Kv evde cocugumu birakip su almaya gitmiş!!

Bebeğin korkudan psikolojisini geçtik o çocuk öksürse tıkansa boğazı bi yada ağlamaktan nefessiz kalsa (Allah korusun) nasıl bir düşüncesizlik.. eşine söyle böyle yapcaksa bırakmayın.
Bugün böyle bi konu daha okudm bu kaynanalar ne yapmaya çalışıyor.. izn vermeyin böyle şeylere.

Herkes bebeğiyle yapışık yaşıyor sanrım benim bu konudan anladığım bu yapmayın arkadaşlar bu kadar bebeklerin üstüne düşmeyin sanki zamanında bizim başımızda bekliyordu annelerimiz bide birşey olmaz diyenlere saydırılmış

İyi de 5 dakika mesafedeki bakkala çocukla da gidilebilir, bebek arabasına dalan gerek yok, kucakla çık git al gel.
Bebek neden evde bırakılıyor, üşürmüş.
E öbür türlü de ihtimaller daha kötü.
Üşüsün varsın, üşüdü diye bişey olmaz.
Ben her gün abiyi okuldan almaya bir saat çıkarıyorum benim küçüğü, üşüyor elbet, ama ne hasta oldu ne bişey, gayet turp gibi maaşallah. Hiç gereksiz riskler bunlar.
Kv ye de eşin yanındayken aynen böyle de, anne al götür yanında çocuğu nereye gidersen, üşürse üşür, yapacak bişey yok, yeter ki sen yanında ol her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…