Kv -Döşek

Iyi de esin onun dov demesine nasil musade ediyor.yani sen nasil boyle bise yapmami istersin deyip bozmuyor benim esime kayinvalidem boyle bi oneride asla bulunamaz.bi de aranizdaki sorunlari kayinvaliden nerden biliyor bzim kavgalarimiz ikimizin arasindadir ucuncu bir kisi asla bilmez

Maalesef 3 hafta gidiyorum yanlarına, eşim Türkiye sınırlarına girince çok başka bir insan oluyor, beni burda günde 3-5 kere arayan adam orda günün nasıl geçti diye sorduğumda sana hesapmı verecem diye tersliyor beni, ailesinin yanında “ben maçoyum” benim dediğim olur havasında. Bidefa eşimle odamızdayız yatıyoruz eşim bişey demeden kalktı odadan çıkıyordu kapıyı açmasıyla kvle çarpışıyordu, sen napıyon anne dedi, oda bennn şeyyy aynaaa dedi ve kaçtı, karanlık ta ayna siliyormuş, yersen...
Kv kocasından ve ailesinden çok çekmiş, hep ezmişler sindirmişler, şimdi benimle eşimin iletişiminden rahatsız oluyor, off neyse

Benimki de cekmis kiskanclik var ama dov et demez diyemez de zaten bana da hamileyken artik romantizm biter cocugunuz oluyor sizin dedi boyle deyince ne oldugumu sastim aman anlatsak roman olur o kadar cok seyler varki Allah sizin yardimciniz olsun sizin isiniz daha zormus

Kv Nin köydeki evinden bir oda verdiler bize, odama yerleştirdim eşyalarımı, benim düşüncemde kendi çocuklarıma yorgan yaptırmaktı, inşallah kendimize ev alınca kullanmakt
ayy ben olsam çope atacaktim zaten derim ki oylede yaptim yunle nasil ugrasiyorsunuz ya

Bende de vardı . Evımde yer yok dıyerek geri iade ettim.
Bir tane yorgan bize yetiyorda artıyor.
İnsan o şeylerın altında pişik olur yahu ..

Alsın ne yapıyorsa yapsın . Ben kullanmıyorum de.

Bende de vardı . Evımde yer yok dıyerek geri iade ettim.
Bir tane yorgan bize yetiyorda artıyor.
İnsan o şeylerın altında pişik olur yahu ..

Alsın ne yapıyorsa yapsın . Ben kullanmıyorum de.
Zaten bana yaptığı döşekleri şimdi torunu için kullanacakmış, ilk duyunca çok üzüldüm şaşırdım ama iyiki buraya yazmışım, yorumlardan sonra rahatladım, yanına gittiğimde yap diye benden bekleyecek ki eşime mirra gelince yapsın demiş, bende ona göre cevabımı veririm, madem bana sormadan benim eşyalarıma karışıyor kendi istediği gibi kullansında bakımınıda yapsın , ha ben yapmam deyince eşimle aramı bozacak ama umurumda bile değil şuan

ayy ben olsam çope atacaktim zaten derim ki oylede yaptim yunle nasil ugrasiyorsunuz ya
İnan’ın ben yapamıyorum, oda bunu biliyor, bana hiç yardım etmiyor hatta eşime şikayet ediyor ben hastayım, benim kolum ağrıyor karın yapmıyor diye şikayetlenip eşimi dolduruyor sonra biz taryışıyoruz, şimdide bana demeden yapılı temiz hiç kullanılmamış döşekleri boşaltmış bir çuvalın içine ben gidince yapacakmışım, banane? İşte kadın intikam aldı resmen :) son gittiğimde bu yüzden atıştık kadında hemen döşekleri Yok etti:)

Simdi en acil tarafindan 3-5 ihtiyac sahibi vatandas bulun,rica edin aldirin o dosekleri yunleri. Evden gitsin. Bu devirde yun mu kaldi dosek mi yahu hem de insandan agir sekilde olanindan

yapsanda sikayet yapmasanda sikayet bari sikayet ettigine degsin guvelenir onlar o tavan arasinda zaten

