Kizinizi kv ile ilgili konulara kariştirmasaniz keşke.kızıma dedim bizim kömürü kullanmasınlar diye
Evet katılıyorum normalde hiç karıştırmam ama o gün öyle ağzımdan çıktı yanında, oda söylemiş direkKizinizi kv ile ilgili konulara kariştirmasaniz keşke.
Aile icindeki sorunlara çocuklar araci olmamali.
Kaynananizin komurlerini verin kendi komurlugune koysun boylece sizin komurluge girmeye bahanesi olmaz. Bi de kilit takin.
Ben çalışmıyorum eşim çalışıyor. kp çalışmıyor hayvan işiyle ilgileniyorlar büyük baş vs. ama istese çalışır kp iş bulunduğu halde gitmiyor ve evet kiraya verebilir en fazla 400 hatta o kadar eder mi bilmiyorum ev dökülüyor. Köylük biryer zatenSiz çalışıyormusunuz?
Kayınvalideniz siz olmasaydınız O evi kömür bedeline tekabül edecek kadar kiraya verebilirmiydi ?
Kayınvalideniz ne ile geçiniyor ?
Ben çalışmıyorum eşim çalışıyor. kp çalışmıyor hayvan işiyle ilgileniyorlar büyük baş vs. ama istese çalışır kp iş bulunduğu halde gitmiyor ve evet kiraya verebilir en fazla 400 hatta o kadar eder mi bilmiyorum ev dökülüyor. Köylük biryer zaten
Bilmiyorum inanin hiç bi fikrim yoksimdi beni taslayacaklar cikabilir ama ben baska seyi merak ettim, iki dairesi olan kaynananiz nasil kömur yardimi alabiliyor?
Ben de soracaktım şimdi.simdi beni taslayacaklar cikabilir ama ben baska seyi merak ettim, iki dairesi olan kaynananiz nasil kömur yardimi alabiliyor?
Haklısınız, birde acaba diğer kömürü götürdüler mi bilmiyorum akşamları başka yerde kalıyorlar orada da soba yanması gerekiyor çünküYani kömür bitse diğer kömürden kullanılabilir diye düşünüyorum.
Bunlar ufak şeyler birbirinizden sakındığınıza değmez.
Ben de soracaktım şimdi.
Üstelik büyük baş hayvanları da varken.
Bu yardımlar neye göre yapılıyor ya.
Eşi çalışmıyor belki bu yuzden olabilir çünkü çalışırken vermemişlerdi bi dönem. ve biz oturuyoruz kira vermiyoruz, bunu cok kez sordular çünkü biz başvuru yaparken etkisi var mı bilmiyorum , büyük baş 5 tane var bildiğim kadarıyla daha az olabilir ama ben de maddi durumunun kötü olduğunu düşünmüyorum sürekli paramiz yok diye yakınıyor ama toplu aldığı paraları köşeye atıp resmen unutan biri kendisiBen de soracaktım şimdi.
Üstelik büyük baş hayvanları da varken.
Bu yardımlar neye göre yapılıyor ya.
Ama sonuçta büyük şehirlerde millet asgari de kazansa aldıgı ile geçinmek zorunda.Koylu iseler bu sekilde de yardim alabilirler.
Buyuk bas hayvanciligi gelistirmek icin de ayri bazi tesvikler var.
muhtemelen koy oldugu icin evlerin degeri de sehirle kiyaslanamaz.
Şahsım adına yazayım o halde.Eşi çalışmıyor belki bu yuzden olabilir çünkü çalışırken vermemişlerdi bi dönem. ve biz oturuyoruz kira vermiyoruz, bunu cok kez sordular çünkü biz başvuru yaparken etkisi var mı bilmiyorum , büyük baş 5 tane var bildiğim kadarıyla daha az olabilir ama ben de maddi durumunun kötü olduğunu düşünmüyorum sürekli paramiz yok diye yakınıyor ama toplu aldığı paraları köşeye atıp resmen unutan biri kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?