- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
evet yaa ben de orda irrite oldum. Hani bu yarış gibi olmuş. annesi sarıldı da eşim izin vermedi falan. anne degil de kumadan bahseder gibi bahsetmisSarılası gelince sarılır insan. Bence asıl ayıbı eşin yapmış annesine dur filan diyerek.
Kamu spotu: Hala sarilabiliyorken sevdiklerinize sarılın...
Annesi bu yaa. Ne var bunda. 50 yasindada olsa sarilir. Annelerin gozunde evlatlari hep.kucuktur. Evladiniz buyudugunde anlarsiniz bunu.Merhaba arkadaslar. Sorum tam olarak bu. Kayinvalideniz durduk yere esinize sarilir mi? Dun kv nin evindeydik aksam. Esim ayaktaydi kv geldi salona. Esim birsey sordu su an hatirlayamiyorum ama muhabbet olsun diye birseydi sanirim. Kv cevap vermeden esime sarilmaya calisti. Esim dur anne ne yapiyorsun soruma cevap versene deyip kendini geri cekti. Sarilacagim ogluma dedi. Sarildi bana bakti yine. Yine diyorum onceki konumda da vardi buna benzer birsey. Esim hemen cekti kendini. Konusma devam etti.
Arkadaslar otuzuna gelmis bir adama cocuk gibi davranmak neyin nesi ben anlayamiyorum. Soru sorulunca sarilmak da nedir. Ne bu gosteris meraki. Ilgiye mi hasret kadin. Ama bunu karsilamanin yolu dogru mu. Hatta bir defasinda gorumcem bile demisti ki annem kardesimi cok sever onu gereksiz simartiyor olumsuz davranislarinin sebebi hep annem demisti.
Olur mu evlendiklerinde tapusu geline geçiyor izin almadan sevemiyorsun.2 oğlum var allah ileride sizin gibi bir gelin nasip etmez inşallah bana yahuu bu nedir sarıalak tabii o onun evladı 30 da olsa 50 de olsa pess size.
Benim de bu ayrıntı dikkatimi çektiIçınden gelmiş sarılmış ne var ki onda. Ayrıca eşiniz de bi tuhaf annesi sarılırken kendini çekmesi dur anne napiyosun demesi falan. Demekki eşinize de tepki gösteriyorsunuz böyle o da annesinin sarılmasını istemiyor.
Olabilir elbette buda ne zaman kaybetmiş bilmiyorum ama hassas belliki eyvallah da kadın belki o an içinden geldiği gibi davrandı düşünemedi olamazmiKonu sahibinin hassasiyetinin sebebi önceki konusunda yazıyor. Annesini kaybettiği icin kayinvalidesinin özellikle bu sekilde davrandığını düşünüyor. Ki ben haklı buluyorum kendisini. Insan biraz hassasiyet göstermeli yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?