Kv eşinin çocuğu olmayabilir dediiii...

Ay Allah muhafaza yaa..
Çok geçmiş olsun er ne yaptınız tedavi oldumu eşin?

tüp bebek yaptık

içeride uyuyor kazık kadar oldu artık

bu tip şeyler de dünyanın sonu değil

kv sadece patavatsızlığından da demiş olabilir ağız arıyor da olabilir ama özellikle söylemesi gerçekten içindeki bir kuşkudan da olabilir

korkmayın üzülmeyin en kısa zamanda kucağınıza alırsınız umarım

bir de daha yeni evlisiniz kendinizi çok germeyin esasen olmuyorsa olmasın deyip bıraksanız belki de olacak

tüp bebek yaptık

içeride uyuyor kazık kadar oldu artık

bu tip şeyler de dünyanın sonu değil

kv sadece patavatsızlığından da demiş olabilir ağız arıyor da olabilir ama özellikle söylemesi gerçekten içindeki bir kuşkudan da olabilir

korkmayın üzülmeyin en kısa zamanda kucağınıza alırsınız umarım

bir de daha yeni evlisiniz kendinizi çok germeyin esasen olmuyorsa olmasın deyip bıraksanız belki de olacak
Rabbim hayırla cümlemizi kavuştursun inşaallah..
Haklısın Allah'a bıraktım artık o en iyisini bilir verir❣

Kızlar nolur bi bakın... Eşim bu ara hasta yani nezle ama ateşi falan da var.. Bakıyorum ben akşamları gündüz işe gidiyor mecburen o halde...
Dün iftardaydık bi yerde eşimin yanında kv dedi ki "bu küçükkende çok ateşlendi korkuyorum ben bundan 39-40 a çıkardı ateşi soğuk suya sokardım duman bile çıkardı üstünden dedi." Bebek olmazmı acaba falan dedi işte..
Eşim ona kızdı falan işte...
Bende dedim ki anne Allahtan gelen öyle olursa napalım..
Beni korkutmaya mı çalışıyor hani hemen çocuk yapalım diye?
Zaten bişeleri yok bunların dedi yani korunmuyolar manasında dedi ağız aradı yani bende ne biliyosun anne dedim..( korunuyoruz gibi zannetsin istiyorum yoksa evham yapacak eşime bana baskı olcak ister istemez)
Eşime dedim ki ramazanda tutar inşaallah olmazsa ikimiz beraber gideriz ikimiz de test yaptırırız dedim.. Allah vereceği Zaman'ı bilir dedi...
Bana bi akıl verin nolur....

cocuklukta yuksek atesin bunyede biraktigi bir takim marazlar oluyor evet ancak bu "esiniz kisirdir" manasi tasimaz.

Halk arasında havale ve kabakulak geçiren erkeklerin çocuğu olmayacağına inanılır. .
K.Valide değil mi hepsi aynı . .
Her ay adet olduğumu takip ediyor benim ki de . .
Semi bir ben anlarım. .
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın. .
Sabır . .

Benim eşim küçükken ateşli hastalık geçirmis epey bi havale mi diyor yanlış yazmak istemem bu durumlarda testis etkileniyormus die biliyorum çünkü eşimin öyle oldu suan Sperm sayısı az ama inş tüp bebek tedavisine başladık nasip olur.ama sizin öyle olacak die bişey yok inş değildir cnm bunu öğrenmenin en kolay yani bir Sperm testine bakar...İnş diğer ay hamileyim dersin

Bence guzel toparlamissin yine durumu " Allahtan gelene bisey yapilmaz'diye. Patavatsiz kadin nolucak.
Ben orda " aman Allahim cocugum olmuycak esimin yuzunden" dusuncesiyle sifir alakasi olmasina ragmen, saskinlik icinde kalirdim. Sirf bi annenin bu konularin hakkinda rahatca konusmasindan. Ve " insallah esim benim tepkimi baska yere cekmemistir" diye dusunur dururdum pot kirdim diye.

Kûn Fe Yekûn (Ol Der ve Olur)...
Yüce yaratandan baska hic kimse bilemez...Sen yeterki ona inan...
Rabbim en kısa zamanda bizlere hayırlı haberler vermeni nasip etsin...

