evet benim düğünümde yani onun gözünde sanırım onların düğündesizin düğünde mi
Siz sürekli damatla beraber olacaksanız zaten, kimin gelin olduğu çok net. Zaten bir kere karşı çıkmışsınız, ikinciye lafını etmeyin bence.
Kk neleri gördi taç takıp gelinlik giyen eltileriKoskoca kayinvalide, kendi cekinmeyecekse oyle ucus uçuş elbiseyle falan siz hic mudahale etmeyin, birakin giysin.
Elti gorukce neyse de kayinvalideninki rol calmak gibi olmaz. Taç falan takmasin da tabi :)
Bırak gülsün herkes kv ne başka renk kalmamış gibi
Koskoca kayinvalide, kendi cekinmeyecekse oyle ucus uçuş elbiseyle falan siz hic mudahale etmeyin, birakin giysin.
Elti gorukce neyse de kayinvalideninki rol calmak gibi olmaz. Taç falan takmasin da tabi :)
Siz 1 kereye mahsus söylemişsiniz artık eğer yine giymek isterse bırakın karışmayın ama elbise nasıl bir elbise gelinliğe benzeyen elbiseler oluyor onlardan mı peki.kızlar merhaba,
fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum
Onu hatirlayarak yazdim ben deKk neleri gördi taç takıp gelinlik giyen eltileri
Nişanlına söylettirsen mi gülücekler annene söyle istersen senin sünnet düğünün olaydı neyse dersingelin kaynana bi örnek takılcaz biz
JHHSJSJSHAHAGuçuş uçuş kısmına ben de takıldım, sana prenses model alalım anne de, bakalım ne dicek
Ooo gıybet en sevdiğimyani garip olmuş türk gadınız biz, düğünümüzde gelinden başka kimse beyaz giyemez
bence bırak giysin, zaten tüm davetli kadınlar kaynana gelini kıskanıyor galiba diyecek gıymet mod on
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?