Kv durduk yere esinize sarilir mi?

kayinvalidenin evine gittiyseniz arada bir sorun yok demek ki. e siz de buna rağmen eşinize sariliyor diye kiskaniyorsaniz pessssss derim.. 30 da olsa 50 e olsa bebeği gibi simartabilir ne var bunda... evlat sahibi olmadiginizi düşünüyorum. ya da erkek kardeşiniz yok ve anneniz erkek kardesini hic sevmiyor. yoksa boyle dusunmezdiniz

boynundan sırtından öpmüyorsa sorun yok öyle bir kv si olan bir arkadaş da vardı bdv de maalesef.

benim bazı tanıdıklarım da çocuklarına karşı öyledirler, bizde yok ben kendim yaşamadım o kadar fiziksel temasla sevilmeyi, o yüzden biraz garip geliyor açıkçası. Benim kv de eşime sarılır, ama az görüştüğümüz için onu normal buluyorum, özlüyordur muhakkak, en küçük çocuğu olduğu için daha küçük görüyor hem eşimi.

Sarılası gelince sarılır insan. Bence asıl ayıbı eşin yapmış annesine dur filan diyerek.

Kamu spotu: Hala sarilabiliyorken sevdiklerinize sarılın...
evet yaa ben de orda irrite oldum. Hani bu yarış gibi olmuş. annesi sarıldı da eşim izin vermedi falan. anne degil de kumadan bahseder gibi bahsetmis

26 yasindayim 20 yasinda kardesim var durduk yere gider sarilirim seviyorum ten temasini gecen gittim 5 dakika sarildik kaldik oyle evlense yine sarılırım gelin demek istemiyorum bana itici geliyor eşi böyle düşünse üzülürum ki kardesimde gelir arada anneeme durduk yere sarilir kıskandırmak amaçlı insan oğluna yapmacık sarilirmi

Annesi bu yaa. Ne var bunda. 50 yasindada olsa sarilir. Annelerin gozunde evlatlari hep.kucuktur. Evladiniz buyudugunde anlarsiniz bunu.

2 oğlum var allah ileride sizin gibi bir gelin nasip etmez inşallah bana yahuu bu nedir sarıalak tabii o onun evladı 30 da olsa 50 de olsa pess size.
Olur mu evlendiklerinde tapusu geline geçiyor izin almadan sevemiyorsun.

Sabaha kadar besik sallamisim uykusuz kalmisim ustune bu konuyu gordum. Sen besle buyut gelsin karisi 'imi innini sirilimizsin" desin. Yok yaa

Konu sahibinin hassasiyetinin sebebi önceki konusunda yazıyor. Annesini kaybettiği icin kayinvalidesinin özellikle bu sekilde davrandığını düşünüyor. Ki ben haklı buluyorum kendisini. Insan biraz hassasiyet göstermeli yahu

Benim de bu ayrıntı dikkatimi çekti

Hani bazi seyleri abartmamak lazim.diye düşünüyorum inanki benim kv soğuk nevale işi düşünce yılda bir sefer bile sarilmaz ogluna bende keşke sevseymis sarılıp opseymis diyorum eşim hiç sevgi görmemiş çünkü ben çok severim sarılıp öpmeyi adam biz evlenince bile tuhaf oldu ama şimdi alıştı benim kv sarılsın eşim ne yapıyorsun dediği anda patlatirdim lafı sarilsana annen seni özlemiş niye soğuk duruyorsun diye ama bizde yok bırak da sarılsın oğluna giden günler geri gelmiyor malesef

Her sevginin yeri ayrı, 30 yaşında evli diye sadece karısıyla olan ten temasına ihtiyacı var anlamı mı çıkıyo, sevisiyoz işte yeter mi yani

Tamam olabilir belki sana gösteriş yapıyodur, sana bir mesaj vermeye çalışıyordur Ama yine de yaptığı anormal değil. evladı o onun. Hatta burdaki abes durum eşinin kendini çekmesi. Annesidir yaa sarılıversin o da nolcak. iki günlük dünya..

Benim babam 53 yaşında vefat etti, babaannem don yağı gibi bir kadın, bir kere sarıldığını görmedim, bi kere eşimin anneannesi sarılmış 40 kere anlatmıştı annem sarılmadı şöyle diye, bu mantığa göre 50 yaşında adamın bunu önemsememesi lazım ama içinde uhde kalmış demek ki

Olabilir elbette buda ne zaman kaybetmiş bilmiyorum ama hassas belliki eyvallah da kadın belki o an içinden geldiği gibi davrandı düşünemedi olamazmi

Tevekkeli kayinvalidem ilk evlendiginde ogluna sarilirken beni de kendine ceker ucgen bicimde sarilirdik kadin biliyomus ne tuhaf gelinler oldugunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…