• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv durduk yere esinize sarilir mi?

Gayet normal bizimki halen sarılır ve öper ki eşim 51 yaşında ailecek duygusallar benim annem ise soğuk beni ne öper nede durduk yere kucaklar

dalga geçilecek ne gördünüz acaba?
çocuk ufak olunca aman dudağından öpmeyin aman göbeğini öpmeyin aman cinsel kimlik bilinci diye ahkam kesenler kk hatunları değilmiydi?
30 yaşındaki herifin açıp açıp sırtını öpmesini mi normal buldunuz?
Sonuna kadar katılıyorum,meğerse buralarda oğluşçu ne de çok ana varmış:KK45: Zira ben de oğluma gelinimin gözünün içine bakarak sarılacağıma,boynunu ve sırtını öpeceğime hiç sanmıyorum.

Nesi
Anneler erkek cocuklarini hep bebek olarak görur bu cok normal
Annemde her hangi bir konu olsa benim icin o cin gibidir halleder oglum merhametli merhametinden cabuk kanar vs der.
Hadi oglum yemege gelecek misin diye arar mesela.sarilirda öperde ayaginda sallarda yani kime ne
Siz annenizle her gun konusmaz misiniz mesela.
Konusmazsaniz yadirgamaniz normal fakat kv nin yaptigi cok dogal
doğal bu davranışların? Kadın oğlu karısıyla tatile çıkınca beni de alsaydınız diyormuş. Karı koca gezmeye çıktıklarında acındırıp kendini de aldırıyormuş.

Oğlan evlatla kız evladı ayırmanın nesi normal? Koca adamı isterse ayağında sallar demişsiniz de o adamı o saatten sonra kim adam yerine koyar :)

Bu durum sadece bizim coğrafyamızda ve tabii orta doğuda normal gibi görülüyor. Kız çocukları her işini kendi görür, erkek iki gün kadınsız kalsa açlıktan, pislikten ölür ve bu çok doğal. Neden oğlanlara bu ayrıcalık bu torpil? Ne gibi bir üstünlükleri ya da eksiklikleri var kız evlatlardan? Anne yaşlılığının garantisi olarak kı görüyor erkek evladı? Çocuğu kendi yuvasında karısı çocuğuyla huzursuz olsun ama kendisini ne zaman isterse eğlesin, abuk kaprislerine kansın. Şu oğlan anaları oğullarıyla göbek bağlarını kesse dünya daha güzel bi yer olacak.

Sarılabilir. Sen kızdığını belli ediyorsun diye sarılırken seni yokluyordur acaba bakıyor mu, nasıl bakıyor diye.
Sen kötü bakmasan belki sarılmayacak bile veya en azından sana bakmayacak.

Nesi

doğal bu davranışların? Kadın oğlu karısıyla tatile çıkınca beni de alsaydınız diyormuş. Karı koca gezmeye çıktıklarında acındırıp kendini de aldırıyormuş.

Oğlan evlatla kız evladı ayırmanın nesi normal? Koca adamı isterse ayağında sallar demişsiniz de o adamı o saatten sonra kim adam yerine koyar :)

Bu durum sadece bizim coğrafyamızda ve tabii orta doğuda normal gibi görülüyor. Kız çocukları her işini kendi görür, erkek iki gün kadınsız kalsa açlıktan, pislikten ölür ve bu çok doğal. Neden oğlanlara bu ayrıcalık bu torpil? Ne gibi bir üstünlükleri ya da eksiklikleri var kız evlatlardan? Anne yaşlılığının garantisi olarak kı görüyor erkek evladı? Çocuğu kendi yuvasında karısı çocuğuyla huzursuz olsun ama kendisini ne zaman isterse eğlesin, abuk kaprislerine kansın. Şu oğlan anaları oğullarıyla göbek bağlarını kesse dünya daha güzel bi yer olacak.
Hani bu oğullarını garanti olarak gören güruhun sonu da ne hikmetse ya huzur evi ya da ömür boyu 2.sınıf vatandaşı gibi gördükleri kızlarının yanında oluyor.

Ç
Hani bu oğullarını garanti olarak gören güruhun sonu da ne hikmetse ya huzur evi ya da ömür boyu 2.sınıf vatandaşı gibi gördükleri kızlarının yanında oluyor.
Çünkü karakterinin gelişmesine izin vermeden, duygu sömürüleriyle parmağında oynatarak büyüttükleri oğullarını zamanla karıları parmağında oynatmaya başlıyor. Halbuki güçlü, özgür bir karakter, bağımsız bir evlat yetiştirseler, anlamsız zorlama beklentilere girmeseler ömür boyu hem oğlu hem gelini tarafından baştacı edilirler.

