Kv -Döşek

Bu yun yatak benim gecmeyen yaram annemle cok az yatak istedik kucuk yun minder kucuk yorgan bo de bi tane yastik.benim kayinvalidem ne yapti koca bir dossek koca koca 3 4 tane yorgan 3 4 tane yastik bi de bizim istedigimiz gibi iki dossek daha bunlari getirdigi gun hungur hungur agladim keske benim yun yataklari da birileri alip gitse.o yataklati getirdigi gunun aksami esimle bulustuk senin beni sevmedigini dusunsem arkamda olmasan davetiyemiz dagitildigi halde bu yuzugu kafana atardim senin annen beni cok korkutuyor haberin olsun dedim.cunku oncesi de var sacimdan kiyafetime herseyime karismaya da baslamisti sacini bundan sonra boyle yapma dedi bi kerede bu dar pantolonlarini evlenince getirme dedi annemde oyle seymi olur ne cani isterse onu giyer dedi esimin teyzeside kizn kiyafetinde hic bise yok niye oyle diyorsun dedi kayinvalidemde sen kendi gelinine giydir deyip kadini annemin yaninda fena sekilde paylamisti.baya dolmusum k bakmayin konunuzu sabote ettiysem

Yün sağlıklıdır kışın sıcak yazın serin tutar
Sen benim oğluma yün kulan kendin istiyorsan elyafla uyu der kv hazretleri
Oğlun zaten yün topağı yünü yünemi saralım ebe kv
Gece gece hatırlatmıyaydın iyiydi
Sevgili kayınvalideciğim anayım seni

Benimikidr aynen boyle savundu kendini oradi cok soguk olur sicak sicak yatarsiiz dedi bi akrabasinin dugunu olacakti onlarda cok yatak yapmadik deyince benim kayinvalide iyi yapmissiniz ns geregi var dedi bende sen niye bana 100 kilo yatak yaptin iskence cektirmek icinmi dedim kaldi oyle.denge yok bunlarda malesef

Uğraşmak istemiyorsan dağıt gitsin bi tane yastık bir yorgan kalsın hiç te yıkama o gelince kullansın
Yünde ne güzel kokar yıkanıp havalandırmayınca
Ben bu gece kötü gelin olayım kötü gelin böyle olur@Goha kulakların çınlasın kuzum:))))

Benimde planim boyleydi fakat biz evlendikten 1 yil sonra kayinvalidem bi gunde felc oldu o yuzden herkes yuzunu guldurmek icin cabaliyor yani eger dagittigimi ogrenirse cok uzulur esim de uzulur o yuzden hic bise yapamiyorum

Istemediginiz döşek şimdi kıymetlimi oldu?

Istemediginiz döşek şimdi kıymetlimi oldu?
Yok istemiyorum değil, ben seviyorum ama gücüm yetmiyor çok ağırlar ve beceremiyorum, kv yardıma gelince hiç yapmaz, dedimya geçen yaz havalandırdım eşimde yerleştirdi, kv geldi o an eşim tam yapıyordu, oğluna bişey demedi bana saydırdı, annemi kattı ortaya baya bağırdı, bilmem biri gelse odanıza ne der filan diye bende dedim ben yokken kimsenin işi YÖK benim odamda! Sonra ilk fırsatta kadın döşeklerimi imha etti:) düşününce gerçekten söz bulamıyorum, ama yorumları okudukça rahatladım

Yok rica ederim önemli değil, dertleşiyoruz şurda.

Benimkilerde donuma kadar karıştılar, yok öyle don giyme Çart çurt ben iyi oldukça onlar tepeme çıktı, bende takmadıkça (eşime sardım tabii) eşimde beni kv nin isteği üzere dövmediği için zamanla sustular.

Benim evimde yorgan yok attım hepsini.
Dökmek yıkamak istiyor sadece gunletmekle olmuyor.
Ağır kokuyor falan falan.
Şimdi elyaf uyku setleri var atiyorum makineye mis.

