doğru söylüyorsun o zaman biraz politik olma konusunda çalışmam gerek... ve de aldırış etmemeyi öğrenmeliyim sanırsamhah işte bu noktada da politik olacaksın. eşin mesela gelip "annemin elini öpmemişsin ya da uzatmış tokalaşmamışsın" mı dedi. sen de diyeceksin ki "ayy aşkım o kalabalıkta farketmemişim hem zaten annen elini öptürmeyi sevmiyo biraz da ondan yoksa kendi annem gibi seviyorum bi sorunum yok biliyorsun" gibi cevaplar vereceksin ama yine aynısını yapacaksın.
bak dikkat ettiysen kayınvalideler çok politik davranıyor bu şekilde. yapacağını yapıyorlar sonra da "ayy kötü niyetim yoktu ben şöyle düşünerek yaptım ayy ben gelinimi severim üzüldüm şuan" falan diyorlar. böylece oğulları da saf saf susuyor. sen de öyle davran.
hiç lazım değil... derdim de deil ama 10 kişiye sarılır el uzatınca dikkatimi çekti haliyleöpme sende bir daha elini çok lazım sanki kv'nin eli
hiç lazım değil... derdim de deil ama 10 kişiye sarılır el uzatınca dikkatimi çekti haliyle
aynen takarsam düşünmekten bunaltıya greceğim iyiceoda onun terbiyesizliği de geç canım çok takma kafana
normalde tasımazdım ama öyle deyınce insanların içinde heE ne guzel iste... öpmeyin. Elinize bir sey mi geciyor opunce? Zorunlu hallerde misafir gibi gidin kalkin. Sehpa falan da tasimayin bir daha.
eşim o an orada değildi. bir sürü aile büyüğünün içinde söyledi onların yanında kv ye cevap vermek istemedim bende... sonrasında anlattım ama eşime...gelin var o taşır ne demek yaa, sende taşıdın yani paşa paşa, en olmadı eşine bi bakış çakıp topu ona atabilirdin
Bu mesafe denilen şeyi ben koymaya calistikca ağır sözlere imalara hakaretlere hatta hayatıma mudahelelere uğruyorum.nasıl olacak bu iş iyice bunalıma girdim"ME-SA-FE" koyun aranıza..
Bu mesafe denilen şeyi ben koymaya calistikca ağır sözlere imalara hakaretlere hatta hayatıma mudahelelere uğruyorum.nasıl olacak bu iş iyice bunalıma girdim
eşinizi ikna edin politik davranın ama bu süre zarfında da ve istediğiniz yere tayin aldırın sizin hayatınıza müdehale etmeye hakları yok bu konuda taviz vermeyin kendinizi suçlu da hissetmeyinArkadaşlar yeni konu acamadim buradan danışmak istiyorum.ben 3 yıldır evliyim ve öğretmenim eşimin memleketinde yaşıyoruz burası ilçe küçük bir yer okulum çok uzak ve sıkıntılı 3 yıldır ağzımı açmadan günde 2 saat gittim geldim.kendi ailemse 5 saatlik uzaklıkta ve çok güzel bir ilçede yaşıyor.eşimle ben oraya tayin istemeyi düşünüyoruz.kayınvalidem gorumcem ve eniştem asla kabul etmiyorlar ve giderseniz bizi unutun diyorlar.bizim hayatımıza bu kadar müdahale etme haklarının olmadığını bilerek kalplerini de kırmadan nasıl tayin isteyebilirim bana fikir verin lutfen
Esim de istiyor buradan gitmeyi.bir tarafım sen yokken de onlar hayatına devam edecek sana mı güvendikle diyor, bir tarafımda kadın yaşlı bugün var yarın yok üzülmesin diyor. Çok arada kaldım hayırlısı ne ise o olsun demekten başka çare yk sanirimeşinizi ikna edin politik davranın ama bu süre zarfında da ve istediğiniz yere tayin aldırın sizin hayatınıza müdehale etmeye hakları yok bu konuda taviz vermeyin kendinizi suçlu da hissetmeyin
Önce kendinizi düşünün hayatta daimaEsim de istiyor buradan gitmeyi.bir tarafım sen yokken de onlar hayatına devam edecek sana mı güvendikle diyor, bir tarafımda kadın yaşlı bugün var yarın yok üzülmesin diyor. Çok arada kaldım hayırlısı ne ise o olsun demekten başka çare yk sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?