Soylesene acik acik nasil boyle bir sey yapar yaArsız gibi diyoki nişanında giyecektim de saçma olur diye düğünde giymeye karar verdim. Ölür müsün öldürür müsün
İnsanın düşmanı yapmaz bunu beAy çok berbat bi durum ama sne kötü olma, benim de kuzenim 'benim düğünümde' 'kendi düğününde' giydiği balık gelinliğini giyecekmiş.
Sanırım bu durumda ondan habersiz gizlice gelinliğini makaslardımArsız gibi diyoki nişanında giyecektim de saçma olur diye düğünde giymeye karar verdim. Ölür müsün öldürür müsün
Kuzenine söyleyemiyormusun düğün benim düğünüm senin değil diyeAy çok berbat bi durum ama sne kötü olma, benim de kuzenim 'benim düğünümde' 'kendi düğününde' giydiği balık gelinliğini giyecekmiş.
Var olmaz mı fotoları bile paylaşildı biz gelini elti sandıkvar mı öyle bir konu gerçekten
benim bir arkadaşımında eltisi kızın kınasında gelinin taktığı alnına düşen saç tokaları olur ya ondan takmıştı. Birde kıpkırmızı uzun abiye giymişti. Aynı kişi mi acaba
bende gördümm
kv çikti başimizda.. gelinle ayni olmak istiyıymiş da
tövbe bismillah.
Bunlar nasıl insanlar biliyo musun, sözümde mürdüm renk elbise giydim. Yana yakıla elbisemin renginden buldular sözde üçümüz aynı renk benzer elbiselerdeydik ayrıca ikimizde sarışınız, bildiğin klonlu gibi dolaştık.Soylesene acik acik nasil boyle bir sey yapar ya
Makara yapıyor olabilir mi?Arsız gibi diyoki nişanında giyecektim de saçma olur diye düğünde giymeye karar verdim. Ölür müsün öldürür müsün
Ben ne kadar gerilirsem o kadar inadına yapıyolar o yüzden sakinliğimi korumalıyımSanırım bu durumda ondan habersiz gizlice gelinliğini makaslardımortada gelinlik kalmazdı.ama gerçten çok ayıp.
Yoo ciddi olduğunu biliyorum ve giyerde yani eminimMakara yapıyor olabilir mi?
Şaka gibi, bildiğin gelinlik mi giyecek?
Ben olsam dugune sokmam.onu.Bunlar nasıl insanlar biliyo musun, sözümde mürdüm renk elbise giydim. Yana yakıla elbisemin renginden buldular sözde üçümüz aynı renk benzer elbiselerdeydik ayrıca ikimizde sarışınız, bildiğin klonlu gibi dolaştık.
Nişanımda ben nişanlığımı 1400 tlye kiraladım 1700 tl ye elbise aldı (tarlantanlıydı elbisesi) O kadar uyarmama rağmen daha ne diyeyim
Bir tek senin nişanında mı oldu bu yoksa diğer nişan ve düğünlerde de yaptılar mı.Bunlar nasıl insanlar biliyo musun, sözümde mürdüm renk elbise giydim. Yana yakıla elbisemin renginden buldular sözde üçümüz aynı renk benzer elbiselerdeydik ayrıca ikimizde sarışınız, bildiğin klonlu gibi dolaştık.
Nişanımda ben nişanlığımı 1400 tlye kiraladım 1700 tl ye elbise aldı (tarlantanlıydı elbisesi) O kadar uyarmama rağmen daha ne diyeyim
evet benim düğünümde yani onun gözünde sanırım onların düğünde
Kuzen değil yılan töbe töbeBunlar nasıl insanlar biliyo musun, sözümde mürdüm renk elbise giydim. Yana yakıla elbisemin renginden buldular sözde üçümüz aynı renk benzer elbiselerdeydik ayrıca ikimizde sarışınız, bildiğin klonlu gibi dolaştık.
Oda benimkine döker ya çok rezil insanlar ben nişanımda 1 yaptıysam onlar benim nişanımda 3 yaptı. inanılmaz bir ego savaşı var içindeBen olsam dugune sokmam.onu.
Ustune yanlislikla visne suyu dokmeyi dusunebilir misin acaba
Bunlar nasıl insanlar biliyo musun, sözümde mürdüm renk elbise giydim. Yana yakıla elbisemin renginden buldular sözde üçümüz aynı renk benzer elbiselerdeydik ayrıca ikimizde sarışınız, bildiğin klonlu gibi dolaştık.
Bir tek senin nişanında mı oldu bu yoksa diğer nişan ve düğünlerde de yaptılar mı.
Herkese karşı bi yarış içindeler ama kendime yapılınca cidden çok rahatsız edici bi durum.Kuzen değil yılan töbe töbe
Sen dökme başkasına döktürOda benimkine döker ya çok rezil insanlar ben nişanımda 1 yaptıysam onlar benim nişanımda 3 yaptı. inanılmaz bir ego savaşı var içinde
ay bu mantıklı işte çok kötüsün bulcaSen dökme başkasına döktüryanlışlıkla oldu der döken kişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?