Herkes bana yuklenmis ama iste o bahsettiginiz kisi tam olarak benim. O yuzden sinirlerimi bozdu.boynundan sırtından öpmüyorsa sorun yoköyle bir kv si olan bir arkadaş da vardı bdv de maalesef.
benim bazı tanıdıklarım da çocuklarına karşı öyledirler, bizde yok ben kendim yaşamadım o kadar fiziksel temasla sevilmeyi, o yüzden biraz garip geliyor açıkçası. Benim kv de eşime sarılır, ama az görüştüğümüz için onu normal buluyorum, özlüyordur muhakkak, en küçük çocuğu olduğu için daha küçük görüyor hem eşimi.
Sesli güldüm :)))Tevekkeli kayinvalidem ilk evlendiginde ogluna sarilirken beni de kendine ceker ucgen bicimde sarilirdikkadin biliyomus ne tuhaf gelinler oldugunu.
Herkes bana yuklenmis ama iste o bahsettiginiz kisi tam olarak benim. O yuzden sinirlerimi bozdu.
Ee kayinvalidenin olmeme garantisi yok ki. O da hayattayken sarilmak istiyordur oglunaKonu sahibinin hassasiyetinin sebebi önceki konusunda yazıyor. Annesini kaybettiği icin kayinvalidesinin özellikle bu sekilde davrandığını düşünüyor. Ki ben haklı buluyorum kendisini. Insan biraz hassasiyet göstermeli yahu
Herkes bana yuklenmis ama iste o bahsettiginiz kisi tam olarak benim. O yuzden sinirlerimi bozdu.
Tabiki olabilir de bazı arkadaşlar neden bu kadar rahatsız olduğunu sormuşlar ya ona açıklık getirmek istedim. Belki eşi de bu yüzden geri çekmiştir kendini. Konu sahibinin bu konuda hassas olduğunu biliyorsaOlabilir elbette buda ne zaman kaybetmiş bilmiyorum ama hassas belliki eyvallah da kadın belki o an içinden geldiği gibi davrandı düşünemedi olamazmi
Benim annem hayatta degil ve kv her defasinda boyle sevgi gosterileri yapiyor.Sarılası gelince sarılır insan. Bence asıl ayıbı eşin yapmış annesine dur filan diyerek.
Kamu spotu: Hala sarilabiliyorken sevdiklerinize sarılın...
Esime tek kelime etmem bu konuda. Benim sozlerimle yada etkimle olan birsey yok ortada.evet yaa ben de orda irrite oldum. Hani bu yarış gibi olmuş. annesi sarıldı da eşim izin vermedi falan. anne degil de kumadan bahseder gibi bahsetmis
Benim annem hayatta degil ve kv her defasinda boyle sevgi gosterileri yapiyor.
Hatta esime cocuk gibi davranip sonra bana donup utanmadan yaaa anne olmak boyle birsey iste diyor.
Önce size tepki gösterdim eski konunuzu bilmedigimden.. anneniz de hayatta degilmis (basiniz sagolsun) ona ragmen yapiyorsa bilinçli ve seni sinir etmek icin yapıyor ya da gercekten ogluna fazla düşkün.. Görmezden gelmeye calis annen hayatta olmadigi icin daha hassas davraniyorsun ki bu da cok normal.Benim annem hayatta degil ve kv her defasinda boyle sevgi gosterileri yapiyor.
Hatta esime cocuk gibi davranip sonra bana donup utanmadan yaaa anne olmak boyle birsey iste diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?