• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv evimize yerlesirse dusuncesini kafamdan atamiyorum

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Evet arkadaşlar kafama cok takiliyorrrr
Allahim bilmiyorum yapabilirmiyim ayni evde ben kendime vakit ayirmasini seven yalniz takilmayi seven ozgur ruhlu biriyim
Esimler 6 kardesler son gorumce kaldi yaza evleniyor kp yok
Simdiden dönüyor soylentiler
Esim annesine en cok sahip cikan evladidir herseyini alir alisverisini yapar,her gittigimizde esimin elleri dolu gideriz hergun ugrar arar sorar vs.
Diger kardeslerinin bi ekmek bile aldiklarini gormedim neyse..
Kv saglikli hicbir rahatsizligi yok 62 yaşında ama yalniz kalamazmiss
Gorumce yanimda kal anne filan diyor laf gecince yalandan cunku annesi yokken bi evlensem de kurtulsam su evden diyor sonucda sadece annesiyle yasiyor evde
Diger elti anne kisin eviniz soguk bizde kalin demis gtmemis kv
Diger kiziyla arasi kotu
En cok esime duskundur kv
Yaa kaynananin bi lafini duymadim ama karisir bazen sunu sole yap bole yap filan bi de cok savurgandir en pahali magazalara gidder aluskanlik kp durumu iyiymis
Ya bize gelirse esim birakmaz kesin davet eder ve bana asla sormaz cok duskundur annesine ama ben nasil yaparim bilmiyorum
Ayrica kv evini yeni gelin gibi doser komsulari var gezer tozar aktiftir yani
Bazen oturmaya gelince esim gece kal diye tutturur kalmaz kalmadi hic
Ama yalnizligi sevmiyormus esim ikna edebilir
Bu arada 2 yill evliyim 5 aylikda bi oglusum var

Ayy canim kaynana iyi de olsa ki benimki de iyidir pek karismaz uzaktadir yasli ama yine de ben de özgürlügüme düskün oldugum icin istemezdim anlattiklarina gore kaynanan gelebilir size canim ama belki braz kalip gider herkeste sirayla kalabilir bilemedim ama ben de cok takardim bunu kafama

Ayy canim kaynana iyi de olsa ki benimki de iyidir pek karismaz uzaktadir yasli ama yine de ben de özgürlügüme düskün oldugum icin istemezdim anlattiklarina gore kaynanan gelebilir size canim ama belki braz kalip gider herkeste sirayla kalabilir bilemedim ama ben de cok takardim bunu kafama
Evt sirayla kalabilir soylentisi de var
Cok taktim ben bunu napcam bilmiyorum
Aksi bisey kesinlikle dedirtmez esim

Tek yapman gereken beklemek esine bisey diyemezsin sonucta dua et de sirayla gezsin bari.. Devamli hic cekilmez.. Ben olsam daha cok takardim kafama herhalde ama yine de kötü biri degilmis bi da iyi yönü seni kısıtlarsa kötü ama sana cok karismazsa o kadar da kötü olmaz belki

Karşılıklı iki daire tutsaniz?
Hem sizde kalmamiş olur hemde yanliz kalmamiş olur zaten anlattıgınza göre sosyal bir kadın size zarari oek olmaz

Bana sormaz demişsin canım buna hakkı yok eşinin o senin de evin ve o evi çekip çeviren hanımı sensin valla kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm.
İyi yine senin kv den ısrara rağmen kalmıyormuş benimki kal diyeyim diye gözümün içine bakar ben demem alışmasın diye.
İlerde nolacak bilmiyorum bizimde kv yalnız kalamaz ama ben asla yapamam aynı evde şimdiden düşünüyorum naparım diye

6 kardes varken tek kisinin yanina gelmesi dogru degil. Illa birinin yaninda duracaksa bile dönüşümlü herkeste kalmalı. Kaldıkı kadın bakima ihtiyac duycak seviyede degilmiş. Mecbur bile degilsiniz ayni evde kalmaya.
Benim esiminde kardesleri var ayrica ama annesi yalniz yasiyor. Cocuk mu bu yalniz kalamiyor filan gayette kalir

Ev sadece kocanin evi mi de sana sormuyor? Sen nesin necisin orada? Esya misin da sana sormayacak!

Bizim bisey dememize gerek yok kendini yeterince ezmissin zaten bu lAflari soyleyerek. Kv de gelir beraber oturursunuz artik nede olsa soz hakkin yok!

Niye yalnız kalamasın ki , arkadaşları falan da varmış ne güzel işte kafasına göre yaşasın rahat rahat. Evlatları da olsa herkesin kendine göre bi hayatı var orda burda sığıntı gibi yaşayacağına mis gibi tek başına yaşasın. Arada gelsin gitsin kalsın falan da sürekli olmasın. Eşiniz de size sormak zorunda o ev sizin eviniz sizin onayınız olmadan annesini getirip sizin düzeninizi bozamaz. Tek çocuk olsa neyse de birsürü çocuğu varmış , kalmaz umarım başınıza.

