• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv durduk yere esinize sarilir mi?

Kıskanç kaynana işte. Benimki de eşimi böyle durduk yere gereksiz yerde sever. Sevsin öpsun tamamda sevmenin de bir şekli vardır. Kocaman adamın poposuna vurularak sevilir mi ya.

Bazı arkadaşlar demiş ya oğlu değil mi sevsin diye. Ben yanlış buldum bu tavrı. Olay oğlunu sevmesi değil ki. Sevdikten sonra geline bakması.

Kaynana sinir bozucu. Benimki de önceden sürekli arar her şeye karışırdi ama her şeye. Eşim de artık sinirlenmeye başlamıştı. Hiç bir zaman çok arıyor demedim eşime. Sonuçta kendi de farkediyor dedim. Güzellikle kaynanayi yola getirdim. Artık 3 gunde 1 kere arıyor. Kıskançlıgin üzerinde durmak seni zor durumda bırakıyor. Çünkü karşıdaki insan daha çok kıskanmaya seni huzursuz etmeye devam ediyor. Benim gibi hiç tinlamamak daha mantikli. Eninde sonunda su akıyor yolunu buluyor.

Madem o senin yanında oğlunu seviyormus. Sen de kaynananin yanında oğlunu sev. Ben sırf kaynana yanında kocacim seni seviyorum vs demişimdir opmusumdur. O seviyorsa ben niye sevmim allah allah

sevgiyi gösteriş şekli abartılı olabilir gelini kıskandırmak istiyor olabilir de gelin niye kıskanıyor belli ediyor ve üstelik yapmacık olduğu kanısına varıyor onu anlamadım
oğulları olan anneler sevgimizin doğal mı yapmacık mı olduğunun ölçütü gelinlere kalsa rahatsız olmayacaklar mı?
Sizce opme yerleri (boyun, sirt) 30 yaşında bir adam için normal mi? Gelin dediğiniz kişi yani eşi, kiskanmaktan ziyade bu abartiya anlam verememis. KV diger yaptıkları da zaten birçok şeyi açıklıyor.. Allah eşine sabır versin :)

Sizi bu konuda cok iyi anliyorum benimde basimda oyle kv var sagolsun benim gicik oldugum kim varsa onlarla konusurken gozumun icinde bakar guler esim elini opup sarilirken gozume bakar yuzum asik gitsem mutlu olur bence boyle durumlarin iyi yada kötü degerlendirilmesi yapanin niyetine bagli niyeti temiz olsa rahatsiz olmazsin gözünün icine baktigina gore seni gicik etmeye calisiyor
Burada aslında kızılan nokta sevgisi değil zaten kimse anne evlat sevgisine karışamaz ama tavır çok önemli.. tavır yanlış..sevgiyi gösteriş şekli ve birazda amacı farkli

Merhaba arkadaslar. Sorum tam olarak bu. Kayinvalideniz durduk yere esinize sarilir mi? Dun kv nin evindeydik aksam. Esim ayaktaydi kv geldi salona. Esim birsey sordu su an hatirlayamiyorum ama muhabbet olsun diye birseydi sanirim. Kv cevap vermeden esime sarilmaya calisti. Esim dur anne ne yapiyorsun soruma cevap versene deyip kendini geri cekti. Sarilacagim ogluma dedi. Sarildi bana bakti yine. Yine diyorum onceki konumda da vardi buna benzer birsey. Esim hemen cekti kendini. Konusma devam etti.

Arkadaslar otuzuna gelmis bir adama cocuk gibi davranmak neyin nesi ben anlayamiyorum. Soru sorulunca sarilmak da nedir. Ne bu gosteris meraki. Ilgiye mi hasret kadin. Ama bunu karsilamanin yolu dogru mu. Hatta bir defasinda gorumcem bile demisti ki annem kardesimi cok sever onu gereksiz simartiyor olumsuz davranislarinin sebebi hep annem demisti.

Edit: onceki konum, olaylar
Simdi sorunum su ki arkadaslar benim esimin bir de kiz kardesi var. Yani kayinvalidemin bir kiz bir erkek evladi var.

