KV DENEN KADININ DERDİNİ ANLAMIYORUM

Burdayken Mutfak dolabını tepesinden aşağı su dökerek yıkaması, küçük koyun etini koca baltayla mutfak içinde her yeri kan yaparak yapmasını da mı ben abartıyorum acaba.
İyi de biz müneccim miyiz de bu kadar azıttığını bilelim. Yazın o zaman. Ayrıca siz o Bunları yaparken ne yaptınız mesela? Ağzınızı açıp bir şey dediniz mi? Dediyseniz ve anlamadıysa yapacak bir şey yok ama sadece eşe söylenmekle olmuyor bu işler

Geldiler gittiler esinle sorun ysamadin o seni anliyor ve annesine gereken cevabi veriyor o yuzden uzatip arayip kötü sen olma huzurunuz kacmasin. Sadece bir olay ysandigi zaman uslubunu bozmadan cevabini ver icinde kalmasin

Yahu ara tatli tatli anne nasilsin napiyosun gir konuya anneminde boyle boyle derdimiz vara bagla konuyu ama gercekten tatli tatli yani tamam annenin aramamasi anormal bisey degil ama kadin soylemis soyledigini kale almadan havadan sudan konus.Geliniz diye hicmi biseye karusmasin bu kayinvalideler anlamiyorumki?? Soylesin bosver sen iyi oldukca oda hatasini anlar

Işte hepsi kötü niyetli olmayabilir. Yine de hoş değil. Kayinvalidem olsa bende dert ederdim kesin 😂
Anlatılmaz yaşanır 🙈🙈 ben neden böyle diyorum, ben cidden naif bi insanımdır. İşyerimdekilerle, ailemle, çevremle hep barışığım. Bi tek eş ailesiyle sorunluyum ve gram hatam olmadığı halde. "Gelin" olunca herkes sen bi şey yap ya da yapma. Her şeyine bi kulp bulunur. Hele ki bizim aramızda kilometreler var. Ona rağmen

Hakli oldugunuz taraflar da var, haksiz oldugunuz taraflar da.
Kv ile problemlerinizi onunla halledin. Esinize sikayet etmek sizi hakliyken haksiz duruma düşürür.
Ayrica esiniz gereken cevabı veriyor bence kiymetini bilin ve onun hatiri icin kv idare edin.
Konudan bagimsiz olarak soyluyorum, her probleminizi annenize anlatmayın. Sizin derdinizle dertlenmesin kadıncağız

Eğer arayıp bahsettiklerinizi söylerseniz kötü olan siz olursunuz. Boşverin

Bunda 1 ay öncesine kadar 3 ay kayınbabamın hastalığı sebebiyle yanımıza geldiler gittiler. 2 yıllık evlilik sürecimizde ilk defa uzun kalmalı oldular. İlk günler sakin kadınken. Bir şeyler yaparken sorarken sonrasında zıvanadan çıkarcasına evin her yerini değiştirdi. Mutfak salon falan filan temizlik yapıyorum manasıyla. Beni çıldırttı bende eşime rahatsız olduğumu uygun dille söyledim bari yatak odama girmesin diye. Neyse sonuç olarak 1 aydır yoklar gittiler. Bugünde eşimle konuşuyorlar benim evde olmadığımı çalıştığımı sanıyor ve ordan annem hakkında aramıyor sormuyor gibi gibi cırlıyor eşime. Eşimde anne kadının kızı 2 haftadır sınavlara giriyor ve kız kardeşine kanser tanısı koydu hastane hastane geziyorlar sen ara dedi ama hala orda konusuyor. Eşimde anne senin çok konuşasın var ama benim yok dedi kapattı telefonu. Bende ne diyor dedim işte anne aramamış uzun zamandır onu söylüyor dedi. Bende ee kendi arasın ozaman özlemiise dedim. Eşimde bende öyle dedim ya zaten dedi. Konuyu uzatmamak için üstüne fazla bir şey demedim bende. Ama derdi bana yaptıklarını ben anneme anlattım biliyor ve annemin tavır aldığını ima ediyor ki annem öyle bir insan değildir. Ben yaptıklarını anlattığımda bir şey olmaz gidince eski haline çevirirsin diye bana laf söyleyen kadın. Şimdi içimden bir ses ara senin derdin ne kavga gürültü ile besleniyorsunuz bizden de bunu mu bekliyorsunuz biz öyle insanlar değiliz de. Bir diğer seste bırak kudursun ekmeğine bal sürme diyor. Siz olsanız ne yapardınız.
:ukala::ukala::ukala: :ukala::ukala::ukala:
Allah başka dert vermesin

Anlatılmaz yaşanır 🙈🙈 ben neden böyle diyorum, ben cidden naif bi insanımdır. İşyerimdekilerle, ailemle, çevremle hep barışığım. Bi tek eş ailesiyle sorunluyum ve gram hatam olmadığı halde. "Gelin" olunca herkes sen bi şey yap ya da yapma. Her şeyine bi kulp bulunur. Hele ki bizim aramızda kilometreler var. Ona rağmen
Allah sabır versin böyle insanlardan uzak durun en iyisi

Eşin gerekeni söylemiş bence fazla kendi kendini gaza getirme kin iyi birşey değil.

Bunda 1 ay öncesine kadar 3 ay kayınbabamın hastalığı sebebiyle yanımıza geldiler gittiler. 2 yıllık evlilik sürecimizde ilk defa uzun kalmalı oldular. İlk günler sakin kadınken. Bir şeyler yaparken sorarken sonrasında zıvanadan çıkarcasına evin her yerini değiştirdi. Mutfak salon falan filan temizlik yapıyorum manasıyla. Beni çıldırttı bende eşime rahatsız olduğumu uygun dille söyledim bari yatak odama girmesin diye. Neyse sonuç olarak 1 aydır yoklar gittiler. Bugünde eşimle konuşuyorlar benim evde olmadığımı çalıştığımı sanıyor ve ordan annem hakkında aramıyor sormuyor gibi gibi cırlıyor eşime. Eşimde anne kadının kızı 2 haftadır sınavlara giriyor ve kız kardeşine kanser tanısı koydu hastane hastane geziyorlar sen ara dedi ama hala orda konusuyor. Eşimde anne senin çok konuşasın var ama benim yok dedi kapattı telefonu. Bende ne diyor dedim işte anne aramamış uzun zamandır onu söylüyor dedi. Bende ee kendi arasın ozaman özlemiise dedim. Eşimde bende öyle dedim ya zaten dedi. Konuyu uzatmamak için üstüne fazla bir şey demedim bende. Ama derdi bana yaptıklarını ben anneme anlattım biliyor ve annemin tavır aldığını ima ediyor ki annem öyle bir insan değildir. Ben yaptıklarını anlattığımda bir şey olmaz gidince eski haline çevirirsin diye bana laf söyleyen kadın. Şimdi içimden bir ses ara senin derdin ne kavga gürültü ile besleniyorsunuz bizden de bunu mu bekliyorsunuz biz öyle insanlar değiliz de. Bir diğer seste bırak kudursun ekmeğine bal sürme diyor. Siz olsanız ne yapardınız.
Kadın temizlik yapıyormuş oturup hizmet beklememiş diğer kvler gibi.3 aylık bir süreçmiş evin eşyalarını onlar gidince yerine koyardın bu kadar büyütmeye gerek var mı?Bir de annene şikayet etmeni anlamadım

Esin gerekeni söylemese neyse de esin söylenmesi gerekeni soylemis. Daha yine uzatiyorsun ki.

Kesinlikle arama

Back
X