Kv eşinin çocuğu olmayabilir dediiii...

Ne biliyim yaa zaten üzülüyorum bide üstüne geldi :KK42:
Allahtan olana razıyız... Rabbim imtihan etmesin:cry:
Suan ne hissettiğini çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum. Bana da baskı yapılıyor. Birkaç gün önce kayınvalıdem gene bunlarla ilgili böyle sorular sormaya başladı. Bende dedim ki lütfen artık sorma böyle şeyler dedim ayıp dedim. Benim kendi ailemsormuyor bana sende sorma dedim. Benim elimde olan bişey değil bi dedim. Allah bilir dedim sert bir dille. Allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize.

Atesle bi alakasi yok cocugun bosver sen kaynani iste oda cahil ole sanio benimde esimin atesi ciktiginda hastanede aliyoruz solugu serum yiyo yinede dusmuo dus alio yinede dusmuo benimde aresim 37lerdedir cok nadir 36ya duser kafana takma kuzum sen.

belki de kv niz birşey biliyordur ?
niye hemen korkutmaya çalışıyor dediniz ben yazının devamın da bişiler var ve bana söylemedi demenizi bekliyordum
öncelikle çocuk istiyorsanız çaktırmadan kendilerinizi kontrol edin yani önce siz muayene olun sonra eşiniz
eşinize baskı yapmayın hemen içinizi de karartmayın ama çok ateşlenirdi suya sokardım duman çıkardı gibi bir lakırdı doğru olma ihtimali var mı? çizgi film mi bu dünya suya soktuğunda duman çıksın
bence kv niz birşeyler biliyor olabilir
ama siz içinizi karartmayın belki de gerçekten lakırdıdır

Suan ne hissettiğini çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum. Bana da baskı yapılıyor. Birkaç gün önce kayınvalıdem gene bunlarla ilgili böyle sorular sormaya başladı. Bende dedim ki lütfen artık sorma böyle şeyler dedim ayıp dedim. Benim kendi ailemsormuyor bana sende sorma dedim. Benim elimde olan bişey değil bi dedim. Allah bilir dedim sert bir dille. Allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize.
Amin inşaallah Can'ım benim.. Senin ne kadar oldu isteyeli?
Ben korunmuyoruz demediğim için o kadar üstüme gelemiyorlar.. Korunuyorum sanıyor..

Acik acik solim ilk basta adetim duzensilestiginde kayin validemde benimle birlikte geliodu doktorun odasina bile giriodu doktor tanio deyip .benim bi sorunum olmadini doktordan duyunca ogluna yuklenmeye basladi test yaptircan karinda sorun yok sende yaptircan gibisinden esim yaptirmadi hic bende hep isrwr kiyamet yine yaptirmadi sonra diye erteldi .nasipte varsw oluyo yeterki zamni gelsin biz hep bi zamani olduguna inandik

ben de çok ateşlenirdim. yılın 9 ayını hasta geçirirdim. bol bol antibiyotik penisilin Allah ne verdiyse vücuduma girerdi. hatta havale geçirmişliğimde var.beynimde büyük bir etkide bırakmış. velhasıl 2,5 yaşında bir oğlum var çok şükür.Allah uzun ömür versin inş. evlendik 6 ay sonra hamile kaldım.
yani bunun ateşle falan alakası olduğunu hiç sanmam. Rabbim ol der olur.
bir de akıl vermiş Rabbimiz kullanalım diye. denersin olmadı mı doktora gidilir. eşinin bu konuda yanlış düşündüğü kanısındayım.
ama siz şimdilik sessiz olun. annesinin saçmalamasını atlatmaya çalışıyordur muhtemelen.

belki de kv niz birşey biliyordur ?
niye hemen korkutmaya çalışıyor dediniz ben yazının devamın da bişiler var ve bana söylemedi demenizi bekliyordum
öncelikle çocuk istiyorsanız çaktırmadan kendilerinizi kontrol edin yani önce siz muayene olun sonra eşiniz
eşinize baskı yapmayın hemen içinizi de karartmayın ama çok ateşlenirdi suya sokardım duman çıkardı gibi bir lakırdı doğru olma ihtimali var mı? çizgi film mi bu dünya suya soktuğunda duman çıksın
bence kv niz birşeyler biliyor olabilir
ama siz içinizi karartmayın belki de gerçekten lakırdıdır
Ya 40 üstüne çıkıyormuş soğuk dü tutunca duman çıkıyormuş soğuk sıcağa değdiği için..
Benim kardeşime de olurdu ben biliyorum duman çıktığını hatta sirkeli soğuk su koyardım duman çıkardı çocuktan..
Ya bişey olsa evlendirmezdiler ki ne bileyim.. Allah korusun ya Rabbim.. Nolur dua edin bana...

