Kv durduk yere esinize sarilir mi?

Hakilimi

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
95
109
8
Merhaba arkadaslar. Sorum tam olarak bu. Kayinvalideniz durduk yere esinize sarilir mi? Dun kv nin evindeydik aksam. Esim ayaktaydi kv geldi salona. Esim birsey sordu su an hatirlayamiyorum ama muhabbet olsun diye birseydi sanirim. Kv cevap vermeden esime sarilmaya calisti. Esim dur anne ne yapiyorsun soruma cevap versene deyip kendini geri cekti. Sarilacagim ogluma dedi. Sarildi bana bakti yine. Yine diyorum onceki konumda da vardi buna benzer birsey. Esim hemen cekti kendini. Konusma devam etti.

Arkadaslar otuzuna gelmis bir adama cocuk gibi davranmak neyin nesi ben anlayamiyorum. Soru sorulunca sarilmak da nedir. Ne bu gosteris meraki. Ilgiye mi hasret kadin. Ama bunu karsilamanin yolu dogru mu. Hatta bir defasinda gorumcem bile demisti ki annem kardesimi cok sever onu gereksiz simartiyor olumsuz davranislarinin sebebi hep annem demisti.

eski konulariniza bakmadim cocugunuz varmi yokmu bilmiyorum ama bu yaPiyla alakali kendi cocuklarimi dusunuyorum 50 sinede gelse aklim estikce sarilir oper koklarim hatta cocugunuZ olmasina gerek yok 26 yasinda erkek kardesim var simdi yanimda olsa onada sarilir oper koklarim ben bu sekilde sevgimi gosteriyorum el kizinin rahatsiz olacagida hic aklima gelmezdi valla ne yalan sOyleyeyim

bence büyütmüşsünüz gibi geldi. oğlu sonuçta. sarılsa ne olacak ki ? çok aşırıya kaçmıyorsa ve bu olay rahatsız etmiyorsa eşinizi , problem yok bence

Ne varmis sarilmasinda? Adam 30 yasina geldi diye evlatliktan mi cikti? Niye senin bu kadar zorunda gidiyor bir ananin evladina sarilmasi? Oğluma 30 yasinda da sarilcam 40 yasinda da 50 yasinda da...

Sarilmak guzeldir fesatlanmayiniz lütfen. Allah böylelerinden uzak tutsun bizi

Ay bosver böyle bişeyi kafana dert diye takmana bile değmez. Bırak sarılsın nolacak eksilmez ya :)

şimdi bu biraz mizaçla alakalı. bir insan çok neşeli, tatlı dilli, sevgi doludur. herkese karşı böyledir. sevgisini dışa vurur, dokunarak konuşan, kahkahası şen insanlardır bunlar.
öyle biriyse, oğluyla da ilişkisi sarılmalı-öpmeli olabilir.

Açıkçası annem de kayınvalidem de öyle neşe dolu kadınlardan değiller. ikisinde de oğullarına karşı sarılmalı-öpmeli davranışlar görmedim. ama ben ikisini de soğuk buluyorum valla.

oğlum olsaydı, büyüseydi evlenseydi filan gelinimin yanında sarılıp öper miydim öpmez miydim ay bilemedim ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…