Anne evlatlarini sever bu cok normal ve olmasi gereken birsey. Ama soyle ki kv bir kez olsun kizini oglunu sevdigi sevmez. Yani boynundan opmeler acip sirtindan opmeler filan. Bunlar normal mi? Hergun esimi arayip gununu anlatir ve sorar sen ne yapiyorsun diye. Olur da aradiginda disardaysak butun ayrintilari ogrenene kadar defalarca sorar.
Anneler gununde bize cagirdik arayip. Esime telefonda diyor ki ben gelmeyim sen gel. Eee ben neciyim acaba?

Kiziyla bir arkadasi gibi iletisimi varken esimi bebek gibi seviyor. Esimi operken de gozumun icine bakiyor. Kizina bir kez olsun kurban oluyum demez ama esimi kurban ola ola sever. Esime sarilir oper doner doner tekrar oper ve benimle gayet resmi tokalasir. Ben en ufak bir saygisizlik yapmadim ustelik.
Bize gelir haftada iki uc kere iyice aliskanlik haline getirdi artik. Abartmiyorum gidene kadar oturur oper kalkar oper. Mic mic. Artik sinirime dokunuyor. Benim babam gelince boyle davransa acaba hos olur mu.

Esimin kardesinin bir cocugu var mesela. O gorumcemin ve esinin cocugu kv nin dilinde. Ama bizim daha meydanda olmayan ve kv nin her firsatta laf soktugu cocuk sadece esime ait simdiden. X in cocugu olsa artik falan filan.

Sizce bu durumlar normal mi arkadaslar.

Bir de hergun bi kere kesin arar esimi. Bi sebep bulur arar. Bulamazsa ne yapiyirsun bugun evde misin diye arar. Ne yaptin diye arar. Ben yuruyuse gidiyorum haberin olsun diye arar. Benim kv esini sevmiyor. Yillardir zorla katlandigini anlatir da anlatir. Ne olsa esinin yerine oglunu koyar. Soyle ki. Bi bahcesi var bir saat uzak mesafede. Oraya esiyle degil ogluyla gitme planlari yapar mesela. Esim cok uyumsuz kafa dengi degil der. Biz esimle tatile gidince arar ben de gelseydim der. Kocasi evde kalacak o bizim pesimize takilacak. Ve inanamazsiniz bunlari ogluna yani esime oyle guzek empoze etmis ki esim sadece acır annesine. Ben de dayanamadim birgun dedim ki esime annene aciyacagina kendine aci kardesine aci. Annen sizi sevgisiz bi babayla buyumek zorunda birakmis dedim. Ama annesi surekli dert yanar. Adam sevgisizdir kaba sabadir ama bi zarari yok. Evde is bile istemez. Biz bugun kv ye gel bizde yasa desek kosa kosa gelir. Esim annesi zirlaninca hic icime sinmiyor babamla yasaman demisti. O an kv bana bakip dedi ki gulerek bak esin kv lenle birlikte yasamani soyluyor sana. Bu ve niceleri var. Bir insan kendisine uygun olmayan birisiyle evlenmis olabilir. Yada sonradan da pisman olmus olabilir ama bu yil olmus ogluna dert yanip acisini benden cikartmak ne kadar dogru. Su an yaptigi tek is bizim hayatimiza burnunu sokmak bizim ne yaptigimizi ne aldigimizi nereye gittigimizi takip edip huzurumuzu kacirmak. Disari gezmeye cikiyoruz kv ariyor sikiliyorum diyor hop onu almaya gidiyoruz. Falan filan sonu gelmiyor.
Oğlum şuan yanımda uyuyor 7 aylık bi an büyüdüğünü düşündüm evet severim istediğim gibi severim buda kimseyi ilgilendirmez.ha bunu sizin gözünüze sokmak için yapıyorsa sizde ciddiye almayın canım büyütmeyin içinizde doldurnayın. Amann annesi deyin geçin.Ayrıca zırlanınca kelimesini yakıştıramadım hoş değil.

Kv cevap vermeden esime sarilmaya calisti. Esim dur anne ne yapiyorsun soruma cevap versene deyip kendini geri cekti. Sarilacagim ogluma dedi.

