Yok Saydı beni resmen şok oldumSende ne yapacağını çok iyi biliyorsun :) öpme gitsin yav, hayırdır gelin dediğinde de su gün elinizi öpmek istedim geri çektiniz diyiver. Ayhhhh nedir şu gelinlerin kv'den çektikleri !!!
Evet resmen çocuklar sehpahalatı taşırken gelin taşısın siz bırakın dedi yaValla ben kv nin elini öpmek bile istemiyorum. Keşke öpmek zorunda kalmasam!!!!
Elini öptürmemesini değil sana yapılan hareketleri dert et bence. Gelin yapsın, gelin etsin vs. Sen onun hizmetçisi değilsin. Bi zahmet kendini o konuma düşürme!
Işte böyle aile toplantılarında biraraya gelmek zorunda kalıyoruz işteSehpa tasimak gelinlerin gorevi degil.o gelinken kendine gorev edinmişse bu sizi baglamaz.burada zaten bir sorun oldugu belli. Elini opturmediyse sizde bundan sonra elini opmezsiniz.elini degerli goreyim derken aslinda opulmeyecek bir ele sahip oldugunu anlatmis size bu tavriyla.sizi bilmem ama ben zaruri durumlar diainda biraraya gelmezdim
Ilk gördüğü günden beri böyle terslik var hafifdaha önce aranizda herhangi bi sorun yok muydu? derdi neymis?
Daha önceden de hafif böyle tavırları vardıBunu ilk defa mi yapiyor?
Bir daha elini opmezdimmerhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?
Daha önceden de hafif böyle tavırları vardı
Ilk gördüğü günden beri böyle terslik var hafif
Çok kalabalıktı etraf görmedi o YüzdenEşin annesinin bu tavrını gördü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?