Kv -Döşek

nirra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
2.143
4.249
83
merhaba hanımlar, içimi dökmeye geldim,

Ben yurtdışında yaşıyorum, adettendir diye evlenirken hem annem hem kv bana 30 ar kiloluk 3 tane yün döşek yaptılar, ben ne yerinden kaldırabiliyorum nede o döşekleri kabartabiliyorum. Şimdiye kadar kv elini hiç atmamıştı, ben her sene gittiğimde balkonda günlendirirdim, geçen Ağustos yine balkona çıkardık eşimle sonra yerleştirirken kv geldi ve bi güzel azarladı bizi napıyorsunuz diye eşim hiç bişey demedi çünkü koyan oydu bende oğlun ancak bukadar yapabildi dedim, neyse.

Bugün eşim annesini aramış sonra telefonu elime tutuşturdu al annem diye, hal hatırdan sonra annesi bana dediki bende yünleri yukarı çıkarmıştım (Evde inşaat var, komple yenileniyor) inşallah bişey olmaz, ben şaşırdım ama bişey anlamadım, kv benim döşekleri boşaltmış bir çuvala doldurmuş üstkata çıkarmış tozlanmasın diye üzerini örtmüş ve bana laf arasında söylüyor, tabi ben benim olduğunu anlamadım, eşime demiş gelince Nirra yapsın.

Ne bu şimdi? Ben ne düşüneceğimi şaşırdım, kaç saattir iyi tarafından bakmaya çalışıyorum, ama çok bozuldum, bana danışsa veya haber verse böyle bozulmazdım, torunlarına yorgan altlarına yatak yaptıracakmışız benim çocuklarımı düşündüğünü hiç sanmıyorum .
İçim şişdi, Siz söyleyin , ben ne düşüneyim? Ne deyim?

Bu arada kendisinin çeyizinin bir çok parçası duruyor, ben eşyalarımı odama dolabıma koyduğum halde lazım olunca alıp kullanıyor sormadan, ha dünya malı için kırmak incitmek istemiyorum fakat kendisi sivri konuşmayınca anlamaz maalesef, ince düşüncesi yoktur.

Kendi eşyalarınızın kayınvalide ne işi var? 30 kiloluk kaldıramadığınız döşeğide dağıtın yastık, yorgan falan yaptırın bence. Kendiniz, kendinize, kendi çocuklarınıza.

Konuyu anlamadım. Tek bildiğim bu yatak döşek falan saçma ya. Ben yorgan yaptırsam mı diyen canım anneme ay ne gerek var incecik sıcacık yorganlar var demiştim. ne gereksiz şeyleri dert ediyorsunuz. Kalsın tavanarasında kullanılmasın işte mis.

Kendi eşyalarınızın kayınvalide ne işi var? 30 kiloluk kaldıramadığınız döşeğide dağıtın yastık, yorgan falan yaptırın bence. Kendiniz, kendinize, kendi çocuklarınıza.
Kv Nin köydeki evinden bir oda verdiler bize, odama yerleştirdim eşyalarımı, benim düşüncemde kendi çocuklarıma yorgan yaptırmaktı, inşallah kendimize ev alınca kullanmakt

Ben sizi tam anlayamadım sanırım

Anladığım şu, sevmediğiniz kullanmadığınız eşyanızı kv niz size sormadan kaldırmış

Bu değildir umarım dert ettiğiniz şey..
Yok kaldırmak değil , yapılı olan döşeklerimi bir çuvala boşaltmış, ve ben gidince onun diğer torunlarına yapacakmışım

Sirf adettendir diye yapilmis yerinden kaldiralamayan kullanamadiginiz bir yün "döşek "kayinvalide kaldirinca kiymetli mi oldu?)))
Cok ilginc bir durum gerçekten..atin çöpe gitsin ne işe yariyorki zaten kullanılmayan şey?

Yok kaldırmak değil , yapılı olan döşeklerimi bir çuvala boşaltmış, ve ben gidince onun diğer torunlarına yapacakmışım

E çok iyi fikir, değerlenmiş olur siz zaten kullanmıyordunuz öyle değil mi ?

Ben sizi tam anlayamadım sanırım

Anladığım şu, sevmediğiniz kullanmadığınız eşyanızı kv niz size sormadan kaldırmış

Bu değildir umarım dert ettiğiniz şey..
Ah keşke kaldırsaydı, izinde atıştık eşimin yerleştirmesini beğenmedi, bana saydırdı, bağırdı çağırdı, ilk gırda
E çok iyi fikir, değerlenmiş olur siz zaten kullanmıyordunuz öyle değil mi ?
izine gidince çocuklarımın altına seriyordum

offff valla ustteki komsudan sonra bu konuyu gorunce kendi hemcinslerimden sogudum.yahu alt tarafi bi doşek ya.ben mi cok umursamazim bu aralar.bu mu yani dert ettiginiz sey zaten sevmiyosunuz dosegi birakin bozsun.ben buna benzer seyleri yazsam surekli benim konularim olur.kendinize boyle gereksiz seyleri dert etmeyin.hayat kisa kuslar ucuyor

Sirf adettendir diye yapilmis yerinden kaldiralamayan kullanamadiginiz bir yün "döşek "kayinvalide kaldirinca kiymetli mi oldu?)))
Cok ilginc bir durum gerçekten..atin çöpe gitsin ne işe yariyorki zaten kullanılmayan şey?
Keşke kaldırsaydı, çuvalın içine boşaltmış

Konuyu anlamadim
Ama sunu soyliyim turkiyede yun dosek falan kalmadi herhalde bi 50 yildir yoktur
Birakin artik avrupanin gobeginde balkona yun sermeyi

Aynen o kuşları bende çok düşündüm, ama benden habersiz benim eşyamı bir çuvala boşaltıp gelince yapsın demesi sinirimi bozdu, izindeyken bu yüzden atıştık, eşime kızıp beni azarlardı, bağırdı çağırdı, ilk fırsattada yok etti kadın

Konuyu anlamadim
Ama sunu soyliyim turkiyede yun dosek falan kalmadi herhalde bi 50 yildir yoktur
Birakin artik avrupanin gobeginde balkona yun sermeyi
Yok canım avrupada değil köyde seriyoduk, ayrıca yünün yerini hiç birşey tutmuyor

Yün mü kaldı artık ya
Hemde çocuklara seriyormuşsunuz
Hiç sağlıklı değil
Mayt muyt kaynıyordur heryeri üstelik alerjide yapabilir
Gidince çaktırmadan atın gitsin

Ne fark eder ki zaten sizde kullanmiyorsunuz..benim anlamadigim son derece gereksiz bir esya icin neden uzuluyorsunuz?
İzindeyken eşime yerleştirttim, kv beğenmedi ve oğluna bişey demeden beni azarladı bağırdı çağırdı, ilk fırsatta da yok etti döşeklerimi, şaka gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…