Kv eşinin çocuğu olmayabilir dediiii...

Kabakulak gecirmediyse sorun olmaz kabakulakta cok siddetli menencit seklinde atesle gecirmesi tedaviye gec kalmasi hastanede yatmasi lazim. Onun disinda kabakulagi her cocuk geciriyor zaten ateslenmeyen de yoktur. Bisey olmaz ama farkli bir nedenden olmuyorsa dr a gidin bence

Yazik ya kadina kendininde cocugu gec oldugundan korkuyor iste bizde sekiz yildir bebek bekliyoruz hic bi sorun olmamasina ragman olmuyo. Bende sevdigim birileri evlendigi zaman bir seneyi askin cocuklari olmadigi zwman korkuyorum bizim gibimi olacklar diye sacma ama tamamen psikolojik

Yok daha sene bitmedi eşim ondan acele etmiyor yani..
10 ay oldu işte evleneli hiç korunmadık ama..
ablam yurtdışında yaşıyor,3,5 yıl sonra çocuğu oldu,hiç ama hiç korunmadılar,ablam 18 eniştem 23 yaşında idi,kaç kere doktora götürmüşler,doktor bişey yok deyıp en son kızıp yollamış,ve hiç bir şey yapmadan tek ilaç dahı kullanmadan oldu,10 ay neki

Yazik ya kadina kendininde cocugu gec oldugundan korkuyor iste bizde sekiz yildir bebek bekliyoruz hic bi sorun olmamasina ragman olmuyo. Bende sevdigim birileri evlendigi zaman bir seneyi askin cocuklari olmadigi zwman korkuyorum bizim gibimi olacklar diye sacma ama tamamen psikolojik
Vakti dolmamış demekki...
Aşılama veya tüp bebek denediniz mi?

ablam yurtdışında yaşıyor,3,5 yıl sonra çocuğu oldu,hiç ama hiç korunmadılar,ablam 18 eniştem 23 yaşında idi,kaç kere doktora götürmüşler,doktor bişey yok deyıp en son kızıp yollamış,ve hiç bir şey yapmadan tek ilaç dahı kullanmadan oldu,10 ay neki
Rabbim bekletmeden versin inşaallah :bicak:

edep ya hu
ne bıcım bı ınsan koskoca kadın nerde nasıl konusmasını gerektıgını bılmıyor
esınız annesıne bunu ogretmelı
ayrıca ateslenmeyen cocuk mu var
hem edepsız hem cahil işin zor valla
kımseye hesap vermek zorunda degılsın zamanı geldıgınde cocukda olur ınsanlar ıcın dogurmuyoruz cocugu de gec takma

:KK43:Kötülük için niye desin bilmiyorum ki..
Allahım bu ay sağlık sıhhat afiyetle nasip eder inşaallah.....
Hic sikma canini sen ama bidaha bu konu acilirsa da cevap verme bizim ozelimiz de yada duy!amis gibi davran anlayacaktir koca kadin sonuçta! Eşine de soyle o oda boyle yapsin

Evet çok itici geliyor bana.. Ve mide bulandırıcı...

Amin inşaallah ❣❣❣
Allah herkese sınırını bilmeyi nasip etsin inşaallah ❤️

Yapmıyorum ben.. Ne biliyorsun dedim öylece kaldı.. Yanımızdaki biri de dedi ki ne özele giriyorsun ki :KK57: Onlar ne yapacaklarını bilirler dedi...:süslü:

:KK59:Mantıklı :KK58:

Allahım nolur bişey olmasın hayırla ikimize de.. Bu ay nasip etsin inşaallah

aynenn en nefret ettiğim şeylerden biri :lülülü::63:
Diyemiyorum bişey be yapayım.. Duymazlıktan geliyorum :hamarat: oyy oy..

Öyle diyorum.. :KK43: :işsiz:

Benimde soruyor söylemiyorum.. Çünkü o Zaman da hani akşam bişey yapamıcaksınız oturun napçan ki evde olayına giriyor saçma sapan :işsiz:

Allah'a emanetiz ne yapalım :KK51:

Dedi işte ne biliyim :silah:
Bende söylemiyorum. Habire soruyordu. Allah yardım etsin hepimize inşallah en kısa zamanda olur bebeğimiz

edep ya hu
ne bıcım bı ınsan koskoca kadın nerde nasıl konusmasını gerektıgını bılmıyor
esınız annesıne bunu ogretmelı
ayrıca ateslenmeyen cocuk mu var
hem edepsız hem cahil işin zor valla
kımseye hesap vermek zorunda degılsın zamanı geldıgınde cocukda olur ınsanlar ıcın dogurmuyoruz cocugu de gec takma
Benim kaynanamda öyle .
Sürekli soruyor. İstemiyorum diyorum ( aslında istiyorum da artık yeter sormasın diye ) inanmıyor bana. Benim problemim olduğunu ve çocuğum olmadığıni düşünüyorlar. Resmen böyle insndrmis kendinı. Bende en son konuşmamızda Yıpratma yeter dedim sert bir dille.

Ne
Çok ateşleniyormuş ama aşırı..
Dedim ki hatta benim kardeşlerim de öyle sezeryan olanlar genelde bünyesi zayıf oluyor dedim..
Eşimde sezeryan doğmuş...
İlaçla düşmüyordu iğneyle de düşmüyordu soğuk suya sokardım falan sesi hatta.. Allahtan olana razıyım Rabbim imtihan etmesin ama Allah korusun...
Alakasi var bende sezaryenle dogmusum hic de bunyem zayif degil. Kaynananiz arsizlikta dibe vurmus. Ne kadarlik evlisiniz?

Benim kaynanamda öyle .
Sürekli soruyor. İstemiyorum diyorum ( aslında istiyorum da artık yeter sormasın diye ) inanmıyor bana. Benim problemim olduğunu ve çocuğum olmadığıni düşünüyorlar. Resmen böyle insndrmis kendinı. Bende en son konuşmamızda Yıpratma yeter dedim sert bir dille.
İyi demişsin.. Ya bizim kuşak böyle ne yapalım..
Allahtan.. Hamdolsun

Benim kaynanamda öyle .
dogursan bı dert dogurmasan ayrı dert
5 aylık hamıleydım herseyımızı kendımız yaptık hıckımseden bırsey ıstemedık bebek ıcın bıraz sıkıstık kayınvalıdem altından kalkamayacaktınız madem yapmasaydınız ozaman dedı :D:D:D
esıme sureklı cocuk ıcın erken deyıp duruyordu esım enı sonu sanane ne zaman yapacagımızı sana mı sorucaz dedı :D :D
ben daha hıc ıyı bı kayınvalıde gormedım

Back
X