Kv evinde bedava oturmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef aynı değil ama bi duş almak bile işkence resmen. Su ısıt güğüm taşı buz gibi banyoda .. bu yuzden suyu az kullanıyorsak doğal olarak az geliyor

Maalesef aynı değil ama bi duş almak bile işkence resmen. Su ısıt güğüm taşı buz gibi banyoda .. bu yuzden suyu az kullanıyorsak doğal olarak az geliyor
Köy hayatını biliyorum.
Banyoya banyo sobası koydugunda 3 odunla o su zaten ısınıyor.
Bizim de köyde evimiz vardı ve bu şekildeydi.
Yaz ayları da güneş enerjisi kullanırdık.

Bu kadar tahammülsüz iseniz ve bu kadar ayrı gayrı iseniz neden kvnizin evinde oturuyorsunuz.Ben de özel alanımı korumayı severim ama gidip onun evinde oturmam.Zira bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olayına dönüyor olay

Köy hayatını biliyorum.
Banyoya banyo sobası koydugunda 3 odunla o su zaten ısınıyor.
Bizim de köyde evimiz vardı ve bu şekildeydi.
Yaz ayları da güneş enerjisi kullanırdık.
Doğrudur bizim ki öyle bi durum değil maalesef yerimiz yok banyoda soba için yani bi girip akar suyun altında sıcacık yerde duş almak var birde litre litre su ısıtıcam diye parçalanıp donarak

Bende kayınvalidemin evinde oturuyorum üst katlarında. Kayınvalideme de kayınpederinden kalmış memlekete gidicekleri için oğluna verdiler. Ufak tefek şeyleri görmezden geliyorum konu evimizde oturuyorsuna gelmesin diye. Mesela merdiven ücretini bazen eşim annesininkiyle verir. Köyde olduklarında faturaları öderdi. Ne zaman suistimal edildi iş 400 700 liralara geldi o zaman dedim eşime dur nedir bu diye. Size tavsiyem karıştırmayın kömürü şimdi haksız çıkarsınız.

Doğrudur bizim ki öyle bi durum değil maalesef yerimiz yok banyoda soba için yani bi girip akar suyun altında sıcacık yerde duş almak var birde litre litre su ısıtıcam diye parçalanıp donarak
Üzüldüm bu duruma.
Ama gerçekten kömür yardımına çok kafam takıldı.

Üzüldüm bu duruma.
Ama gerçekten kömür yardımına çok kafam takıldı.
Dediğim gibi kestikleri oldu yani çalıştığı zaman ama hak görmüşler ki veriyorlar benim annem emekli, üzerinde hiçbirşey yok. Bir maaşı var diye hiçbir yardım verilmiyor. Belediye kartı vardı mesela senede 2 kez yardım alıyordu tak diye kestiler. Bizde böyle bi şans :) buarada 3 çocuğu okuyor kv'nin.

Olsun 3 çocugu da okuyorsa şehirdekiler de okutuyor.
Hak görmüşler ki veriyorlar diyorsunuz ama 8 katlı apartmanı olup yeşil kartla muayene olan kadın görmüştü bu gözler.

kömürler bedava ev bedava çalışan o yok işte ..
bakın kayınvalideniz kötü de olsa iyi de olsa evinde yaşıyorsunuz yarım torba bedava yardım kömürü kullansa neee kullanmasa ne
sizde onunkinden kullanırsınız
hatta ben sizin yerinizde olsam sevmiyorum konuşmuyorum aramda bozuk çalışmaya giderim

Hak görmüşler ki veriyorlar diyorsunuz ama 8 katlı apartmanı olup yeşil kartla muayene olan kadın görmüştü bu gözler.
Şikayet edelim ozaman veya ne yapalım hanımefendi vermesinler ne diyeyim daha. O konunun benimle bi ilgisi yok sonuçta kime verip vermeyeceklerine biz karar veremiyoruz..

Birde illakı köy diye yardım veriliyor diye birşey yok şehir de ve doğalgazlı evlerde oturanlar da aylık 500 tl doğalgaz faturası için para verılıyor 4-5 ay boyunca devam eden yardım var şuan benim yaşadığım şehirde. Biz daha sakin köylük bi kesimde kalıyoruz ama şehir içindekilerde gayet alıyor bu tarz yardımları. Kendine ait evi var arabası var (benim dışardan gördüğüm sadece bunlar) ama alıyor komşularımız ..

Valla haram olsun o zaman.

konu sahibesinin kaynanasi neye göre aliyor bilemem ama belediyenin 6 yastan kucuk cocugu olan basvuru yapan her insana verdigi sute bile başvurmadım ihtiyaci olanim hakkini yemiş olurum belki diye, gercekten çok fazla goruyorum ve duyuyorum ben baya evi arabasi altinda olan işi gucu olan insanlara yardim gittigini.
neye göre kime göre anlamadim.

Kira verseniz daha mı iyi?

Evlerinde oturduğumuza sayalım diyemiyor musunuz gerçekten?
Haklısınız aslında bakış açımı değiştirmek içinde açtım konuyu . Bu yönden bakmak istiyorum bende . Zaten son zamanlarda uçan kuşa kafa taktığım için herşey batıyor gözüme

Paylasmak guzeldir be ablacim
bugun o sizden alir yarin siz verdiklerinizi alirsiniz
Burada takilmaniz gereken konu durust olmamalari..
Evet ihtiyacimiz var bir iki kova komur alacagiz demek varken , israrla inkar edisleri
İyi dusunmeme engel oluyor ne yazikii (;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…