uçuş uçuş kısmından gelinliğe benzeyen elbiselerden diye düşündüm bendeuçuş uçuş kısmına ben de takıldım, sana prenses model alalım anne de, bakalım ne dicek
yani garip olmuş türk gadınız biz, düğünümüzde gelinden başka kimse beyaz giyemez
bence bırak giysin, zaten tüm davetli kadınlar kaynana gelini kıskanıyor galiba diyecek gıymet mod on
meyve suyu yada kola vs gibi ikramlar olacaktır meyve suyu döktür üzerine ama geçmeyen lekelerden sonra pastada yapışabilirJHHSJSJSHAHAG
Siz 1 kereye mahsus söylemişsiniz artık eğer yine giymek isterse bırakın karışmayın ama elbise nasıl bir elbise gelinliğe benzeyen elbiseler oluyor onlardan mı peki.
Sünnet düğünü anneleri beyaz giyer. İnşalla nişanlının sünneti sanmazlar.
milletin agzına laf vermeyelim gel etme desem
bence uğraşma. başkaları da söyler zaten ona .kızlar merhaba,
fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum
var mı öyle bir konu gerçektenOnu hatirlayarak yazdim ben de
Ama kayinvalide o kadarini da yapmaz herhalde
Ay çok berbat bi durum ama sne kötü olma, benim de kuzenim 'benim düğünümde' 'kendi düğününde' giydiği balık gelinliğini giyecekmiş.
Elbise seçerken yaninda olursan spbeyaz elbise giydiğinde sünnet düğünümüze hoşgeldiniz diyip kahkayağı patlat belki vazgeçerbilmiyorum ki annem de madem kabarık bişeyler giy dedi denemek için bilmiyorum bakcaz dedi
Bu dahada kötü bir düğünde 2 gelin olacak resmen.Ay çok berbat bi durum ama sne kötü olma, benim de kuzenim 'benim düğünümde' 'kendi düğününde' giydiği balık gelinliğini giyecekmiş.
bende gördümmKk neleri gördi taç takıp gelinlik giyen eltileri
Ayiptir yaAy çok berbat bi durum ama sne kötü olma, benim de kuzenim 'benim düğünümde' 'kendi düğününde' giydiği balık gelinliğini giyecekmiş.
Arsız gibi diyoki nişanında giyecektim de saçma olur diye düğünde giymeye karar verdim. Ölür müsün öldürür müsünBu dahada kötü bir düğünde 2 gelin olacak resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?