Benim yengemin 2 oglu var. Kucuk oglu ikiz. Ikizi kiz. Ve ogullarinin ikisi de evli degil. Ne zaman gorsem ogullarini tuttugu yerde oper sarilir. Kizina da yapar ama cok cok az. Resmen oglunu gordugu her yerde her dakika kurban olurum gel kanim kaynadi opeyim der. Sapur supur da oper. Simdi oglu evlendiginde gelini senin gibi dusunebilir ama bu yapmaciklik degil. Kani kayniyor. Ben de sevgimi cok sarilarak operek gosteririm. Insanin evladina sarilip opmesi icin uygun ortami kollamasi gerekmez. Her an her yerde bunu yapabilir bence

Nesi

Bakin bu sizin dusunceniz.
Kadin kendini acindirip tatile gitmis eee ne olmus.
Hepimiz yaslanacagiz
Ben kvdem benide alin derse alir onu tatile götürür
Geri dondugumuzde basbasa cifr oteline gider basbasa yurtdisina bir safariye gider yine esimle ozel tatili mi yasarim.keza bu kendi annem icinde aynidir.
Kendimde yaslanacagim.yaslanmis biraz nazli az biraz kaprisli benide gezdirin diye inatlasan bir yasli kadinin sozune kafayi takacagima onu gezdirir sonra yine hayatima tum hızıyla devam ederim

Ya ciddi ciddi yorum yapıcaktım da öfff kendi çocuğu İşte nasıl sarılacagını seveceğini sana mı soracak

Kocalarınız sizin malınız değil bir öğrenemediniz :işsiz:

Konuyu okumadim bile ama kadinin oglu isterse 50 yasina gelsin istedigi gibi sarilir. Senlik bir durum yoktur alinma ustune

Buraya kayınvalidenizin dedikodusunu yapmaya mı geldiniz, oğlu sonuçta, sarılır sarılır. Oğlu bundan bunaldıysa da kendi aralarında bir sorun. Size ne bundan? Ağır işsizlik var galiba sizde. Kendinize kv dışında meşgale bulun. Saçma sapan konular açıyorsunuz.

Bakin bu sizin dusunceniz.
Kadin kendini acindirip tatile gitmis eee ne olmus.
Hepimiz yaslanacagiz
Ben kvdem benide alin derse alir onu tatile götürür
Geri dondugumuzde basbasa cifr oteline gider basbasa yurtdisina bir safariye gider yine esimle ozel tatili mi yasarim.keza bu kendi annem icinde aynidir.
Kendimde yaslanacagim.yaslanmis biraz nazli az biraz kaprisli benide gezdirin diye inatlasan bir yasli kadinin sozune kafayi takacagima onu gezdirir sonra yine hayatima tum hızıyla devam ederim
Ne olmuş; bir kadın kocasıyla yapmayı planladığı tatili kayınvalidesiyle yapmış. Herkesin dönünce bir tatile daha çıkmaya gücü ve zamanı var mı acaba? Ya safariye de gelmek isterse ne olacak :) genç bir çifti kapris yaparak rahat bırakmamayı neden anlayışla karşılıyoruz anlayamıyorum.

Evet biz de yaşlanacagız. Ben çocuğu bana baksın gezdirsin diye yapmadım ki. Bu evlat sevgisi mi? Ben çocuğum mutlu olsun bağımsız olsun isterim. Ben onu çok istediğim için yaptım ve benim ona karşı sorumluluklarım var, en doğru şekilde büyütmek, beslemek, okutmak gibi. Bunları karşılık bekleyerek yapmıyorum. Bazı anneler çocuklarına çok fazla sorumluluk yüklüyor ne yazık ki.

Beni gezdir diye kapris yapmak yakışıyor mu koca kadına? Elin yaşlısı 75 yaşında dünya turuna çıkar, bizimkiler 45 inde bile olsa aman bi kapris bi naz. Azıcık güclü olsun anneler kadınlar. Bu erkeğe muhtaçlığı başta biz kadınlar kabul etmemeliyiz.

Kadın oğluna sarılsın ne var ya .evlenince sadece senin mi oldu adam.ya bu kk da neler duyucam daha..

