KV düğünde beyaz elbise istiyor.

Benimkide alışverişe çıkınca beyaz elbise beğenmişti ama allahtan üst tarafinda siyah gupurleri vardi basina da siyah başörtü takmisti ben hiç takmadim tabi bizimkinin düz elbiseydi uçuş ucus degildi alisverise beraber cikin eger uçuş ucus begendigi bi elbise yoksa iki renkli elbise begenip bu çok güzel oldu diye gaz verip onu aldirirsiniz benimkide acilmak istiyodu hatta açık elbise beğendi basta bende gaz vererek o beyaz elbiseyi aldirdim deneyin derim

Arsız gibi diyoki nişanında giyecektim de saçma olur diye düğünde giymeye karar verdim. Ölür müsün öldürür müsün
Sanırım bu durumda ondan habersiz gizlice gelinliğini makaslardım ortada gelinlik kalmazdı.ama gerçten çok ayıp.

Ay çok berbat bi durum ama sne kötü olma, benim de kuzenim 'benim düğünümde' 'kendi düğününde' giydiği balık gelinliğini giyecekmiş.
Kuzenine söyleyemiyormusun düğün benim düğünüm senin değil diye boyattırsın en azından
Var olmaz mı fotoları bile paylaşildı biz gelini elti sandık
bende gördümm
kv çikti başimizda.. gelinle ayni olmak istiyıymiş da
tövbe bismillah.

Soylesene acik acik nasil boyle bir sey yapar ya
Bunlar nasıl insanlar biliyo musun, sözümde mürdüm renk elbise giydim. Yana yakıla elbisemin renginden buldular sözde üçümüz aynı renk benzer elbiselerdeydik ayrıca ikimizde sarışınız, bildiğin klonlu gibi dolaştık.
Nişanımda ben nişanlığımı 1400 tlye kiraladım 1700 tl ye elbise aldı (tarlantanlıydı elbisesi) O kadar uyarmama rağmen daha ne diyeyim

Ben olsam dugune sokmam.onu.
Ustune yanlislikla visne suyu dokmeyi dusunebilir misin acaba

Bir tek senin nişanında mı oldu bu yoksa diğer nişan ve düğünlerde de yaptılar mı.

Kuzen değil yılan töbe töbe

Ben olsam dugune sokmam.onu.
Ustune yanlislikla visne suyu dokmeyi dusunebilir misin acaba
Oda benimkine döker ya çok rezil insanlar ben nişanımda 1 yaptıysam onlar benim nişanımda 3 yaptı. inanılmaz bir ego savaşı var içinde

del,i mi ne

hani bekar olsa özendi vs diyeceğim de kendi de evli imiş

ay giysin valla gelindiği

giysin, üzerine alın bir içecek ve dökün

en fazla kavga çıkar ne olacak ki

gelin sensin düğünde

(şaka şaka gaz vermiş gibi olmayayım ama yani gelme deyin o şekilde gelecekse )

Bir tek senin nişanında mı oldu bu yoksa diğer nişan ve düğünlerde de yaptılar mı.

Kuzen değil yılan töbe töbe
Herkese karşı bi yarış içindeler ama kendime yapılınca cidden çok rahatsız edici bi durum.
Konu sahibesinin de konusunu işgal ettim müsait bi yerde bunun tartışmasını yaparız Bende azıcık gıybet yapmış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…