Kv evinde kalmak

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.620
2.537
133
İyi günler. Kv demin evindeyim yaklaşık 1 haftadır. Eltim ve kaynim da buradalar. Eltim hamile 1 aylık.
Kvdeme genelde ben yardım ediyorum mutfakta vs. Ona ise kvdem sürekli üzerine hırka giy sen git dinlen tabağını bitir gece üşüdün mu gibi sorular soruyor. Sürekli bir özel ilgi sanki hastaymis gibi.
Ben de bebek sahibi olmak istiyorum.. Eşim nötr belki önümüzdeki aylarda düşünürüz.
Bu arada tatillerde kvye geliyoruz bıkac yıldır hep böyle aynı evde 6 kişi yaşıyoruz.
Çok kalmıyoruz ama kendi evimi özlüyorum oturup tv izlemeyi fln. Eşimin ailesinde kalmaktan sıkılıyorum..

Kvalidenizin ilgilisine sevgisine muhtaç değilsiniz ki . Ordan sonra ayrı evinize gidecekseniz ne mutlu size... Ya aynı bina olsaydı kurtuls da olmazdı . Benim kvalidem de mesela evli görümcem bulaşıklar yardım etmeye geledigi anda mutfaktan çıkarır sen çocuklarına yemek yedir diye. Çay sofrasını toplarız orda gelir yine hemen sen cocuklarina meyve yedir diye çıkarır mutfaktan . Kızı yorulmasin rahat etsin diye sırf :confused: biz de yöntem değiştirdik onlar ayaktyaken de biz oturuyoruz eltimle mesela . Kendinizi çok parcalamayin kimse için degmiyo kıymetinin de olmuyor.

Demek ki kv iyi bir insan, sende hamile olsan seni de rahat ettirmek için elinden geleni yapacak. Bence buna bozulma eşinle konuş o kadar uzun süre kalmayın bu problemi çözün. Ayrıca çocuğu kıskançlık için yapmayın bir ömür boyu ona bakacak olan sizsiniz. Ne zaman kendinizi hazır hissedersin ve gerçekten istersin o zaman yaparsın

Kim sıkılmıyor ki bacım, sizin yine eltiniz varmış, bende onlar da olmuyor çoğu kez :) Çok kalmıyormuşsunuz zaten, saatleri sayardım ben, sonunda evinizde olacaksınız rahatlayın, ben eltinizi kıskandığınızı düşünmüyorum, anne olmayı istemek en doğal hakkınız, ilgili bir kv niz varmış ne güzel, inşallah sizi de nazlar öyle :)

koronayı es geçeyim bari hadi normal bir zamanmış gibi konuşayım.
gebeliğin ilk ayları berbat gerçekten berbat ☹️ben mutfağa giremiyorum bile kolum kalkmıyor kıpırdamıyor sürekli uyuyorum azıcık iş yapmaya çalışsam dizlerim titremeye başlıyor.
tabi ki de dinlen diyecek kıza.

İyi günler. Kv demin evindeyim yaklaşık 1 haftadır. Eltim ve kaynim da buradalar. Eltim hamile 1 aylık.
Kvdeme genelde ben yardım ediyorum mutfakta vs. Ona ise kvdem sürekli üzerine hırka giy sen git dinlen tabağını bitir gece üşüdün mu gibi sorular soruyor. Sürekli bir özel ilgi sanki hastaymis gibi.
Ben de bebek sahibi olmak istiyorum.. Eşim nötr belki önümüzdeki aylarda düşünürüz.
Bu arada tatillerde kvye geliyoruz bıkac yıldır hep böyle aynı evde 6 kişi yaşıyoruz.
Çok kalmıyoruz ama kendi evimi özlüyorum oturup tv izlemeyi fln. Eşimin ailesinde kalmaktan sıkılıyorum..
Eee yani?Herkes sıkılır normal

Siz şimdi orda kalmak istemiyorsunuz ya, ne yapsalar rahatsız edecek zaten sizi. Eltiniz yerine size ihtimam gösterse hırka giy dese, bir rahat bırakmıyor sürekli tepemde her şeye karışıyor diyecektiniz.

Konunun sonu ben de hamileyim bana öyle davranmıyor ya da ben hamileyken bana böyle davranmıyordu diye bitecek sandım ama o da değil. Kuzenim hamile 4 aydır ağzına lokma koyamıyor bulantıdan. Grip olsa en kötü 2 haftada geçerdi. Hangisi daha kötü? Halsiz hissetmesi, bulantısı olması için hasta olmasına gerek yok.

Meselenin özü yazılmış da ben de tekrar edeyim, pekişsin
1. "Evde kal" derken kendi eviniz kastediliyor
2. Hamileliğin ilk ayları zordur, kadın empatisi yapın, istiyorsanız Allah size de nasip etsin.
3. Mevzu elti değil kafanızı karıştırmayın.
4. tatiller derken tüm tatillerdeyse eşinizle çözmwniz gerekn bir konu bu. Yok "bayramlardaysa, bayram aile ziyareti içindir" ekolündeyim ama bundan rahatsızsanız yine de eşinizle çözmeniz lazım. Muhattap elti değil, sorun onun gebeliği de değil.
5. siz yine de bundan böyle evde kalın nooolur, ya da misafir almayın bari.

Back
X