Benim eşim küçükken ateşli hastalık geçirmis epey bi havale mi diyor yanlış yazmak istemem bu durumlarda testis etkileniyormus die biliyorum çünkü eşimin öyle oldu suan Sperm sayısı az ama inş tüp bebek tedavisine başladık nasip olur.ama sizin öyle olacak die bişey yok inş değildir cnm bunu öğrenmenin en kolay yani bir Sperm testine bakar...İnş diğer ay hamileyim dersin
:110: Çok geçmiş olsun.. Rabbim acil şifalar versin hayırla evladınızı ikram etsin inşaallah...
Aminn Allah razı olsun güzel dikekleriniz için:KK200: inşaallah Mutlu haberimi de paylaşırız beraber..:hamarat:

Bence guzel toparlamissin yine durumu " Allahtan gelene bisey yapilmaz'diye. Patavatsiz kadin nolucak.
Ben orda " aman Allahim cocugum olmuycak esimin yuzunden" dusuncesiyle sifir alakasi olmasina ragmen, saskinlik icinde kalirdim. Sirf bi annenin bu konularin hakkinda rahatca konusmasindan. Ve " insallah esim benim tepkimi baska yere cekmemistir" diye dusunur dururdum pot kirdim diye.
:kahve:Öyle tabii Allah konuşturdu inan hani o an şaşkınlıkla yanlış bişey de söyleyebilirdim Allah muhafaza..
İnşaallah bu ay olur da Rabbimin izniyle feraha çıkarız:KK51:

Ateslenince cocukmu olmuyormus ne kadar gereksiz ve sacma bir yorum yapmış. Bencede bilmesin valla korunuyoruz dersin
Öyle diyorum işte :KK14:
Ama bi sene dolduktan sonra be derim onu bilmiyorum :kızgın: inşaallah bu ay olur da hiç gerek kalmaz strese:KK43:

Hayırlı şekilde bu mübarek ay da olur ınşallah stres yapma
Aminnn inşaallahh:KK200:
Allah razı olsun:dondurma:

muayene olmanizda fayda var. esinin de senin de.insallah bir sey yoktur.icin rahatlar. zaman kaybetmemis olursunuz bir dey varsa da
Bakalım Ramazan'dan sonra ne yaparız:bicak:
Dediğim gibi inşaallah hiç gerek kalmadan Rabbim verir bu ay:110::anneadayı:

Kûn Fe Yekûn (Ol Der ve Olur)...
Yüce yaratandan baska hic kimse bilemez...Sen yeterki ona inan...
Rabbim en kısa zamanda bizlere hayırlı haberler vermeni nasip etsin...
Gerçekten öyle .. Teslimiyet konusunda çok hatalarımız var gerçekten.. Rabbim yazmış çizmiş.. İnşaallah bizler için de armağan olacak evlatlar çizmiştir :KK46::KK200:
Allah razı olsun.. Derdime ortak oldunuz sevincime de ortak olursunuz İnşaallah:KK51::KK15:

cocuklukta yuksek atesin bunyede biraktigi bir takim marazlar oluyor evet ancak bu "esiniz kisirdir" manasi tasimaz.
Allahım korusun... İmtihan etmesin :KK200:

Halk arasında havale ve kabakulak geçiren erkeklerin çocuğu olmayacağına inanılır. .
K.Valide değil mi hepsi aynı . .
Her ay adet olduğumu takip ediyor benim ki de . .
Semi bir ben anlarım. .
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın. .
Sabır . .
Ben söylemiyorum adet olduğumu.. Oruç tutmuş gibi yapıyorum teravi bile kılıyor gibi yapıyorum içerde.. Bilmesin kimse hoşlanmıyorum:eek: sende söyleme Eses07 Eses07 im ne yapacak senin günlerini öğrenip?
Söyleme çaktırma adet gününde olduğunu da ...
Rabbim şu mübarek ramazan ayı hürmetine evlatlarımızı bize bizi evlatlarımıza kavuştursun hayırla sağlık sıhhat afiyetle inşaallah :dua::KK49:
Atesi çıkanın çocuğu olmaz ne demek seni korkutuo
Bilmiyorum valla ne yapmaya çalıştığını... Ama büyük ihtimalle ağzımdan laf almaya çalıştı :deli:
Alamadı:rolleyes:

Allahım korusun... İmtihan etmesin :KK200:

Ben söylemiyorum adet olduğumu.. Oruç tutmuş gibi yapıyorum teravi bile kılıyor gibi yapıyorum içerde.. Bilmesin kimse hoşlanmıyorum:eek: sende söyleme Eses07 Eses07 im ne yapacak senin günlerini öğrenip?
Söyleme çaktırma adet gününde olduğunu da ...
Rabbim şu mübarek ramazan ayı hürmetine evlatlarımızı bize bizi evlatlarımıza kavuştursun hayırla sağlık sıhhat afiyetle inşaallah :dua::KK49:

Bilmiyorum valla ne yapmaya çalıştığını... Ama büyük ihtimalle ağzımdan laf almaya çalıştı :deli:
Alamadı:rolleyes:

Ahh ahh ben öyle yapamıyorum işte . .
Olduğum gibi biriyim. .

Yanlış anlamada Can'ım dışardan belli oluyor mu bu bakılınca falan?
Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın nolur..

yok tatlım yanlış anlamam
olur diye tahmin ediyorum
evlenmeden önce indirildi
netten baktımda oluyor canım
ağırlığından anlarsın diye tahmin ediyorum
çaktırmadan yoklarsın canım :KK55:

Back
X