Ne kadar büyütülüyor bu tarz konular kk kadınları tarafından yahu. Asıl saçmalayan eşin bence. Annesini küçük düşürmüş. Abim de 35 yaşında ama amnem ananem hepsi çocuk gibi sever ne var ki bunda? Eşimin annesi tuhaf gelmez bana gayet normal. Oğlu yani 30 da olsa 50 de olsa.

Ya ana olunca anlaşılıyor bazı şeyler bilmiyorum ama bende öperim galiba severim öpmeyi oğlum değil mi :) ha utanırım zırt pırt gelinin yanında yapamam belki gözüne baka baka komik saçma gelir kıskandırmak için yapar gibi o kv nin biraz basitliği diyim ne diyim:))

Çocuklarımı istediğim gibi seveceğim,abes bir sevme olmadıktan sonra gelinler kusura bakmayacak artık.Çok ters geliyorsa kendi sevmez çocuklarını,gelinine jest olur.
Evlatlar evlenince evlatlıktan çıkmıyor.Bu ne yani,sarılmasa soğuk,sarılsa mıç mıç,kimi der kv çocuklarına yemek yapmazmış,kimi der yemek seçiyor,anası çok şımartmış.Kendilerine rastlamasa adam mahvolacaktı sanki...

düşüncelerinizde fesatlık var. kendinize dert arıyorsunuz siz resmen. hayata biraz pozitif bakın ya.
ben istersem 60 yaşına geleyim annemin yanında yine ana kuzusu moduna geçeceğime eminim.
ona dokunmadan duramam.
sizin de kayınvalidenizin oğluna hangi yaşta olursa olsun sarılmak istemesi çoooookkkk normal.
esas adamın annesini itmesi garip.
sevgisini gösteren paylaşan bir ailede büyümediniz diye herkesi öyle zannetmeyin.
kafaya takacak dert mi bu şimdi? kendinize başka uğraşlar bulmanız gerek. her seye kulp bulmaya calisan sorun yaratan insan iticiligi bu resmen.

Sürekli mıc mıc öpen sevgi dolu insanlar var, bu garipsenecek bir şey değil. Fakat sadece oğluna sevgi pıtırcıklığı yapıp kızına aynı ilgiyi göstermemesi çok üzücü. Klasik erkek çocuğa daha fazla sevgi veren anne modeli. Onun dışında oğlunun da annesini ittirmesi hiç doğru olmamış. Siz karışmayın.

Sarilsin oğluna ne zararı var ki? Her gün oğlunu aramasinin nesi kötü? Siz bugün bosansaniz o ölene dek annesi. Benim de kızım var 50 yaşına gelse de bin kez sarilirim. Elin oglu laf edecek ağzını yirt arim. Bir koca bulduk mi buldumcuk olmayalim bizden önce anneleri ailesi de vardı unutmayalım. Kocis kocis diye delirme yerine faydali işlerle meşgul olsak ta millete sarmasak ne hoş olur

Biz evlenmeden once boyle degillerdi ki. Ne zaman evlendik annesinin oglunu sevecegi tuttu. Orda burda orasini burasini acip sevmek sokak ortasinda boynuna yaslanip koklamak opmek ve bi sure o sekilde kalmak cok mu normak ki insanlar bu kadar acimasiz elestiriyorlar anlamadim.
Ben de normal bulmadım. Kadın oğlu evlenince, hep kocasının yerine onu koyduğundan garip bir psikolojiye girmiş. Kocanız da çok pasifmiş. Bunu anlar insan yani. Ben izin vermem annemin babamın beni öyle çok öpmesine falan mesela öyle bir şey yapsalar. Hele kıyafetten bir yerimi açıp öpmek... Boynunu öpüp, koklayıp yaslanmak... Sevgilisi zannediyor herhalde kendini.
Ben olsam aah aah Freud olsaydı da bir görünseydiniz ana oğul ama şimdi ki psikologlarda iş yok derdim. Sonra kocan sen benim anneme ne diyorsun der ama :D Desin napalım.
Ayrıca eşinizin babası hep öyleymiş. Annesini çekip kurtarası geliyorsa bir zahmet bunu evlenmeden yapsaymış. Sizin üstünüze kuma getirir gibi değil.

