Kv evde cocugumu birakip su almaya gitmiş!!

Yorum yaparken niye bu kadar abartiyorsunuz karsindaki kardesin olsa sakinlestirirsin ama tanimadigin bir insani sisirmek kolay tabi kadin burayi okuduktan sonra ki boyle kucuk bir mesele yuzunden evde kiyameti kopartacak farkinda misin??
Hiç de abartmıyorum.herkes istediği yorumu yapmakta özgür. Ben de olsam aynısını yapardım söylediğimin.garanti mi çocuğun başına birşey gelmeyeceği.

Inan boylelerinin cocuklari hep daha sorunlu oluyor etrafimda ben cocuk gelisimi okuyorum sirf cocugum icin diyen insanlarin cocuklarinin psikolojisi daha bozuk

Aynen canım çokmuş.bir de biz abartıyor olduk.millet şaka mıdır nedir

Hiç de abartmıyorum.herkes istediği yorumu yapmakta özgür. Ben de olsam aynısını yapardım söylediğimin.garanti mi çocuğun başına birşey gelmeyeceği.

O zaman basında oturcak
Hem pastam dursun hem karnım doysun ne hoş

Küçücük bebeğin ne psikolojisi olacak allah aşkına bu kadar üstüne düşmeyin düşüyorsanız da kendiniz bakın ben çalışıyorum bakamıyorum cart curt yapmayın çocuğu yaparken bunları düşünmeniz gerekirdi kv ye mi güvenip yaptınız yaptiysaniz bunlar da olacak

benim evin altında market var. çocuğu alıp iki dakika çıkamıyorum maalesef onu giydir.gönlünü yap bir markete gitmek olay oluyor.gözüm de büyüyor. uyuttuğum an hemen iniveriyorum. 5 dakikalık mesafeye gitmem ama aşağıya iniyorum. bilemedim...

Neden yalan soyliyim gördüm o konuyuda . Yemin mi etmem gerekiyor hem boyle konuyu neden yalan soylimki ne amac gecicek elime . Baska konular olsa hadi neyse dicem

üst üste olunca,inanamadım."inanmadım" değil inanamadım.

konuya gelirsek,ben de bırakılmaması taraftarıyım.ne olursa olsun,1-2 dakikalık ihmale bile gelmez.bunun yangını var,depremi var.ben bırakamazdım.
ayrıca,sizin oralarda,telefonla su siparişi verilemiyor mu?biz telefonla istiyoruz ,suyumuzu.

O zaman oturacak evinde cocuguna bakacak yada kendi istedigi gibi dört dörtlük bir bakici bulacak yok ya kadin hem baksin bide boyle muamele!! Görsün iyiymis valla ..ayrica kocanda ana kuzusu degil azcik sana hak verse kadini ne hale getirecegini biliyorda savunuyor.

Ya kizlae ben esime nasil aciklarim annesini tatli dille uyarsin diyorum nerelere geldi . Kendi cocugunu markete evde bırakarak giden ayri bi sorunlu bence . Kucucuk cocuk evde bisi olsa ama esin basina ususur buraya gelip evde yanliz biraktim dustu esim beni dovdu yazarsınız hay allahim ya tabiki guvenerek yapmadim ama hamileyken bunlar konusuldu sirayla ananesi ve babannesi bakacak diye . Ama anneme ben boyle boylr yapilmasi lazim diyorum kv de esim soylesin istedim cokmu bisi istedim . Kendi cocugunuz olunca o 5 dk arka mahallede bakkala gitmek icin cocugunuz evde tek kalinca goruruz buyuk konusmayin . Bir arkadas cok guzel fikir vermis aynen eve stokk yapicam!!! Boyle gelin azarlamaya degil burda dert anlatiyorum iyice dert olmak icin degil allah razi olsun ac degil acikta degil iyi hos ama evde yalniz birakilmak nedir . Bsnim oglum hep uyanirken aglayarak uyanir bu arada bas bas .

+1000

Reactions: Den
Bisey soyliyimmi siz benden fesatsiniz asil sizin gibiler cektiriyordur kocasina kv desine burayada yaziyorum

tabi ki tepki vereceksiniz bakın daha taze haber kadın bebeği evde bırakıp kapıya hayvan sağmaya inmiş, sonuç bu: http://www.ensonhaber.com/yanginda-yaralanan-aysegul-bebek-hayatini-kaybetti.html

içeri dalıp bebeği çıkarmış ama kurtaramamış, şimdi ömür boyu vicdan azabı...
değer mi 5 dk dışarı çıkmaya?

Haberlerde kac kere gorduk anahtari unutup evee giremeyenler. Ve cocuk saatlerce tek kalan
Öyle olsa unutma anahtari haklısın ayrıca çilingir diye birşey var kalmaz saatlerce yahu herkes uyuduğu zaman gece de aynı hepiniz uyurken de başına birsey gelebilir bu çocuğun. .. uzak yer olsa neyse.. Ama aynı sokak yada bir üst sokağa bakkala girmesinden birsey olmaz

Bana niye yazıyorsunuz konu benim kocam değil. Siz çocuğunuza öyle baktırın madem

2 cocugum var ve yaslari da küçük ayrica sana tavsiye kaynanana bi sey soylemek istersen esin yoluyla degil kendin soyle yumusak bir dille

Uykusunda ölen cocuklar var malesef. En tehlikeli dönem 7-9 ay arasi ve kis aylari. Ani bebek ölümü..... Allahim esirgesin.....
Öyle mi siz hiç uyumuyorsunuzdur o zaman geceleri... Bu düşünceyle 1 saat bile uyumamaniz başında beklemeniz lazım 24 saat mümkün mü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…