Bu konuya kıskançlık diyenler konunun tamamını okumamış bence.
Bence kıskanç olan kayınvalide.
Gözünün içine bakarak öpmek nedir nispet yapmak nedir yani ? Her dışarı çıktığınızda araması ? Tatile gittiğinizde keşke bende gelseydim demesi bence kayınvalideniz sizi benimsemiyor
Her konuda eşinizden bahsetmesi yani sizi konuların içine katmaması ?
Bu bence bi sarılma mevzusundan çok sizin hayatınıza çok fazla dahil olmak ve bunu gözünüzün içine sokarak yapmak
Bence can sıkıcı

buradaki esas problem sarılmak değil..
eşiniz annesinin oğlu neticede.
buradaki esas problem kayınvalidenizin sürekli size müdahale etmesi..
heryere kendini dahil etmesi, her yaptığınız şeye karışması...
bunu çözerseniz herşey daha kolay olur..
ve bunun çözümü eşinizde olduğu için, işiniz biraz zor diye düşünüyorum.

Aynen bence de kesinlikle aynı fikirdeyim

Oğlum benim malım demeye getiriyor kaynana. Sen hiç bir şeysin demek bu gözüne baka baka öpmesi falan. Sırtını açıp öpmesi ne yaa ben 11 yaşındaki oğlumu öpmem öyle. Yanak alın vs dururken sırt??

Tabii ki anne oğul sarılacak öpecek birbirini. Kızcağızın anlatmaya çalıştığı şey başka. Benim oğlum da evlensin, ben de öpmeye sarılmaya devam ederim ama gelinimin gözünün bebeğine de sokmam.

Bu tarz kadınlar eşlerinde bulamadığı ilgi ve hassasiyeti oğullarında arıyor. Bana göre hastalıklı bu konudaki kaynana.

Tatil konusuna gelince, ailecek planlanmış tatile ben de varım. Ama kendini zorla bizim tatile sokmaya çalışan kaynana duvara toslar. Ben de ilerde kendimi bu duruma sokmam asla. Teklif gelir ısrar edilirse de kalabalıkça bir grupla gidilir ya da yazlıkta kalınır falan. Karı koca başbaşa plan yaptıysa geri kalanlara ot yemek düşer.

Nesi

Zamanında kv şöyle böyle diyen insanların genel olarak konuşuyorum illa ki herkesin olmuş veya oluyordur buna " senden izin mi alacak ?" Diye cevap vermesi hiç hoş değil.
Kayınvalidelerin bunu kullandığını hepimiz biliyoruz benim oğlum oğlum değil mi evine de giderim istediğim kadar da kalırım ( amenna başımız üstüne) oğullarından buldukları yüzle
Kusura bakmayın ama gelinleri adam yerine koymaması bilerek şımartmalarından kaynaklanıyor. Erkek de bunu sevgi gösterisi zannediyor
Öpüyorsa öpsün falan
Tamam baba da kızını öpsün 30-40 yaşında her dakika ve misafirlerin yanında da.
Tatile gidince baba desin ki keşke bende gelseydim . Eminin bunu yapan baba yani kayınpeder olsa konu bu kadar sahiplenilmezdi. Herşeyin bir yeri var herşeyin bir zamanı insanın bi ağırlığı var
Misafirlerin içine şapur şupur öpmek nedir?
Yani bunlar normal şeyler değil.

Sizde çok güzel cevaplamışsınız .

Sanırım 'sana mı soracak yılan gelin' şeklinde cevap verenler yazının tamamını veya eski konusunu okumadı:KK45: Veya burdakiler de geleceğin ağır oğluşçu kaynana adayları:lülülü:

Zamanında kv şöyle böyle diyen insanların genel olarak konuşuyorum illa ki herkesin olmuş veya oluyordur buna " senden izin mi alacak ?" Diye cevap vermesi hiç hoş değil.
Kayınvalidelerin bunu kullandığını hepimiz biliyoruz benim oğlum oğlum değil mi evine de giderim istediğim kadar da kalırım ( amenna başımız üstüne) oğullarından buldukları yüzle
Kusura bakmayın ama gelinleri adam yerine koymaması bilerek şımartmalarından kaynaklanıyor. Erkek de bunu sevgi gösterisi zannediyor
Öpüyorsa öpsün falan
Tatile gidince baba desin ki keşke bende gelseydim . Eminin bunu yapan baba yani kayınpeder olsa konu bu kadar sahiplenilmezdi. Herşeyin bir yeri var herşeyin bir zamanı insanın bi ağırlığı var

Öpüyorsa öpsün falan

burda amaç az çok belli zaten. Benim kayınvalidem de eşime sarılır öper ama bir güne bir gün aklımdan rahatsız olmak geçmedi. Neden? Çünkü normal sarılıyor öpüyor kadın. Benimki de açıp sırtını öpse, sarılıp gözlerimin içine baksa aaa napıyo manyak derim :D ama yani bu konuda en küçük problem bu bence. Yok tatile gelmek istemeler, yok biz gezerken benide alın diye emrivakiler, anneler gününde SEN gel oğlumlar. Bunlar fena işte

Back
X