Ya canım kvde bile olsa böyle patavatsiz insanlar var işte. Sanki bir şeye karışmıyorlar ya. Elim deymişken bide cinsel hayatlarına el atayım dedi demek ki :bicak:
Ne alakası var çok ateşli çocuk allah korusun daha fena olabilirdi.Yada çeşitli bir hastalık yada belirti kalabilirdi eşinde. Üstüne su dökünce duman çıkıyormuş iyi cosss diye ses çıkmamış hayret ya:rolleyes:
Canım soran kim olursa olsun önce evliliğimizin tadını çıkarcaz daha yeni evliyiz falan de kapat gitsin.
Sende çok çok kafana takmamaya çalış bitanem böyle şeyler biraz psikolojik olarakta etkileniyor çünkü...
Rabbim tez zamnda sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip etsin inşiallah size kuzum. Sende ozaman anne bak oldu oralar ısınmamış demekki dersin:KK70:
Boşver canm herkes kendi dediğinden utansın. Daha erken böyle şeyleri düşünüp ne kendini ne eşini yıpratma. :KK60:

Acik acik solim ilk basta adetim duzensilestiginde kayin validemde benimle birlikte geliodu doktorun odasina bile giriodu doktor tanio deyip .benim bi sorunum olmadini doktordan duyunca ogluna yuklenmeye basladi test yaptircan karinda sorun yok sende yaptircan gibisinden esim yaptirmadi hic bende hep isrwr kiyamet yine yaptirmadi sonra diye erteldi .nasipte varsw oluyo yeterki zamni gelsin biz hep bi zamani olduguna inandik
Öyle ya bizde inanıyoruz tabiki ama öyle deyince içimde kaldı biraz işte......

Kızlar nolur bi bakın... Eşim bu ara hasta yani nezle ama ateşi falan da var.. Bakıyorum ben akşamları gündüz işe gidiyor mecburen o halde...
Dün iftardaydık bi yerde eşimin yanında kv dedi ki "bu küçükkende çok ateşlendi korkuyorum ben bundan 39-40 a çıkardı ateşi soğuk suya sokardım duman bile çıkardı üstünden dedi." Bebek olmazmı acaba falan dedi işte..
Eşim ona kızdı falan işte...
Bende dedim ki anne Allahtan gelen öyle olursa napalım..
Beni korkutmaya mı çalışıyor hani hemen çocuk yapalım diye?
Zaten bişeleri yok bunların dedi yani korunmuyolar manasında dedi ağız aradı yani bende ne biliyosun anne dedim..( korunuyoruz gibi zannetsin istiyorum yoksa evham yapacak eşime bana baskı olcak ister istemez)
Eşime dedim ki ramazanda tutar inşaallah olmazsa ikimiz beraber gideriz ikimiz de test yaptırırız dedim.. Allah vereceği Zaman'ı bilir dedi...
Bana bi akıl verin nolur....

Cahil insanın cahil yorumlaması...
Ateşlenmekle çocuk olmamak ne alakaymış şunun bilimsel açıklamasını yapsana bi anne deseydin.
Sizi kandırıyor aklı sıra.
Benim 30 yaşnda kuzenim hala ateşlenir zaman zaman, çocugu da var ne alaka yani.

ben de çok ateşlenirdim. yılın 9 ayını hasta geçirirdim. bol bol antibiyotik penisilin Allah ne verdiyse vücuduma girerdi. hatta havale geçirmişliğimde var.beynimde büyük bir etkide bırakmış. velhasıl 2,5 yaşında bir oğlum var çok şükür.Allah uzun ömür versin inş. evlendik 6 ay sonra hamile kaldım.
yani bunun ateşle falan alakası olduğunu hiç sanmam. Rabbim ol der olur.
bir de akıl vermiş Rabbimiz kullanalım diye. denersin olmadı mı doktora gidilir. eşinin bu konuda yanlış düşündüğü kanısındayım.
ama siz şimdilik sessiz olun. annesinin saçmalamasını atlatmaya çalışıyordur muhtemelen.
Allah bağışlasın Can'ım benim...
Doğru olabilir onu da anlıyorum ...

