Kv Nin köydeki evinden bir oda verdiler bize, odama yerleştirdim eşyalarımı, benim düşüncemde kendi çocuklarıma yorgan yaptırmaktı, inşallah kendimize ev alınca kullanmaktKendi eşyalarınızın kayınvalide ne işi var? 30 kiloluk kaldıramadığınız döşeğide dağıtın yastık, yorgan falan yaptırın bence. Kendiniz, kendinize, kendi çocuklarınıza.
Yok kaldırmak değil , yapılı olan döşeklerimi bir çuvala boşaltmış, ve ben gidince onun diğer torunlarına yapacakmışımBen sizi tam anlayamadım sanırım
Anladığım şu, sevmediğiniz kullanmadığınız eşyanızı kv niz size sormadan kaldırmış
Bu değildir umarım dert ettiğiniz şey..
Haklısında üzüldüm işteYündöşeklemi uğraşılır alsın ne yapmak istiyorsa yapsın
Yok kaldırmak değil , yapılı olan döşeklerimi bir çuvala boşaltmış, ve ben gidince onun diğer torunlarına yapacakmışım
Ah keşke kaldırsaydı, izinde atıştık eşimin yerleştirmesini beğenmedi, bana saydırdı, bağırdı çağırdı, ilk gırdaBen sizi tam anlayamadım sanırım
Anladığım şu, sevmediğiniz kullanmadığınız eşyanızı kv niz size sormadan kaldırmış
Bu değildir umarım dert ettiğiniz şey..
izine gidince çocuklarımın altına seriyordumE çok iyi fikir, değerlenmiş olur siz zaten kullanmıyordunuz öyle değil mi ?
Keşke kaldırsaydı, çuvalın içine boşaltmışSirf adettendir diye yapilmis yerinden kaldiralamayan kullanamadiginiz bir yün "döşek "kayinvalide kaldirinca kiymetli mi oldu?)))
Cok ilginc bir durum gerçekten..atin çöpe gitsin ne işe yariyorki zaten kullanılmayan şey?
Aynen o kuşları bende çok düşündüm, ama benden habersiz benim eşyamı bir çuvala boşaltıp gelince yapsın demesi sinirimi bozdu, izindeyken bu yüzden atıştık, eşime kızıp beni azarlardı, bağırdı çağırdı, ilk fırsattada yok etti kadınoffff valla ustteki komsudan sonra bu konuyu gorunce kendi hemcinslerimden sogudum.yahu alt tarafi bi doşek ya.ben mi cok umursamazim bu aralar.bu mu yani dert ettiginiz sey zaten sevmiyosunuz dosegi birakin bozsun.ben buna benzer seyleri yazsam surekli benim konularim olur.kendinize boyle gereksiz seyleri dert etmeyin.hayat kisa kuslar ucuyor
Yok canım avrupada değil köyde seriyoduk, ayrıca yünün yerini hiç birşey tutmuyorKonuyu anlamadim
Ama sunu soyliyim turkiyede yun dosek falan kalmadi herhalde bi 50 yildir yoktur
Birakin artik avrupanin gobeginde balkona yun sermeyi
Ne fark eder ki zaten sizde kullanmiyorsunuz..benim anlamadigim son derece gereksiz bir esya icin neden uzuluyorsunuz?Keşke kaldırsaydı, çuvalın içine boşaltmış
İzindeyken eşime yerleştirttim, kv beğenmedi ve oğluna bişey demeden beni azarladı bağırdı çağırdı, ilk fırsatta da yok etti döşeklerimi, şaka gibi :)Ne fark eder ki zaten sizde kullanmiyorsunuz..benim anlamadigim son derece gereksiz bir esya icin neden uzuluyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?