzenize geçmiş olsun, Allah şifa versin... kv'yle bence muhatap olmayın, eşiniz zaten cevabını vermiş. Evlerine de dönmüşler yaptıklarını da unutun gitsin.

Şuan aramanız biten konuyu tekrar açıp kavga çıkartmak olur
Yani bunu siz yapmış olursunuz
Bence de gerek yok

Geçenlerde rahatsızdim eşim yemek hazırlamıştı o da mutfakta birkaç şeyi değiştirmişti yani bunda çok abartılacak bir şey yok bence
Ne kadar dağıtıyor bilemiyorum tabi de basit şeylerse bence büyütmeyin

• Beğen
Reactions: JES
Şuan aramanız biten konuyu tekrar açıp kavga çıkartmak olur
Yani bunu siz yapmış olursunuz
Bence de gerek yok

Geçenlerde rahatsızdim eşim yemek hazırlamıştı o da mutfakta birkaç şeyi değiştirmişti yani bunda çok abartılacak bir şey yok bence
Ne kadar dağıtıyor bilemiyorum tabi de basit şeylerse bence büyütmeyin
Tüm salonu oturma odasını değiştirdi, ve şöyle diyeyim mutfakta cezve mi alacaksınız elinizi atıyorsunuz yok. Kahvaltı tabağımı alacaksınız başka yerde.

Tüm salonu oturma odasını değiştirdi, ve şöyle diyeyim mutfakta cezve mi alacaksınız elinizi atıyorsunuz yok. Kahvaltı tabağımı alacaksınız başka yerde.
O kadar fazla şeyi degistiriyorsa sıkıntı gerçekten
Yeniden böyle bir durum olursa gerekirse gözünün önünde değiştirmeye başlayın evi
Belki yapmaz bir daha
Söylediniz mi rahatsız olduğunuzu?

O kadar fazla şeyi degistiriyorsa sıkıntı gerçekten
Yeniden böyle bir durum olursa gerekirse gözünün önünde değiştirmeye başlayın evi
Belki yapmaz bir daha
Söylediniz mi rahatsız olduğunuzu?
O zaman söyledim tabi ama yapmayacağına daha fazlasını yapmaya başladı. İnanır mısınız işten çıktıktan sonra eve gelmiyordum dışarda yemek yiyordum. Evimden soğumuştum

Çok sağolun. Evine döndü ama devam ediyor ordan

O yanınızdayken yaptıkları evet sinir bozucu, niyeti iyi veya kötü bilemem ama kötü niyetliyse kendi sorunu. aynı şeyleri kendi annesi yapan kadınlar da var tabi insan kendi annesine istediği gibi söyleyebiliyor. Ben kvmle yaşıyorum, keske evim ayrı olsaydı geldiğinde her yeri değistirseydi, gittikten sonra en fazla 2 gün uğrasır düzeltirdim sonra oturur keyfime bakardım. Boşverin belli ki sorun yaratmaya çalışıyor, yoksayın.

Burdayken Mutfak dolabını tepesinden aşağı su dökerek yıkaması, küçük koyun etini koca baltayla mutfak içinde her yeri kan yaparak yapmasını da mı ben abartıyorum acaba.
Buna siz izin vermeyecektiniz. Gerekirse elinden alacaktınız suyu baltayı.
ayrıca eklemek istiyorum bence eşiniz sizin arkanızda olup kendi annesine laf söylediği için böyle cırladı arayıp kavga edeyim bilmem ne gibi konuşuyorsunuz. Eşinizin arkanızda olmasına aleyhinize çevirmeyin derim.

Sen esya degıstırmesıne sınırlenmıssın bısey demedıgın ıcın ıcınde kalmıs bence yoksa zaten esın gereken cevabı vermıs annen onu zorunda degıl bunun ıcınde arayıp kavgada edılmez. Evının duzenıne karısırken cvp verseydın keske. Gecmıs artık suan kavga cıkarırsan suclu sen olursunkı haksızda sayılmazlar bunun ıcın kavga edılmez

Burdayken Mutfak dolabını tepesinden aşağı su dökerek yıkaması, küçük koyun etini koca baltayla mutfak içinde her yeri kan yaparak yapmasını da mı ben abartıyorum acaba.

