Kv evinde bedava oturmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2. evi de varmış orada oturuyormuş sunuz.orayı pekala kiraya verebilirdi.siz de çalışıp kirada oturabilirdiniz.kadının kullandığı kömürü hesaplarken siz iyi de biz kendi vergilerimizi hesaplarken mi kötü?iyi akşamlarrr

2 küçük çocuğum var bu yuzden çalışmıyorum insanların özel tercihlerinide bu kadar kurcalamayın bir zahmet. Bizde veriyoruz vergi. Arabamız varken bile hiçbir yerden yardım almadık biz kesildi ve istesek itiraz edip alabilirdik. Pandemi doneminde eşim işten çıkarıldı ve mecburen yazıldık yardımlara. Şükür ki 2 aydır çalışıyor takdir edersiniz o çalışmadığı dönemde biriken borçlar bile bitmedi daha. Yetmiyor ki yardım alıyoruz devlette veriyor demekki sizin kadar zeki değillermiş bunları düşünemiyorlarsa

Mıttar emmileri yazdırmıştır. Yazık bunlara. Her yediklerini yuttuklarını kar sanar bunlar. Toplaştıklarında nasılda kömür, gıda yardımı aldıklarını konuşup övünürler. Hep bu örtmenler, tohtorlar, mayaşlı çalışanlar mı yesin devleti? Azucukda biz yiyek diye dolanırlar ortada.

Çifter çifter dediğiniz nedir ya ? Herkesin evi barkı ayrı her evde ayrı insan var ayrı soba yanıyor 1 eve çift yardım mı alıyoruz. Gidin sizde yazılın ihtiyacınız varsa sizin elinizden alıp bize mi veriyorlar benim eşim 1 sene iş bulamadı ihtiyacımız vardı gidip yazıldık. Ay size ne bide açıklama yapıyorum ya size mi düştü bunu yargılamak cidden. ! Garibanın aldığı kömür mü battı gözünüze. Çifter çifter hayvan dediğin 4-5 ineği var oda sütünü sağıp evini geçindirmek için !!!

Koylu iseler bu sekilde de yardim alabilirler.
Buyuk bas hayvanciligi gelistirmek icin de ayri bazi tesvikler var.

muhtemelen koy oldugu icin evlerin degeri de sehirle kiyaslanamaz.
Bir sürü köyde bir sürü tanıdığım var, hiç de öyle tarımı hayvancılığı teşvik için kömür erzak yardımı yok normal insanlara

Ben tanıdığımı örnek verip onun neden kömür aldığını yazdım "hanımefendi". Size yorum yapmadım, kayınvalidenize de bir yorum yapmadım. Kendi kendinize cellalenip coşmuşsunuz!

Cahil :)sana o zamanda cahil demiştim hala arkasındayım gerçekten cahil bi insansın konumdan uzaklaş engellıyorum seni zaten.

Madem k.validen çok ihtiyaç sahibi ne diye kömürümü kullanıyor diye celallendin ?
Devletin verdiği kömürü ortaklaşa kullanıyorsunuz işte daha ne.
Hani sanki konuyu başkası açmış gibi
Siz bunları düşünürken ve dahi üzerine gelip konu açarken de k.validenin 3 tane okuyan evladı ve hayvanlara bakmak için yürüdüğü 40 km yol vardı değil mi ?

Ben tanıdığımı örnek verip onun neden kömür aldığını yazdım "hanımefendi". Size yorum yapmadım, kayınvalidenize de bir yorum yapmadım. Kendi kendinize cellalenip coşmuşsunuz!
Kusura bakmayın. Yorumlardan dolayı sizede ön yargıyla yaklaştım sanırım ama cidden haksız yere bu kadar büyütüldü. Nice dört dörtlük hayatı olanların aldığı çaldığı batmazken bizim ki dert oldu insanlara. Ya dedim ya komşularımızın arabası var evi var doğalgazlı onlarda ayda 500 tl yardım veriliyor. Sonuçta zamanında güç bela yapılmış bi ev 4-5 ineği var sütünü satıp geçinmeye çalışıyor 2 üni. Öğrencisi bi lise ögrencisi neyine yetecek ? Yazık cidden

Kayinbaban çalışacak o halde yetmiyorsa.
Üç dönüm bağ bostan yan gel yat Osmancıliktan bıktık cümle celal.
Dört dörtlük kazanıp çalıştığı halde yardım alanlara kim hakkımızı helal ettiğimizi söyledi size ?
Onlara da haram olsun bu köylü kurnazlarina da.

Konuyu siz buralara getirdiniz. Sorun kendisinde olduğu halde benim kömürümü kullanmasıydı. Siz farklı yerlere çektiniz.. neyse bende bana bu muameleyi yapanlara hakkımı helal etmiyorum. kimin neye ne kadar ihtiyacı olduğunu bilemeyiz ön yargıyla insanların günahını almayın herşey burada yazmıyor . Evet bence kv zor şartlar altında ekmek parası çıkarıyor ama sorun zaten varken benimkini kullanmasıydı. Olmasa zaten gelip burada böyle bi konu açmazdım ihtiyacı var derdim. neyse iyi akşamlar

Konuyu kapatır mısınız Kazen Mune

o öğrenciler de ısınsın o zaman iyi kömürle.neden kayınvalidenizin kullandığı size verilmiş olan iyi kömürü kafaya taktınız?iyilik paylaşmak değilmiydi hani?

o öğrenciler de ısınsın o zaman iyi kömürle.neden kayınvalidenizin kullandığı size verilmiş olan iyi kömürü kafaya taktınız?iyilik paylaşmak değilmiydi hani?
Konu sahibi evine çay almaz masraf olmasın diye. Evine gelip çay içenleri kovar. Görümceleri evine gelip tv izliyor diye gelip burada elektriğim gidiyor diye konu açar. Ne paylaşması :)

Hey Allahım ya işiniz gücünüz polemik. Gelin yaptıkları işi yapın bakalım yan gel yat bilmem nemiymiş. Geçinmek çok kolay ya. Daha fazla yorum yapmazsanız sevinicem evet kurnazız çokta iyi yapmışız geçiyorsa hakkınız haram olsun dediniz bitti gitti işte daha ne ? İstediği zaman kesebildiklerine göre yardımı, hakkımız değilse keserler zaten.

Bak sen esim işten çıkarıldı dedin, k. Baba keyfine çalışmıyor iş buldular gitmedi dedin.
Ben senin şahsına niye aliyorsun dedim mi ? Demedim.
Ben k.validenin ve eşinin neye göre bunları aldığını yazdım.
Dön bak bakalım sana tek kelam etmiş miyim ?

Kendi iyi kömürleri zaten var arkadaşım konu o değildi ki siz buraya getirdiniz. Kendisinde varken benimkini kullanmasıydı sorun. İhtiyacı varken kullansa neden böyle bi konu açayım. Neyse biz konuyu hallettik eşimle konuşup. lütfen daha fazla uzatmayın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…