O ne öyle reis mülteci kampı gibi herkes bi evdeİyi günler. Kv demin evindeyim yaklaşık 1 haftadır. Eltim ve kaynim da buradalar. Eltim hamile 1 aylık.
Kvdeme genelde ben yardım ediyorum mutfakta vs. Ona ise kvdem sürekli üzerine hırka giy sen git dinlen tabağını bitir gece üşüdün mu gibi sorular soruyor. Sürekli bir özel ilgi sanki hastaymis gibi.
Ben de bebek sahibi olmak istiyorum.. Eşim nötr belki önümüzdeki aylarda düşünürüz.
Bu arada tatillerde kvye geliyoruz bıkac yıldır hep böyle aynı evde 6 kişi yaşıyoruz.
Çok kalmıyoruz ama kendi evimi özlüyorum oturup tv izlemeyi fln. Eşimin ailesinde kalmaktan sıkılıyorum..
Söyle eşine gitmeyin canım gerekiyorsa istemiyorsan. Zaten virüs var. Ay o değil de ben de hamile kalamıyorum. Bu gidişle bekar kaynım evlenip bizden önce çocuk sahibi bile olabilir. Kv gil çocuğumuz olmadığı için söylenip duruyor zaten. Kaynımın evlenip olursa bana nispet yapacağına eminimİyi günler. Kv demin evindeyim yaklaşık 1 haftadır. Eltim ve kaynim da buradalar. Eltim hamile 1 aylık.
Kvdeme genelde ben yardım ediyorum mutfakta vs. Ona ise kvdem sürekli üzerine hırka giy sen git dinlen tabağını bitir gece üşüdün mu gibi sorular soruyor. Sürekli bir özel ilgi sanki hastaymis gibi.
Ben de bebek sahibi olmak istiyorum.. Eşim nötr belki önümüzdeki aylarda düşünürüz.
Bu arada tatillerde kvye geliyoruz bıkac yıldır hep böyle aynı evde 6 kişi yaşıyoruz.
Çok kalmıyoruz ama kendi evimi özlüyorum oturup tv izlemeyi fln. Eşimin ailesinde kalmaktan sıkılıyorum..
Burda bi sorun yok . Hamile birinin ev işlerine yardım etmemesi normal bişey. Tatilleri bu şekilde geçirmek istemiyorsanız eşinizle konuşun ama oaya gitmek istemiyorum değil farklı tatil seçenekleri sununİyi günler. Kv demin evindeyim yaklaşık 1 haftadır. Eltim ve kaynim da buradalar. Eltim hamile 1 aylık.
Siz yaptığınızın yanlış olduğunu bile kavrayamıyorsunuz dahaKonu korona değildi ki. Biz de biliyoruz ülke gerçeklerini. Aylardır eşimle farklı şehirdeydik ailemin yanına gidelim dedi. Biz küçük yerde oturuyoruz insanlardan izoleyiz neredeyse 2 aydır Eltim de öyle. Yine risk var tabi yok diyemem. Ama burada neden evden çıktınız demeye yer arıyormuş millet.
Zaten bdv de hep aynısı oluyor. Asıl konudan bağımsız millet soru soran kişiyi yerden yere vuruyor.
Sizin algı kapalı galiba vallahi şu.virus bizlere akıllı olmanın ne kadar önemli olduğunu cecremizdekilerin ne olduğunu gösterdi bence.Konu korona değildi ki. Biz de biliyoruz ülke gerçeklerini. Aylardır eşimle farklı şehirdeydik ailemin yanına gidelim dedi. Biz küçük yerde oturuyoruz insanlardan izoleyiz neredeyse 2 aydır Eltim de öyle. Yine risk var tabi yok diyemem. Ama burada neden evden çıktınız demeye yer arıyormuş millet.
Zaten bdv de hep aynısı oluyor. Asıl konudan bağımsız millet soru soran kişiyi yerden yere vuruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?