• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv elini öptürmedi ?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.137
30.500
798
35
merhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?

Sehpa tasimak gelinlerin gorevi degil.o gelinken kendine gorev edinmişse bu sizi baglamaz.burada zaten bir sorun oldugu belli. Elini opturmediyse sizde bundan sonra elini opmezsiniz.elini degerli goreyim derken aslinda opulmeyecek bir ele sahip oldugunu anlatmis size bu tavriyla.sizi bilmem ama ben zaruri durumlar diainda biraraya gelmezdim

Valla ben kv nin elini öpmek bile istemiyorum. Keşke öpmek zorunda kalmasam!!!!

Elini öptürmemesini değil sana yapılan hareketleri dert et bence. Gelin yapsın, gelin etsin vs. Sen onun hizmetçisi değilsin. Bi zahmet kendini o konuma düşürme!
Evet resmen çocuklar sehpahalatı taşırken gelin taşısın siz bırakın dedi ya

Sehpa tasimak gelinlerin gorevi degil.o gelinken kendine gorev edinmişse bu sizi baglamaz.burada zaten bir sorun oldugu belli. Elini opturmediyse sizde bundan sonra elini opmezsiniz.elini degerli goreyim derken aslinda opulmeyecek bir ele sahip oldugunu anlatmis size bu tavriyla.sizi bilmem ama ben zaruri durumlar diainda biraraya gelmezdim
Işte böyle aile toplantılarında biraraya gelmek zorunda kalıyoruz işte

merhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?
Bir daha elini opmezdim

Öpmeyin elini, daha iyi değil mi? Kim bilir nerelerine elledi, yıkadı mı yıkamadı mı filan. Şu el öpme adetinden oldum olası hazzetmedim, anamın babamın hariç kimsenin de elini öpmem. Temizlik alışkanlığını bilmediğiniz insanları
öpmeyin yav.

Back
X