Kv evinde kalmak

Iyi de hazir bahanelerin en guzeli elinizde iken bile siz kayinvalidenize gitmissiniz, size daha ne akil verilebilir ki.
Gitmek istemiyor olsaniz gercekten girmezdiniz. Siz ilk firsatta gidip kayinvalidem re re ro demeyi tercih edenlerdensiniz bence.

Hamile kadınının o kalabalıkta ne işi var? Eltiniz mi düşüncesiz, kv mi, kaynınız mı karar veremedim şu an. Virüslü günlerde gez dolaş, sürü gibi yaşa aman ayaklarımin üşümesin. Virüsten ölürüsn ama çorap giymezsen Allah korusun karnın ağrır diyor kv demek ki. Bence o kadar iyi bir insan olsa evden çıkarmaz o zavallı kadını

Kayınvalidenizin sevgi ve ilgisi ilerde gösterecegi çirkeflikle aynı orantıda olabilir. Ayrıca eltiniz hamileymiş ilgilenmeside gayet normal şahsen benim eltim dünya kötüsü kıskanç biridir hamile olsa bende iş tutsun istemem empati yaparım onunla ilgilensinler isterim. Birdr kayınvalide evindr kalmak diyince zaten bana afakanlar basıyor imkanınız varsa kalmayın hele ki şu hastalık zamanında eşiniz ısrarcıysa ona taşıyıcı olabilceginizden bulaştırabileceginizden bahsedin bir sene uzaktan evlerimizden bayramlaşsak ölmeyiz ya.

O ne öyle reis mülteci kampı gibi herkes bi evde

Söyle eşine gitmeyin canım gerekiyorsa istemiyorsan. Zaten virüs var. Ay o değil de ben de hamile kalamıyorum. Bu gidişle bekar kaynım evlenip bizden önce çocuk sahibi bile olabilir. Kv gil çocuğumuz olmadığı için söylenip duruyor zaten. Kaynımın evlenip olursa bana nispet yapacağına eminim

Hamile kadının yanina gidilir mi virüs varken? Ona sorsanız kimbilir nasil rahatsızdır sizden ama birsey diyemiyodur. Ayrıca tabiki soracak ne guzel kayinvalide, demek ki sizde hamile kalsaniz sizede oyle davranacak. Mutlu olmaniz gerekirken ne bu kıskançlık? Madem rahatsiz oluyorsunuz hazir yasak varken otursaydiniz evinizde.

Burda bi sorun yok . Hamile birinin ev işlerine yardım etmemesi normal bişey. Tatilleri bu şekilde geçirmek istemiyorsanız eşinizle konuşun ama oaya gitmek istemiyorum değil farklı tatil seçenekleri sunun

Yalnız konuyu neden korona ceza kısmına çektiniz? İnşallah ceza yersin ne demek? Zaten herkes iznini aldı cezalık bir durum yok
İnsanlar linç etmeye yer arıyor.

Konu korona değildi ki. Biz de biliyoruz ülke gerçeklerini. Aylardır eşimle farklı şehirdeydik ailemin yanına gidelim dedi. Biz küçük yerde oturuyoruz insanlardan izoleyiz neredeyse 2 aydır Eltim de öyle. Yine risk var tabi yok diyemem. Ama burada neden evden çıktınız demeye yer arıyormuş millet.
Zaten bdv de hep aynısı oluyor. Asıl konudan bağımsız millet soru soran kişiyi yerden yere vuruyor.

Koronadan ötürü aynı evde olmanızı kınıyorum.
Bu yasaklı günlerde kayınvalidenin evinde kalacağıma evde 3 ay daha kalırım daha iyi.

Eltiniz hamile madem ona hassas davranılması kötü birşey olmasa gerek. Siz de hamile olunca aynı ilgiyi görürsünüz. Bu cepheden bakın.

Ve bence tatil günlerinizi değerlendirmek için başka aktiviteler bulun.

Siz yaptığınızın yanlış olduğunu bile kavrayamıyorsunuz daha

Sizin algı kapalı galiba vallahi şu.virus bizlere akıllı olmanın ne kadar önemli olduğunu cecremizdekilerin ne olduğunu gösterdi bence.
Şu an pandemi dönemi evde 6 kişi nasil bir araya geliyorsunuz keske ceza.alsaniz birisi şikayet etse diğer konu umrumda bile.degil yorum yapmicam.
Sadece su iki üç gündür konulara baktıkça cildirasim geliyor ben tam.2.5 aydır balkon dışında.iki çocukla.disari yüzü.gormedim ne güzel ya kvler eltiler cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…