Kv -Döşek

Üzülmeyin, cidden söylüyorum benim kullanmadığım kullanmayı düşünmediğim yün yorgan ve döşekler var. Verecek yer arıyorum. İstanbul'daysanız size verebilirim.

Kayınvalideme benziyor. Ama bizimkilerin maddi durumu iyi değil. Yeni düdüklü tencerelerden aldık ona, eski iki tanesini atmamış :s evde Çifter Çifter tuzluklar, sittin sene önce hediye gelmiş aksesuarlar var. Bir kere evde temizlik yaparken küflenmiş el kremi gördüm hayret edip attım. Yaşlanınca öyle olmak istemiyorum Allah korusun

Kv paylaşmayı sevmez, yıllarca dolaplarda tıklım tıkış durur eski kıyafetler, çoraplar, çamaşır makineleri v.s yani hiç birşey atılmaz kimseye birşey verilmez.

Üzülmeyin, cidden söylüyorum benim kullanmadığım kullanmayı düşünmediğim yün yorgan ve döşekler var. Verecek yer arıyorum. İstanbul'daysanız size verebilirim.
Çok sağolun :) almanyadayım eşyalarım çeyizim hepsi memlekette, kv kendi çeyizine kıyama benimkini kullanır, evler arsalar malı mülkü çok ama kıyıp iki bardak alamaz, şimdiki düşüncesi ise torunu evlendi, oda yurtdışında, izne gidince onlarda kalsınlar ve onlara hazırlık yapıyor yani, bu yıl izne ben onlardan önce gideceğim, ben gidince yapmalıymışım...

Kv paylaşmayı sevmez, yıllarca dolaplarda tıklım tıkış durur eski kıyafetler, çoraplar, çamaşır makineleri v.s yani hiç birşey atılmaz kimseye birşey verilmez.
O zaman turşusunu kursun kendi napıyorsa yapsın bu kadar dert etmeyin yani.

Ay boşverin zaten kullanmıyorsunuz.
Yaparsın vs derse anne ben kullanmıyorum onları zaten sen kime ne yapacaksan yap,deyip geçin.
Eşyalarınızı kullanması konusunda birşey diyemeyeceğim onun evinde bıraktığınız için muhtemelen kendine hak görüyor.

Döşekle yünle filan ne uğraşıyorsun canına yazık değil mi? Bırak hic üstüne alınma, çocukların evleneceği zaman yün istiyorsan verirsin parasını yaptırırsın o zamana daha çok var.

Evet maalesef

Döşekle yünle filan ne uğraşıyorsun canına yazık değil mi? Bırak hic üstüne alınma, çocukların evleneceği zaman yün istiyorsan verirsin parasını yaptırırsın o zamana daha çok var.
İyiki bu konuyu açmışım, çok çok sağolun, kendimi yiyip bitirecektim, ne istiyorsa onu yapsın,

Bende yurtdnsndaym ama odam da esyalrmda annemde. Bekrlik odam ve tum ceyizim. Arada temzler ama dip koseyi karstrmaz tabikide. Kv oyle birisi ise bi tatilnzde halledn onlari. El yapmasi yorgan vs benm kvde de yapmis ama ben kullanmam hic de ustume alinmadim. Kendi evinde duruyor. Evime yerlesrken kullanmam diyip almicam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…