Simdi en acil tarafindan 3-5 ihtiyac sahibi vatandas bulun,rica edin aldirin o dosekleri yunleri. Evden gitsin. Bu devirde yun mu kaldi dosek mi yahu hem de insandan agir sekilde olanindan
Ah ne mümkün, daha köydeki evde kv nin çeyizinden vitrini var, hiç bir eşyasını atmaz, eşimin ve kardeşlerinin bütün küçülen kıyafetlerini dolaplara saklamıştı, torunlar giyer diye, Eltim tek tek attı, ben temiz yünleri benim dahi olsa birilerine versem Evde kıyamet kopar, direk boşanma sebebi, ama yok benden ona hediye olsun, madem bana sormadan müdahale ediyor, ohalde kendi napıyosa yapsın

eşimin ve kardeşlerinin bütün küçülen kıyafetlerini dolaplara saklamıştı, torunlar giyer diye,
Pehh kadin ruh hastasiymis aman diyeyim. Uyurken kapinizi falan kilitleyin gece gelir cıyır cıyır keser adami o kadin

kullanmadığın şeyi bozsa ne olur bozmasa ne olur.

Esya biriktirme huyundan bahsediyorum. Ruh sagligi yerinde olmuyor o insanlarin.

Soru isaretlerini gorunce aklima eski calistigim yerdeki mudurum geldi,anlamadim diyemez soru isareti koyardi maillere hay siz cok yasayin

Esya biriktirme huyundan bahsediyorum. Ruh sagligi yerinde olmuyor o insanlarin.

Soru isaretlerini gorunce aklima eski calistigim yerdeki mudurum geldi,anlamadim diyemez soru isareti koyardi maillere hay siz cok yasayin
Bir örnek vereyim, tirnak makasi körelmisti, kv bunu götürüp Yaptirsinlar/keskinlestirsinler demisti, Maddi durumları normalsin çok çok üstünde, Ben yeni evlendiğimde Evde normal bardak yoktu, kupa kullanıyorlardı ki hepsi ya kırık , ya kulpu kırık, ya çatlaktı, demiştimki anne yenisini alalalım bunlar ne böyle? Bana cevabı: almaya Ne gerek var zaten kızım getirir.
Kızı getirirdi evet ama o kırıklar yine atılmazdı

ben de buradaki hanımlar gibi düşünüyorum döşek filan ne gerek var. annemin evinde döşek görmemişim kayınvalide de döşek diye tutturuyor her geldiğinde... oğluna verdiği battaniyeyi alıp gitti memleketine. sesimi çıkarmadım onundu diye. istemediğiniz bir şey zaten kızacağınıza bi oh çekin derim

Evet haklısınız, eğer güvelenseydi eminim bana demediğini bırakmazdı, ama benden habersiz alıp boşaltıp bir çuvala doldurmuş gidince ben yapacakmışım hemde onun diğer torunlarına! Ben yapmak istemeyincede eşimle aramı bozacak ve boşu boşuna iznim burnumdan gelecek

Ben evlenirken yün yorgan yastık istemiyorum dedim kendi anneme. (Bakımı zor uğraşamam)
Gittim ince pamuklu yıkayabileceğim şeyler aldım.
Sonra evime bir geldim gardrobumda bazamın altında yün yorganlar yastıklar dolmuş. Dolapta kıyafet koyacak yer yok. Kv bana sormadan gitmiş 5 tane yün yorgan yaklaşık 10 tane yastık ve bilimum çeyizlik şey getirmiş.
Bende nefret ederim incik boncuktan.
Kız çocuğuna yapar gibi erkek çocuğuna çeyiz yapmış.
Sonra o yorganlara dolabım dayanmadı ve kırıldı.
Asla kullanmayacağım şeyleri taşımak istemediğim için gardrobumun kırılmasını bahane ederek hepsini kv evine götürdüm(evi var saklamaya müsait)

Sonra kendi anneme söylediğimin aynısını söyledim yün yorgan yastık döşek bilmem. Yapamam. Ben kullanmayacağım. Ne istersen yap dedim.

Diyeceğim şu ki kullanmayacaksan aynen bunu söyle. “Ben istemiyorum sen ne istersen yap. İstersen birilerine ver anne. Öyle kenarda durana kadar ihtiyacı olan kullansın” de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…