Ya ne kadar yakın davranırsan o kadar sınırı aşıyorlar...

kesinlikle öyle. bizim de kvalidemle ilişkimiz iyidir ama belli sınırlarımız vardır. o da aşmaz ben de. ne bana (hoş gerçi biz daha 8 aylık evliyiz) ne de eltime çocuk konusunda soru sormak veya konusunu açmak gibi şeyler yapamaz.

Cahil insanın cahil yorumlaması...
Ateşlenmekle çocuk olmamak ne alakaymış şunun bilimsel açıklamasını yapsana bi anne deseydin.
Sizi kandırıyor aklı sıra.
Benim 30 yaşnda kuzenim hala ateşlenir zaman zaman, çocugu da var ne alaka yani.
Ne bileyim işte
Kafa kurcalar diye düşünmüyor :(
Allah bağışlasın.. Allah'a emanetiz napaym..

İnsan çocuğunun cinsel hayatını konuşmaya nasıl bu kadar meraklı olur ya aklım almıyor bu tipleri. Hiç mi utanmıyorlar densizler?
Kimseye çocuk konusunda bir şey söyleme mecburiyeti hissetmeyin. Olsa da olmasa da sadece sizi ilgilendirir bu durum. Ne kadar zaman olursa olsun 'henüz düşünmüyoruz daha genciz' diyerek geçiştirin. Olmaz diyenlere de inanmayın Allah'ın dediği olur ancak. İnsanlar 40 yaşında doğum yapıyor.

İnsan çocuğunun cinsel hayatını konuşmaya nasıl bu kadar meraklı olur ya aklım almıyor bu tipleri. Hiç mi utanmıyorlar densizler?
Kimseye çocuk konusunda bir şey söyleme mecburiyeti hissetmeyin. Olsa da olmasa da sadece sizi ilgilendirir bu durum. Ne kadar zaman olursa olsun 'henüz düşünmüyoruz daha genciz' diyerek geçiştirin. Olmaz diyenlere de inanmayın Allah'ın dediği olur ancak. İnsanlar 40 yaşında doğum yapıyor.
Öyle tabii.. Rabbim inşaallah bu ay verir hayırla tüm isteyenlere de Banada ......
Aynen öyle diyorum olana kadar ❣
Hamile kalınca da hemen söylemicem herkese zaten
Bi eşimle ben bilirim o kadar..

Kızlar nolur bi bakın... Eşim bu ara hasta yani nezle ama ateşi falan da var.. Bakıyorum ben akşamları gündüz işe gidiyor mecburen o halde...
Dün iftardaydık bi yerde eşimin yanında kv dedi ki "bu küçükkende çok ateşlendi korkuyorum ben bundan 39-40 a çıkardı ateşi soğuk suya sokardım duman bile çıkardı üstünden dedi." Bebek olmazmı acaba falan dedi işte..
Eşim ona kızdı falan işte...
Bende dedim ki anne Allahtan gelen öyle olursa napalım..
Beni korkutmaya mı çalışıyor hani hemen çocuk yapalım diye?
Zaten bişeleri yok bunların dedi yani korunmuyolar manasında dedi ağız aradı yani bende ne biliyosun anne dedim..( korunuyoruz gibi zannetsin istiyorum yoksa evham yapacak eşime bana baskı olcak ister istemez)
Eşime dedim ki ramazanda tutar inşaallah olmazsa ikimiz beraber gideriz ikimiz de test yaptırırız dedim.. Allah vereceği Zaman'ı bilir dedi...
Bana bi akıl verin nolur....

Ateşlenmeyen çocuk olur mu yahu?

Back
X