bunları yapan kaynanaya anında dur denir

böyle yapılmaz denir

araya eş falan sokulmaz ki

kadının iş yapma görgüsü, bilgisi o kadar demek ki o zaman anında müdahale edilir

aradan aylar geçtikten sonra annem onu aramadı diye eşime şikayet ediyor konusunda gündem yapılacak şeyler değil ki

• Beğen
Reactions: JES

tamam da salonu oturma odasını değiştirirken siz nerede idiniz akşam gelin ce her şeyi eski yerine koyarsınız ertesi gün değiştirirse tekrar eski yerine, bunların yeri burası diyerek koyarsınız, üçüncü gün değiştirme dersiniz, dördüncü gün sana değiştirme demiştim hatırlatırım dersiniz vs vs

susup susup arkasından neden şikayetlendiniz

evet o mutfakta eşyaların yerinin değiştirilmesinden ben de rahatsız olurum ama eşim anlayıncaya kadar dahi aylar geçti söylediğim halde söylemezseniz nereden bilecek elim kesilince ikna olmuştu eşim çatal bıçak çekmecesinde kaşık çatal ve bıçağın yerinin önemi konusunda

Oooo bu ne ki, oğlundan tersi yedi ya, sen kışkırttın bile der. Arama etme. İletişimi asgari seviyeye indir, az ulaşılmaz ol. Ben çok faydasını gördüm.

Bunda 1 ay öncesine kadar 3 ay kayınbabamın hastalığı sebebiyle yanımıza geldiler gittiler. 2 yıllık evlilik sürecimizde ilk defa uzun kalmalı oldular. İlk günler sakin kadınken. Bir şeyler yaparken sorarken sonrasında zıvanadan çıkarcasına evin her yerini değiştirdi. Mutfak salon falan filan temizlik yapıyorum manasıyla. Beni çıldırttı bende eşime rahatsız olduğumu uygun dille söyledim bari yatak odama girmesin diye. Neyse sonuç olarak 1 aydır yoklar gittiler. Bugünde eşimle konuşuyorlar benim evde olmadığımı çalıştığımı sanıyor ve ordan annem hakkında aramıyor sormuyor gibi gibi cırlıyor eşime. Eşimde anne kadının kızı 2 haftadır sınavlara giriyor ve kız kardeşine kanser tanısı koydu hastane hastane geziyorlar sen ara dedi ama hala orda konusuyor. Eşimde anne senin çok konuşasın var ama benim yok dedi kapattı telefonu. Bende ne diyor dedim işte anne aramamış uzun zamandır onu söylüyor dedi. Bende ee kendi arasın ozaman özlemiise dedim. Eşimde bende öyle dedim ya zaten dedi. Konuyu uzatmamak için üstüne fazla bir şey demedim bende. Ama derdi bana yaptıklarını ben anneme anlattım biliyor ve annemin tavır aldığını ima ediyor ki annem öyle bir insan değildir. Ben yaptıklarını anlattığımda bir şey olmaz gidince eski haline çevirirsin diye bana laf söyleyen kadın. Şimdi içimden bir ses ara senin derdin ne kavga gürültü ile besleniyorsunuz bizden de bunu mu bekliyorsunuz biz öyle insanlar değiliz de. Bir diğer seste bırak kudursun ekmeğine bal sürme diyor. Siz olsanız ne yapardınız.
Boyle konulari okudukca acaba benim kaynanamdami bole birisi diye dusunuyorum ben hic gormedim kaynanami ikinci evliligimiz esimle ikimizinde kendi aramizda bnm ailem burda yanimizdaydi onunda amcasigil vs kisilerle yapdk ve kv kp hic gormedim ben ve bizim 3 katli evimiz var esim 2 katla 3 kati kiraya verdi 2 verme desemde verdi biz 1 katta kalcaz dedi annemde gitcek oraya o cikamaz 2 kata diye simdi o ev olece duruyo bana hic sahip cikarmaz annemler kalcakya der sanki bnm hc evim deilmis gibi ben evi duzcem esyayo vs seyleri kaynanamgil oturcak biz sadece yazdan yaza 1 ay bile deil tatile gitcez gecen gunlerde beni soruyodu napiyo diye telefonda esimde napsin oturuyo dedi ordan hergun ne oturuyo dedi hicmi isi yok onun esimde napsin ana kalkipda tarlayami gitsin inekleremi baksin yapmis isini oturyo dedi daha hic sesi yok kv'dim 😂😂

Back
X