Eh kv isterse seçme hakkını sizin evi seçer büyük ihtimal ihale size kalabilir

Evt
Eh kv isterse seçme hakkını sizin evi seçer büyük ihtimal ihale size kalabilir
Evt bencede ihale bize kalicak gibi cunku hic bir cocugu esim kadar duskun degil
Evt esim sormaz cunku onda oyle bir dusunce yapisi varki,benim kendi annem kalsa bana sorma der herzaman kalabilir der evde kalabalik olmaya cok merakli hangi misafir kalsa illa kalsin diye israr eder
Ailede hep esimin sozu gecer abisi bile bunu dinler o yonetir herseyi buyuk ihtimal kimseye birakmaz gibi kv yi :işsiz:

Niye yalnız kalamasın ki , arkadaşları falan da varmış ne güzel işte kafasına göre yaşasın rahat rahat. Evlatları da olsa herkesin kendine göre bi hayatı var orda burda sığıntı gibi yaşayacağına mis gibi tek başına yaşasın. Arada gelsin gitsin kalsın falan da sürekli olmasın. Eşiniz de size sormak zorunda o ev sizin eviniz sizin onayınız olmadan annesini getirip sizin düzeninizi bozamaz. Tek çocuk olsa neyse de birsürü çocuğu varmış , kalmaz umarım başınıza.
Ah ahh keske dediginiz gibi olsa banada cok sacma geliyor

6 kardes varken tek kisinin yanina gelmesi dogru degil. Illa birinin yaninda duracaksa bile dönüşümlü herkeste kalmalı. Kaldıkı kadın bakima ihtiyac duycak seviyede degilmiş. Mecbur bile degilsiniz ayni evde kalmaya.
Benim esiminde kardesleri var ayrica ama annesi yalniz yasiyor. Cocuk mu bu yalniz kalamiyor filan gayette kalir
Evt tabiki kalabilir aslinda bi de aktif yani carsisina pazarina gider ki carsi uzak yani kendi gider kiyafetlerini alir yemegini yapar temizligi gorumce yapiyo

Tek yapman gereken beklemek esine bisey diyemezsin sonucta dua et de sirayla gezsin bari.. Devamli hic cekilmez.. Ben olsam daha cok takardim kafama herhalde ama yine de kötü biri degilmis bi da iyi yönü seni kısıtlarsa kötü ama sana cok karismazsa o kadar da kötü olmaz belki
Evt karismaz ama bildiklerinide soyler cocugu soyle yika iste soyle yedir vs.
Ay ne bilim ya

Karşılıklı iki daire tutsaniz?
Hem sizde kalmamiş olur hemde yanliz kalmamiş olur zaten anlattıgınza göre sosyal bir kadın size zarari oek olmaz
Evt iyi olur ama suan yorum yapamiyorum simdiden haziranda gorumce evlenicek
Ayrica evide eski evlerden kaloriferli ama yalitim olmadigindan isinmiyor bize yakin apart filan alsa cunku evide 3 katli iyi para eden yerde

Kaynana melek bile olsa şahsen ben aynı evde yapamam.
Zaten 6 kardeşin içinde gidip 1 kişide kalması da bence saçma.
Dönüşümlü kalabilir.
Gerçi öyle de düzen kalmıyor.
Elden ayaktan düşmediği sürece neden kendi evinde kalmak istemez ki bir insan.

Daha ortada fol yok yumurta yok durun bakalım belki öyle bir şey olmayacak. Hemen evham yapmayın ayrıca 6 çocuğu varken neden sadece sizde kalsın ki dönüşümlü kalır o zaman hem kendi evi varmış kapatıp niye size yerleşsin ki. Olmadı yakınınıza taşınır ama aynı eve taşınmaz sizde eşinizle konuşursunuz konuyu.

Kaynana melek bile olsa şahsen ben aynı evde yapamam.
Zaten 6 kardeşin içinde gidip 1 kişide kalması da bence saçma.
Dönüşümlü kalabilir.
Gerçi öyle de düzen kalmıyor.
Elden ayaktan düşmediği sürece neden kendi evinde kalmak istemez ki bir insan.
Aslinda oyle olurda esim birakmaz kimseye eminimm
Abisinin biri ist da
Eger kalirsada bizde ev yol gecen hanina doner kalabalik aile herkes annesini gormeye bize gelir buyuk ev bizim ev olur hele ist daki eltiden kv illahlar eder 2 kucuk cocugu var onlar gidibce halilar yikamaya verilir heryer silinir dip kose o derece yani :KK47:

Konusu elbet geçecektir kesinlikle tavrını koy anası sıkılmasın diye evlenmedin ki sen. Benzer bi konu bizde de oldu ben kabul etmedim, kayınvalide bekar oğluna acımıyo ne yapar ne eder demiyo bizle yaşayacakmış 37 yıllık kocasından bıkmış ondan boşanacakmış,ben hemen tavrımı koydum hasta olsa bi odamızı ayırırız bi bakıcı tutar baktırırz ama sağlamken olmaz dedim. Kocam bozuldu biraz ama benim yatarak film izleme keyfim var canım istemedikçe yemek yapmayıp dışarıda yeme özgürlüğüm var hepsini geçtim kocamla canım istediği gibi kavga edebilme özgürlüğüm var bu özgürlüğü kolay kolay vermem. Ama hasta olursa başka sokağa atacak değiliz orta yol bulunur baktırılır.

Back
X