Almanya’da yaşayanı bile yatak yorgan döşek derdine düşebiliyormus demekki vayyy anasını yahuu
Niye düşmeyim canım, benim eşyam , yardıma gelince elini sürmez ama kadın benim eşyamı bana sormadan halletmiş bi çuvala doldurmuş sonra nirra gelince yapsınmış , ona neydiki ? Öyle bıraksaydı. Yünle zaten uğraşacak ne zamanım nede bilgim Yok, ama yaptığı ayıp değilmi

Benim evimde yorgan yok attım hepsini.
Dökmek yıkamak istiyor sadece yüklemekle olmuyor.
Ağır kokuyor falan falan.
Şimdi elyaf uyku setleri var atiyorum makineye mis.
Aynen oyle ben annemin evinde hic is tutmamisim yemek yapmamisim evlendikten sonra yapmaya basladim kadin bana 100 kilo yun aldirtmis saglikli olsaydi cagifacaktim aldirttigin gibi ugras diyecektim ama hasta iste

Aynen oyle ben annemin evinde hic is tutmamisim yemek yapmamisim evlendikten sonra yapmaya basladim kadin bana 100 kilo yun aldirtmis saglikli olsaydi cagifacaktim aldirttigin gibi ugras diyecektim ama hasta iste
Valla kızınınkileri öyle güzel yapıyorki, kadının bana kastı var, elini bile sürmedi şimdiye kadar, zoruma giden tarafı, bana sormadan yapılı döşekleri çuvala boşaltması ve yapmam için beni beklemesi torunlarına yapılacakmış, olur! İki gün iznim var Onuda bilmediğim bişeyleri yapmakla geçiriyim

Ayy banada k.v 1 tane battal babannem 3 tane annemde 2 tane yun yorgan vermisti.
Şaka gibi 6 yun yorgan.
Ozaman 49kg ben koca yorgani kaldırıp gunletemiyordum bile.

Hele onu kim döküp yıkıcak diktiricek.
Birde ben Huyluyum.
Çok sık battaniye, nevresim, yorgan yikarim.

Hep bana kokuyo gibi geldi.

Kullanamadim.

Yere düşse kalkmiyo yerinden.
Sonra k.v verdiğini benim cok var die geri verdim.
2 tane attim.
3 tanede anneme iade ettim.
O da bi ara atıyordu ne oldu bilmiyorum.

2 uyku setim var.
3 de peluş battaniyem.
Cift kişilik elyaf yorgan alicam sadece yine makinede yikanabilen.
Bana yıllarca yeter.

Dovdutturmek mi.senin kv tam psikopatmis.benim kayinvalidem o kadar degil ama cok guzel maddi acidan alacagini alir sonrada ben cocuklarimin bir kurusunu almadim der.esimin bekarken aldigi evde oturuyor esimin olmadigi yerde bu ev benim diyor.okuma yazmasi yok su akilli telefonlardan nenimde olsa diye diye esime aldittirdi simdi de tv aldittirma pesinde

O kadar gereksizki o yun yataklar ben de ne yapacagimi kara kara dusunuyorum

Maddi sıkıntıları yok, ama eşim beni tuttuğu zaman veya benim dediğim birşey olduğu zaman çok bozuluyor kv. En ufak mesela dışarı çıkmak, gezmek ben isteyipte eşim yapınca deli oluyor. Kv nin telefonu bozulmuş eşim iphon 5 vardı onu veriyim dedi, dedim Allah aşkına annen iphonu napasın, nasıl kullansın, git kadına kullanabileceği yeni bir telefon al, kadın demezmi ben kullanırım, verin gösterirsiniz diye.
Kızına gelince damat hayatta karşılık veremez görümceye, kv nin nasıl hoşuna gider bayılır gülmekten, ama biz eşimle ters düşsek direk der döv şunu filan, eşim onun gazına gelse yıkarım ortalığı kv bunuda bilir

yaram depreşti bnm kv de bana ypcaktı yün döşek hala yapcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…