Kv evinde kalmak

Sen hamile olursan sanada yapar aynısını
Ki insanlık yapıp seninde anlayış göstermen lazm.. Yarın birgün hamile kalırsan anlarsın

İyi günler. Kv demin evindeyim yaklaşık 1 haftadır. Eltim ve kaynim da buradalar. Eltim hamile 1 aylık.
Kvdeme genelde ben yardım ediyorum mutfakta vs. Ona ise kvdem sürekli üzerine hırka giy sen git dinlen tabağını bitir gece üşüdün mu gibi sorular soruyor. Sürekli bir özel ilgi sanki hastaymis gibi.
Ben de bebek sahibi olmak istiyorum.. Eşim nötr belki önümüzdeki aylarda düşünürüz.
Bu arada tatillerde kvye geliyoruz bıkac yıldır hep böyle aynı evde 6 kişi yaşıyoruz.
Çok kalmıyoruz ama kendi evimi özlüyorum oturup tv izlemeyi fln. Eşimin ailesinde kalmaktan sıkılıyorum..
Seviniki gidecek kendi eviniz var. Orda misafirsiniz. Bukamayanlar var

Herkes dönsün kendi hayatina baksin bosver sen kendinle meşgul ol baskalarindan birşeyler beklemessen daha mutlu olursun unutma

İyi günler. Kv demin evindeyim yaklaşık 1 haftadır. Eltim ve kaynim da buradalar. Eltim hamile 1 aylık.
Kvdeme genelde ben yardım ediyorum mutfakta vs. Ona ise kvdem sürekli üzerine hırka giy sen git dinlen tabağını bitir gece üşüdün mu gibi sorular soruyor. Sürekli bir özel ilgi sanki hastaymis gibi.
Ben de bebek sahibi olmak istiyorum.. Eşim nötr belki önümüzdeki aylarda düşünürüz.
Bu arada tatillerde kvye geliyoruz bıkac yıldır hep böyle aynı evde 6 kişi yaşıyoruz.
Çok kalmıyoruz ama kendi evimi özlüyorum oturup tv izlemeyi fln. Eşimin ailesinde kalmaktan sıkılıyorum..
ne işiniz var o halde ? virüs kol gezerken evde oturmak yerine kayınvalidenizin eltinize yaptığı ilgi alakayı görüp morel bozmak daha çok mu hoşunuza gidiyor ?

Gelmemiz gerekti belki bu sizi neden ilgilendiriyor???
Şikayet edecek bir durum yok gerekli merciilerden izin alındı!
Ne özelliğiniz var da izin verdiler. Haklı gibi suç olan bir durumu meşru kılmaya çalışıyorsunuz. Siz en iyisi eltinizi kıskanmaya devam edin

1 haftadir kalıyorsunuz orada, elti 1 aylik hamile. Ne zaman ogrendi ki hamile olduğunu? Benim bildiğim 4 5 haftadan once öğrenmek pek mumkun değil. Neyse..

Herşey yolunda olsa bile, tum gebeliklerde ilk 10 hafta düşük riski vardir. Bu yuzden bebek tutunana kadar dikkat etmek istemeleri normal. Yilda 2 kere bayramdan bayrama duymayin bence

İyi de cok hoslanmadıgım bırının bırıne gosterdıgı kıymeti iplemem yanı. Ben kv gorumce eltı meltı hıc sallamam
Mesela benim kvde aynı eltimi tutar beni sevmez. Ben eltimden daha iyi başarılıyım uysalim halbuki . Eltime değer verirken bana her konu da zulmetmeseler laf soylemeseler bana belki ben eltime verdikleri değeri aklıma bile getirmicem. Banane ya dicem. Ama gelinin birini kötü olduğu halde baştacı yapıp birini iyi hamarat olduğu halde yerden yere vurulduğu zaman, bana niye değer verilmeyip böyle davranılıyor diye insan düşünmeye başlıyor direk

Millet nasil izin aliyor da firt firt geziyor anlamadım, ben 2 aydir evden cikmadim, hasta annemi ziyaret etmek istiyorum izin cikmiyor, belki on kere basvurdum hepsi reddedildi, nasıl iş anlamadim. Araya adam mi sokuyorsunuz ne yapiyorsunuz...

Eltiden, eltinin hamile olmasından ziyade sizin kendi evinizde kalamama sorununuz var, farkında mısınız?

Ayrıca şu durumda bile, virüs, yasak, seyahat engeli... yine bir şekilde 6 kişi aynı evde kalmayı başarmışsınız, tebrikler.

Doğal seçilimi destekliyorum artık ya.
Keşke diyeceğim ama bunlar yine kendi içlerinde izolasyonu sağlar, hayatta kalırlar.

Mesela benim kvde aynı eltimi tutar beni sevmez. Ben eltimden daha iyi başarılıyım uysalim halbuki . Eltime değer verirken bana her konu da zulmetmeseler laf soylemeseler bana belki ben eltime verdikleri değeri aklıma bile getirmicem. Banane ya dicem. Ama gelinin birini kötü olduğu halde baştacı yapıp birini iyi hamarat olduğu halde yerden yere vurulduğu zaman, bana niye değer verilmeyip böyle davranılıyor diye insan düşünmeye başlıyor direk
Dusunmeyın bosverın.sızın dunyanız o kadar kucuk mu.isteeyen istedigini el ustunde tutsun.siz aile huzurunuza bakın. Bosverın.beynınızı boyle dusuncelerle mesgul etmeyın. Sonra bu yerlesık bı problem halıne gelır.

Vallahi ortada salgın var siz bir evde aşiret gibi toplanmışınız ne deyim evinde oturup sürecin sağlıkla geçmesini bekleyen insanların hakkına giriyorsunuz. Konuyla alakası yok ama bir seferde bütün sülale bizim hastaneye koronadan yattığını biliyorum ve öyle günlerdeki mesaimde canım çıkıyor. Evinizde kalın.

Yani burdakı dert ney?Kız hamıle ve ılk ayları tabıkı oyle davranıcak?Hem vırus var yasak var.

Back
X