Kv evde cocugumu birakip su almaya gitmiş!!

Geçen senelerde çok olmuyor 2 3 sene önce olması lazım. Forumdan bir arkadaşımızın bebegi annesi süt ısıtmaya gidince camdan düşmüş.Allah esirgesin.bence bu kadar rahat olmayin

Bisey soyliyimmi siz benden fesatsiniz asil sizin gibiler cektiriyordur kocasina kv desine burayada yaziyorum

Fesat olduğunu kabul etmissin

Kaynanamin da neticede bir insan en önemliside anne oldugunu biliyorum..cok şükür bir sorumuzda yoktur..esim hep teşekkür eder bana bu yuzden

Geçen senelerde çok olmuyor 2 3 sene önce olması lazım. Forumdan bir arkadaşımızın bebegi annesi süt ısıtmaya gidince camdan düşmüş.Allah esirgesin.bence bu kadar rahat olmayin

Cocuk daha 9 aylik buyuk olsa bende derim gitmesin çünkü basina iş getirir uafacik bebek ne yapabilir..

Bırakılmaz efendim çocuk evde.İster Dokuz aylık olsun ister beş yaşında olsun.Evde o on dakikada her şey olabilir.Çocuk uyanıp evde yalnız olduğunu farkedince ağlaya ağlaya çatlar ve ciddi travmaya sebep olur büyüyünce ciddi fobileri olur.Küçük ihmaller büyük sorunlara sebep olur.Kayınvalidenin evini barkını bırakıp gelip çocuğa bakması elbetteki takdire şayan fakat bu kadar rahat olmaması gerekir.Çocuk bu can bu az buz bir şey değil.İyi vallah bıraksın döndüğünde iyi bir halde buldu buldu bulmadıysa da kader kısmet ne yapalım

9 aylık uyanan çocuk evde birini görmediğinde psikolojisi bozulmaz. Sürekli çevresinde insanlar olmayabilir. Dünyayı yeni yeni tanıyor. Aşırı bağımlı birey haline getirmeye gerek yok. Ama evde bu kadar kücük çocuk bırakılıp dışarı gidilmez ev hali ne olacağı belli olmaz. Kaç haber oldu evde çocuklar yalnız yangın çıkmış bir yerden düşmüş vs.

5 10 dakkadan birşey olmaz bencede bi bakkala gidip gelmek ne kadsr sürerki bebeğiniz uyuyormuş kalkabilen bir bebekde değil daha

benim annemde çocuğuma bakamadı annem uyumuş çocuğumda iğneliği karıştırmıştı o zaman 5 yaşındaydı
Sonra işten geldikten sonra ayağını gösterdi ayağı şişkindi hemen doktora gittik röntgen çektirdim ayağına iğne batmıştı
Ertesi gün ameliyatla alında bir daha da asla anneme baktırmadım

Cocuk daha 9 aylik buyuk olsa bende derim gitmesin çünkü basina iş getirir uafacik bebek ne yapabilir..
Beşikten Allah korusun başının üstüne düşebilir ve bu sara hastalığından tutun da hayati tehlikeye bile neden olabilir.yoksa niyetim konu sahibini fitlemek değil. Böyle kazalar çok anlık oluyor

Beşikten çıkabiliyorsa etrafı karıştırıp bişey yutabilir.ne olursunuz arkadaşlar olmaz demeyin oluyor.

Bebek beşikte boğulabilir bebekler çok kusar asla gözetimsiz bırakmamalı

Öyle mi siz hiç uyumuyorsunuzdur o zaman geceleri... Bu düşünceyle 1 saat bile uyumamaniz başında beklemeniz lazım 24 saat mümkün mü...
Kizim dogdugunda en derin uykum 15 dakika sürerdi bu durum 3 hafta devam etti böyle. Sonra baktim olmicak bebegin minderinin altina konulan bi alet var nefesini kontrol ediyor bebegin. Eger 15 saniye nefes alip vermediyse ufak bi alarm toplam 20 saniye sonra da büyük bi alarm veriyo. Ondan almistim. Iki kere 15 saniyelik bi alarm gelmisti. Bir kerede 20 saniye sonra olan büyük bi alarm. Kosup kizimi kucagima aldigimda birden derin bir nefes almisti. O alet olmasaydi neler olabilecegini düsünmek bile istemiyorum.

Size hak versem de paylastiginiz haberde bu kadinin yasadigi sartlari bilmiyoruz ki. Belki yardim eden kimsesi yok kadin sut sagmak icin uyumasini bekledi bebegin. Bebege tek basina bakmak zorundaysa böyle yapmaya mecbur kalmis olabilir

Aynı ev içinde çocukla ilgilenmeyenler ne demeli

Nereye ve kac dakikalığına giderse gitsin bebek yalnız bırakılmaz. Hele dokuz aylik bebek. Bunlar hergun yeni birşey öğreniyor. Benim oğlum sekiz aylıkken ve yerde benimle oynarken birden oyun citine tutunup ayağa kalktı. Neye uğradığımı şaşırdım. Yatağının korkuluklarını yukselttirdim hemen. Iyi ki de yapmisim uyanir uyanmaz direk ayaga kalkiyor yatakta da.

Bebeği heralde koltuk üstünde yatırmıyordur.Güvenli bir yatağı vardır.Bu durumda uyurken 5 dk gidip gelebilir.Biraz daha büyük yaşta olsa haklısın.Bugünkü 2 yaşındaki çocuğu bıraktıkları gibi mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…