Kv eşinin çocuğu olmayabilir dediiii...

hep 10 aylar beni korkutmuştur
eşimin 10. ayda azosperm olduğunu öğrendik
bazen ara ara düşünmüşümdür
çocuğumuz olmuyor tam korunmadığımız zaman
sonra zaten yok şimdi değil diyordum
sonra öğreniyorsun
ve benimde yumurtalıklarımda sıkıntı var galiba

Walla bilimsel bir gerçekliği olmasada dürtüsel bir şekilde bende bunu düşünüyorum kızımda çok ateşleniyor sık sık ve ilerde çocuk sahibi olmasında sıkıntı olur mu diye istemsizce aklıma geliyor annemle bu konuyu konuştuğumda ben ufakken çok antibiyotik iğne vs tedavi olduğumda aynı şeyleri o da düşünürmüş.. Kısaca garip değil böyle düşünmesi hemen yargılamamak lazım.. Hamile kaldığınızda bir anne olarak içi rahatlayacak... Bunda ne kötülük var.. Hüsnizan da bulunmak lazım..

hep 10 aylar beni korkutmuştur
eşimin 10. ayda azosperm olduğunu öğrendik
bazen ara ara düşünmüşümdür
çocuğumuz olmuyor tam korunmadığımız zaman
sonra zaten yok şimdi değil diyordum
sonra öğreniyorsun
ve benimde yumurtalıklarımda sıkıntı var galiba
Ee oldu mu bebeğiniz?
Kaç aylık evlisiniz?

Walla bilimsel bir gerçekliği olmasada dürtüsel bir şekilde bende bunu düşünüyorum kızımda çok ateşleniyor sık sık ve ilerde çocuk sahibi olmasında sıkıntı olur mu diye istemsizce aklıma geliyor annemle bu konuyu konuştuğumda ben ufakken çok antibiyotik iğne vs tedavi olduğumda aynı şeyleri o da düşünürmüş.. Kısaca garip değil böyle düşünmesi hemen yargılamamak lazım.. Hamile kaldığınızda bir anne olarak içi rahatlayacak... Bunda ne kötülük var.. Hüsnizan da bulunmak lazım..
Ya kötü düşünmüyorum zaten ama ya ağız arıyor yada gerçekten korkuyor..
Bide onu sorarken özele de giriyor.. Çaktırmadan..
İnşaallah bileğimiz yoktur ikimizin de ❣

Kızlar nolur bi bakın... Eşim bu ara hasta yani nezle ama ateşi falan da var.. Bakıyorum ben akşamları gündüz işe gidiyor mecburen o halde...
Dün iftardaydık bi yerde eşimin yanında kv dedi ki "bu küçükkende çok ateşlendi korkuyorum ben bundan 39-40 a çıkardı ateşi soğuk suya sokardım duman bile çıkardı üstünden dedi." Bebek olmazmı acaba falan dedi işte..
Eşim ona kızdı falan işte...
Bende dedim ki anne Allahtan gelen öyle olursa napalım..
Beni korkutmaya mı çalışıyor hani hemen çocuk yapalım diye?
Zaten bişeleri yok bunların dedi yani korunmuyolar manasında dedi ağız aradı yani bende ne biliyosun anne dedim..( korunuyoruz gibi zannetsin istiyorum yoksa evham yapacak eşime bana baskı olcak ister istemez)
Eşime dedim ki ramazanda tutar inşaallah olmazsa ikimiz beraber gideriz ikimiz de test yaptırırız dedim.. Allah vereceği Zaman'ı bilir dedi...
Bana bi akıl verin nolur....[/QUOTE

Erkek annesi diye bu kadar da ozelinize girmesi cok buyuk saygisizlik ya cidden agzinizdan laf almaya calisiyor ayip denen birsey var sanane korunuyorsa yada korunmuyorsa, her halta karistiniz bir yatak odasina karismayin su evli cocuklarinizin.
Siz kv denin doldurusuna gelmeyin bana kalirsa.

Ne var olabilir ki?
Allah korusun ya..
Korkutmak istemem sadece bir tahmin
Böyle saçma bir sebebe baglamasi normal bir insan icin çok garip
Ama dengesiz lafını sözünü pek bilmeyen biri ise o Zaman anlaşılabilir
Neyse çok takılma bence kalbine de kotu seyler getirme doktora gidince iciniz rahat eder şimdi herkesin öyle hemen pat diye çocuğu olmuyor zaten yetip içtiklerimiz vücut dengemizi bozdu

Korkutmak istemem sadece bir tahmin
Böyle saçma bir sebebe baglamasi normal bir insan icin çok garip
Ama dengesiz lafını sözünü pek bilmeyen biri ise o Zaman anlaşılabilir
Neyse çok takılma bence kalbine de kotu seyler getirme doktora gidince iciniz rahat eder şimdi herkesin öyle hemen pat diye çocuğu olmuyor zaten yetip içtiklerimiz vücut dengemizi bozdu
Biraz garip
Ya mesela elimde kayısı var içini açmışım yiyorum yanı herkes yiyor bana diyo ki onu ye
Yok ben maske yapacaktım zaten :63:
Böyle genelde herseye konuşur ne yazıkki :işsiz:

bu kendini bilmezlerr ! benimde erkek kardeşim 8-9 yaşlarında kabakulaktan ateşlendi millet bu büyürse çocuğu olmaz dedi zavallı annem naasıl sıkıntı alır hala.. kardeşim bekar ve annem o evlenip çocuk yapana kadar içerler gibi

densiz densiz konuşturmayın insanları. benim eltimle k.biraderim 5 senelik evliler ve biz çocukları olmuyor mu yoksa istemiyorlar mı bilmiyoruz bile. çünkü biraz marjinal diyebileceğimiz tipler kendileri =) açıkçası ilgilenmiyoruz da. hayat onların hayatı. k.validem in de bir sefer sitem ettiğini veya arkalarından konuştuğunu duymadım. en azından bizim yanımıza =) doğrusu da budur bence. bunlar hassas konular. o bizim bileceimiz iş de konuyu değiştir. hayır çocuk istemiyor da olabilir çiftler. nedir yani bu baskı?

bu kendini bilmezlerr ! benimde erkek kardeşim 8-9 yaşlarında kabakulaktan ateşlendi millet bu büyürse çocuğu olmaz dedi zavallı annem naasıl sıkıntı alır hala.. kardeşim bekar ve annem o evlenip çocuk yapana kadar içerler gibi
Öyle ya bi susmazlar mı ya denecek laf mı..
Allah verir inşaallah hayırla hepimize ❤️
Sen dua et başka bişeye gerek yok dedim ....

densiz densiz konuşturmayın insanları. benim eltimle k.biraderim 5 senelik evliler ve biz çocukları olmuyor mu yoksa istemiyorlar mı bilmiyoruz bile. çünkü biraz marjinal diyebileceğimiz tipler kendileri =) açıkçası ilgilenmiyoruz da. hayat onların hayatı. k.validem in de bir sefer sitem ettiğini veya arkalarından konuştuğunu duymadım. en azından bizim yanımıza =) doğrusu da budur bence. bunlar hassas konular. o bizim bileceimiz iş de konuyu değiştir. hayır çocuk istemiyor da olabilir çiftler. nedir yani bu baskı?
Ya ne kadar yakın davranırsan o kadar sınırı aşıyorlar...

Back
X