Kv elini öptürmedi ?

doğru söylüyorsun o zaman biraz politik olma konusunda çalışmam gerek... ve de aldırış etmemeyi öğrenmeliyim sanırsam

E ne guzel iste... öpmeyin. Elinize bir sey mi geciyor opunce? Zorunlu hallerde misafir gibi gidin kalkin. Sehpa falan da tasimayin bir daha.

senin yerinde olsam sadece bu olay için söylemek gerekirse sehpa falan taşımazdım, genel olarak ise ben de ona buz gibi davranırdım o uğraşsın bana kendini sevdirmeye

E ne guzel iste... öpmeyin. Elinize bir sey mi geciyor opunce? Zorunlu hallerde misafir gibi gidin kalkin. Sehpa falan da tasimayin bir daha.
normalde tasımazdım ama öyle deyınce insanların içinde he
gelin var o taşır ne demek yaa, sende taşıdın yani paşa paşa, en olmadı eşine bi bakış çakıp topu ona atabilirdin
eşim o an orada değildi. bir sürü aile büyüğünün içinde söyledi onların yanında kv ye cevap vermek istemedim bende... sonrasında anlattım ama eşime...

Arkadaşlar yeni konu acamadim buradan danışmak istiyorum.ben 3 yıldır evliyim ve öğretmenim eşimin memleketinde yaşıyoruz burası ilçe küçük bir yer okulum çok uzak ve sıkıntılı 3 yıldır ağzımı açmadan günde 2 saat gittim geldim.kendi ailemse 5 saatlik uzaklıkta ve çok güzel bir ilçede yaşıyor.eşimle ben oraya tayin istemeyi düşünüyoruz.kayınvalidem gorumcem ve eniştem asla kabul etmiyorlar ve giderseniz bizi unutun diyorlar.bizim hayatımıza bu kadar müdahale etme haklarının olmadığını bilerek kalplerini de kırmadan nasıl tayin isteyebilirim bana fikir verin lutfen

Bu mesafe denilen şeyi ben koymaya calistikca ağır sözlere imalara hakaretlere hatta hayatıma mudahelelere uğruyorum.nasıl olacak bu iş iyice bunalıma girdim

Biraz duygusuz olmaya bakın ozaman söylediklerini hiç umursamamaya çalışın siz zaten tepki vermeyip mesafenizi de koyunca onlarda susarlar belki

eşinizi ikna edin politik davranın ama bu süre zarfında da ve istediğiniz yere tayin aldırın sizin hayatınıza müdehale etmeye hakları yok bu konuda taviz vermeyin kendinizi suçlu da hissetmeyin

eşinizi ikna edin politik davranın ama bu süre zarfında da ve istediğiniz yere tayin aldırın sizin hayatınıza müdehale etmeye hakları yok bu konuda taviz vermeyin kendinizi suçlu da hissetmeyin
Esim de istiyor buradan gitmeyi.bir tarafım sen yokken de onlar hayatına devam edecek sana mı güvendikle diyor, bir tarafımda kadın yaşlı bugün var yarın yok üzülmesin diyor. Çok arada kaldım hayırlısı ne ise o olsun demekten başka çare yk sanirim

Önce kendinizi düşünün hayatta daima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…