Sizce opme yerleri (boyun, sirt) 30 yaşında bir adam için normal mi? Gelin dediğiniz kişi yani eşi, kiskanmaktan ziyade bu abartiya anlam verememis. KV diger yaptıkları da zaten birçok şeyi açıklıyor.. Allah eşine sabır versin :)
bana göre de uygun değil daha önce de söyledim abartı diye ama bunun kararını ve tepkisini gelin değil eşi vermelidir.sonuçta eş küçük bir çocuk değil ki onu koruyalım.bir de yazıya dikkat ettiniz boyun sırt bölgesine gelene kadar sadece sarılmasından yakınmasından anlatmış.son paragraflarda sırttan bahsetmiş.ve konu başlığı ney "kv durduk yere oğluna sarılır mı" bu konu başlığı bile gelinin neye taktığını gösteriyor.konu sahibi bunu kendini kıskandırmak için yaptığını söylüyor.benim çıkarttığım ikisi arasında rekabet var bu normal değil.ne kaynana açısından ne de eş açısından normal değil.kuma değiller ki bunlar bi anne sarılarak oğlunun eşini kıskandırmaya çalışıyor eş sarılmadan rahatsız.sarılmadan diyorum uzunca sarılmadan bahsetmiş.başlıkta bu.
kıskandırmaya çalışıyorsa demek ki kaynana kıskandığını hissetmiş devam ediyor.yoksa niye oğluna sarılıp onun gözünün içine baksın.anneye bak eşe bak.
birde sevgiyi ölçen samimiyeti ölçen bir aletimiz var mı.sevgisi yapmacık demiş.neye göre bir annenin sevgisine yapmacık diyor.bunun kıstası hiç kimse olmamalı.rahat olsa kıskanmıyor olsa o da gülüp geçse espriye vursa emin ol eğer "amaç kıskandırmaksa" kaynana vazgeçer.diğer yaptıklarında kaynana haksız ama eşin takıldığı bu değil ki bu olsa ona göre başlık açar.
benim annem değil oğullarını kızlarını bile sarılıp öpmez.hiç görmedim annemden.ama yapsaydı da bunu söylemek kocama değil bana düşer hele annenin sevgisi yapmacık demesine de bozulurdum.buna eşim karar vermemeli.her şeye takılır herşeyden bir sonuca uluşmaya çalışır her insanda art niyet ararsak hayat cehenneme döner.

E yok artik ya...kadina annesine sapik muamelesi yapacak kadar mi tirlattiniz.Anne o ya...istedigi zaman arar..istedigi zaman sarilir..bahane bulmasina gerek yok.bende hergun 1 saat annemle konusrum.kim ne karisir buna ne hakla.haddinizi bilin artik biraz..kv arasa suc.aramasa suc.sevse suc sevmese suc

benimki arada annesinin dizine yatar. ben de öteki tarafa geçer dizine yatarım.

bence siz acilen psikoloğa görünün.

Kv durduk yere eşime sarılmaz. Soğuktur biraz. Ama sarılsa da bu beni etkilemez herhalde.

Yalnız arkadaşlar, konu sahibi bir anne oğluna sarılamaz bu çok yanlış dememiş. 1000 tane mesaj okudum o şekilde. Konu sahibi kv sinin ona hasetlik yaptığını onun gözüne sokmak için sarıldığını hissediyor. Bu da herkesi rahatsız eder tabi.

Kv eşime sarılırken bana sinsi sinsi baksa diye yorumlayayım o zaman, kv mle konuşurdum. Derdim ki, anne eşim seni çok seviyor. Ve ben sana olan anne düşkünlüğünden çok memnunum. Çünkü bende anneme çok düşkünüm. Sen böyle gelip eşime sarılıyorsun benim çok hoşuma gidiyor. Keşke herkes oğluna böyle sıcak davransa derdim

Ben de 20 yaşındaki erkek kardeşimi hala bebek gibi seviyorum :-) ne yapayım kanım kaynıyor çok seviyorum :KK68:

Ha 40 yaşına gelir yine severim gibi geliyor bana ama karısının yanında yapmam kıskanır da başıma iş alırım :confused:

Back
X